Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų baubas...endometriozė

QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 07 05, 13:36)
Malvina,
aciu, manau nueisiu pas savo seimos gydytoja ir paprasius siuntimo, pameginsiu uzsiregostruoti pas viena is jusu isvardintu gydytoju. Tiesa pasakius, sutikciau ir operacija daryti, nes man tai atrodo tikrai geriau, nei likti nevaisingai  verysad.gif .

Jei esat vilniete, Alisauskas konsultuoja raudono kryziaus (dabar tubut vadinasi santariskiu kliniku centro filialas, tilto g) konsultacinej poliklinikoj ketvirtadieniais - galit pabandyt uzsirasyti is anksto, o paskui jei reiketu operacijos, jis operuoja raudono kryziaus ligoninej.
Atsakyti
Deja, man seimos gydytoja nedave siuntimo, nes anot jos ka tik buvau pas ginekologa, tai nera prasmes vel eiti. Aciu uz pagalba, uz keliu men gal duos siuntima ir tada bandysiu eiti gydytis. Dabar kol kas gersiu KT ir tiek. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 07 06, 18:17)
Deja, man seimos gydytoja nedave siuntimo, nes anot jos ka tik buvau pas ginekologa, tai nera prasmes vel eiti. Aciu uz pagalba, uz keliu men gal duos siuntima ir tada bandysiu eiti gydytis. Dabar kol kas gersiu KT ir tiek.  verysad.gif

O be siuntimo negalima?
Man kai nepatiko savo ginekologės gydymas, tai Kaune registravausi be siuntimo-reikėjo mokėti kažkur 50 lt. O šeimos gydytojo sesutei davusi saldainių atsišviečiau ką reikia iš kortelės.
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 07 06, 19:17)
Deja, man seimos gydytoja nedave siuntimo, nes anot jos ka tik buvau pas ginekologa, tai nera prasmes vel eiti. Aciu uz pagalba, uz keliu men gal duos siuntima ir tada bandysiu eiti gydytis. Dabar kol kas gersiu KT ir tiek.  verysad.gif

nieko sau, dar ir taip buna doh.gif
tada tikrai galima kaip minejo egle susimoketi uz tai, kad neturi siuntimo ir eiti i konsultacija
Atsakyti
Sveikos, neradau menopauzei skirtos temos SM, tad skubu informuoti apie naujieną , kurią parsinešiau iš vaistinės - nuo šiol galima įsigyti Menopauzės testą vaistinėje (atrodo ir naudojamas lygiai kaip nėštumo testas- kasetė). Testą pakiši po šlapimo srovele ir jei tau FSH padaugėjo (menopauzės metu jo šlapime padaugėja) - testas rodo teigiamai du brūkšnelius. Neigiamas - vienas brūkšniuks. Paprasta ir greita, padovanojau mamytei , nes skundžiasi neaiškiais negalavimais, o jos gimda pašalinta, sunku suprasti ar jau menopauzė... smile.gif Bet testas nebrangus, keletas litų tik, galima visoms pabandyti kam aktualu wink.gif Ką sudomino, jei turite klausimų rašykite man į až.


Papildyta:
QUOTE(Japoniuke @ 2011 07 21, 21:34)
Sveikos, neradau menopauzei skirtos temos SM, tad skubu informuoti apie naujieną , kurią parsinešiau iš vaistinės - nuo šiol galima įsigyti Menopauzės testą vaistinėje (atrodo ir naudojamas lygiai kaip nėštumo testas- kasetė). Testą pakiši po šlapimo srovele ir jei tau FSH padaugėjo (menopauzės metu jo šlapime padaugėja) - testas rodo teigiamai du brūkšnelius. Neigiamas - vienas brūkšniuks. Paprasta ir greita, padovanojau mamytei , nes skundžiasi neaiškiais negalavimais, o jos gimda pašalinta, sunku suprasti ar jau menopauzė...  smile.gif Bet testas nebrangus, keletas litų tik, galima visoms pabandyti kam aktualu wink.gif Ką sudomino, jei turite klausimų rašykite man į až.

Menopauzės testai: "EasyTest" arba "Medismart" įsigijami vaistinėse, pvz Euro, Camelia. Recepto jokio iš gydytojo nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniuke: 21 liepos 2011 - 19:39
Na bandysiu eiti uz keliu savaiciu ir gauti is seimos gydytojos siuntima, tikiuosi, kad duos. Esu studente, privaciai eiti nelabai turiu is ko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 07 28, 20:47)
Na bandysiu eiti uz keliu savaiciu ir gauti is seimos gydytojos siuntima, tikiuosi, kad duos. Esu studente, privaciai eiti nelabai turiu is ko  blush2.gif

reikalauk siuntimo, butinai turi duoti!
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 07 28, 21:02)
reikalauk siuntimo, butinai turi duoti!

As pas ginekologus pastoviai vaikstau, del nesibaigiancios pienliges, del to man gydytoja matyt ir nebedave siuntimo doh.gif . Aciu uz palaikyma blush2.gif .
Paskutines mmm buvo visiskas absurdas, kraujavimas tik viena diena, o 3 dienas pries ir po labai daug rudu isskyru verysad.gif .
Atsakyti
Sveikos,
Iškilo toks klausimas man- po laporoskopijos gydytojas sakė, kad nesivystytų endo toliau teks naudoti kontraceptikus. Bet aš jau turėjus bėdų su gimdos kakleliu, daryta konizacija, o kontraceptikai tai viena iš priežasčių pakitimams atsirasti. Todėl vis ieškau būdų kaip tų kontraceptikų negert. Nelabai gerai įsidėmėjau, bet gydytojas kažką minėjo , kad be kontraceptikų yra ir kiti vaistai, tai būtų įdomu ar ir jie panašios sudėties kaip kontraceptikai ar ne. Gal reiktų pereiti prie jų.
Gal kas turi daugiau informacijos ir pasidalintų ja.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
aš taip pat su klausimu pas jus. Man jau paskyrė operacijos datą. Sakykit, kiek laiko prieš operaciją paguldo? kiek po jos laiko ligoninėj? kiek laiko biuletenis užtrunka? kokia savijauta ir apribojimai būna po visko?
Labai bijau aš tos operacijos verysad.gif o mano kita konsultacija pas gydytoją tik po poros savaičių, tai pas ją pačią paklausti kol kas negaliu..
Kažin, ar labai ilgai gyja žaidelės ? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti