Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 31 tema

Man ten sijonas visai fainas, kazin koks cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 09 07, 14:23)
aš irgi  drinks_cheers.gif  turėsiu juodą ir šitą, išvis tokio stiliuko iš jcrew jau bus 5  wub.gif

Prie ko nesiojat???

Man grazu, bet bijau, kad nepriderinciau prie ko nesiot.
Papildyta:
Savita,

emei si? ax.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/49910.jsp

As melyno noriu, bet turiu nuojauta, kad dar labiau ji nukainuot turetu.
Atsakyti
kolkas turiu tik tokį (kiti dar tik užsakyti), tai prie daug ko deduosi smile.gif ant suknelės juodos, kartais į džinsus ar prie sijono ir bliuskytės, na bet dabar pirkti puošnesni...
user posted image
Atsakyti
Koks grazus sis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 09 07, 14:48)
kolkas turiu tik tokį (kiti dar tik užsakyti), tai prie daug ko deduosi  smile.gif  ant suknelės juodos, kartais į džinsus ar prie sijono ir bliuskytės, na bet dabar pirkti puošnesni...
user posted image

Šis fainas 4u.gif Tiju, pasirodyk kada gyvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 09 07, 14:45)
Savita,

emei si? ax.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/49910.jsp

As melyno  noriu, bet turiu nuojauta, kad dar labiau ji nukainuot turetu.

Dar ne, nieko neemiau per sita nuolaida. Itariu kad taip, nukainuos ji drinks_cheers.gif Nzn, jeigu ir rytoj nieko gero nepapildys, tai gal imsiu, tik neissivaizduoju kuria spalva doh.gif

Dar sitie man faini: sortukai
Vilnoniai, issivaizduoju kad fainai turetu atrodyti prie storu pedkelniu, kokio silto paprasto golfuko ir kablu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 09 07, 14:48)
kolkas turiu tik tokį (kiti dar tik užsakyti), tai prie daug ko deduosi  smile.gif  ant suknelės juodos, kartais į džinsus ar prie sijono ir bliuskytės, na bet dabar pirkti puošnesni...
user posted image

Aciu 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2011 09 07, 14:52)

Dar sitie man faini: sortukai
Vilnoniai, issivaizduoju kad fainai turetu atrodyti prie storu pedkelniu, kokio silto paprasto golfuko ir kablu g.gif

Aprasytas derinukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 09 07, 14:50)
Šis fainas 4u.gif Tiju, pasirodyk kada gyvai bigsmile.gif

Tikrai fainas rolleyes.gif pasirodysiu kurią dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 09 07, 15:31)
Nu kad ne, nesakyk lotuliukas.gif  tongue.gif As gera vyresnele, megsta junior'as mano spintoje prasinesti lotuliukas.gif

Haha...gerai, kad mums su sese visiskai netinka viena kitos rubai biggrin.gif Aisku kartais gerai butu pasimainyt, bet jau ipratusios, kad nei spalvos, nei modeliai absoliuciai vienai kitos nesiziuri ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios turite mergaičių skyr. 14 dyd. bliuskytes,
ar ju petukai platesniems petukams ir krutinei 92
tiktu (labiau domina ar per pecius nebutu siaura)?
Atsakyti
Gal panelės neužmėtysite akmenais. Rašiau išparduotuvėje, bet ir čia savo prašymą pakartosiu ax.gif

Labai ieškau tokių kelnyčių rolleyes.gif Gal kuriai nepatiko, netiko ar "taupote" spintoje pasidėjusios? Gali būti ir mūvėtos. Mielai priglausčiau ax.gif Tik nežinau kokio čia man dydžio reikėtu su 92-93 cm subiniuku blush2.gif g.gif Viena panelė patarė 0 dydžio ieškoti. Laaabai lauksiu pasiūlymų 4u.gif

user posted image

Bendraukime per AŽ, nes temos neseku 4u.gif
Atsakyti
Sios kelnes deficitas, manau daug kuri ju iesko smile.gif
Atsakyti