Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

Brumbrumai tokia išraiškinga,jei fotografas mokės tai išnaudoti, naujai sukurta šeima turės nuostabiausias fotografijas. Tikrai smalsu, kas fotografuos
Ryt pasveikinsiu 4u.gif

Labiau už kitų žmonių pasirinkimus, man visada įdomu kokius fotografus savo šventėm pasirenka patys fotografai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 rugpjūčio 2011 - 21:18
QUOTE(rG @ 2011 08 26, 22:04)
O, jau vienintelė pasakė smile.gif žiū metai ir kiti, brum fotografuos kūdikėlius hihihi.gif

pieštus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 26, 20:13)
Dosa, ot ir ne, ji labai mandruolė yra  biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 26, 20:14)
ot ir ne  lotuliukas.gif psio tyliu  doh.gif

Tai kaip tik ji paprasta ir neisranki: kas fotkins-tas tiks. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 26 rugpjūčio 2011 - 21:26
Brumbrumai grazios ir isimintinos sventes tau ryt wub.gif ir nesirodyk cia koki menesi.Pasiilgsim taves,bet...dziaukis mirksiukas.gif
Yvette,tikrai idomu ka patys fotografuojantys zmones renkasi.As kai tekejau tai nieko nenusimaniau ir net nesidomejau sitais reikalais.Tai buvo kaip buvo.
Atsakyti
vauuu, kalbėjimo tempai tikrai stulbinantys biggrin.gif permečiau akimis diskusiją, patiko rolleyes.gif

varvinu akis prie paskutinės sesijos, kai bus visos, įdėsiu ką nors. bus ir sesių nuotraukų biggrin.gif tai va, čia toks a le anonsas hihihi.gif ir žinauuu, rėksit, kad nieko naujo, bet šiuo metu su nauju komplikuota. va tik šiom dienom brolį pafotografuosiu, tai tikiuosi kažko naujo ir kiek kitokio.

user posted image

kiek permečiau akimis, tai Maggie mergina su atmestais plaukais įstrigo. ir rG nuotrauka. kitų nepamenu.

viskas, einu miegot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 26 rugpjūčio 2011 - 21:30
O kaip ši? ax.gif

user posted image
Atsakyti
je t'aime vau... Įspūdinga. Šaunuolė smile.gif Įdomu kas suderino aprangą, šukuoseną. Nes stiliukas labai, lyg ir paprastas, bet tuo pačiu vau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 rugpjūčio 2011 - 21:24
QUOTE(dosa @ 2011 08 26, 22:12)
Itariu puse skyrelio fotografuos brum  svenej laugh.gif

ne, uzteks man pacio geriausio tongue.gif

o siaip apie asmeniskumus as nelabai megstu kalbet
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 26, 22:22)
O kaip ši? ax.gif

beveik pasine

Je taime, grožis
Atsakyti
tiesa, brum, jaukių jaukių akimirkų smile.gif

rG, Yvette aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 26, 20:21)
varvinu akis prie paskutinės sesijos, kai bus visos, įdėsiu ką nors. bus ir sesių nuotraukų biggrin.gif

Cia su heliosu? Nu fantastika wub.gif Kada gi as tokiom nuotraukom galesiu pasigirti -net pavydu.... doh.gif verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 26, 22:23)
je t'aime vau... Įspūdinga. Šaunuolė smile.gif Įdomu kas suderino aprangą, šukuoseną. Nes stiliukas labai, lyg ir paprastas, bet tuo pačiu vau.

apranga tai čia modeliuko nuopelnas. gerą skonį turi, dailiai rengiasi. aš tik šiek tiek prisidėjau.

dosa, helios'as čia. miške 50tukas mane nuvylė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 26 rugpjūčio 2011 - 21:27