Įkraunama...
Įkraunama...

SIAUBO filmai

QUOTE(Jolitaaa @ 2011 09 02, 13:29)
"Įsimylėję" man labai patiko, geras Siaubo filmas, žiūrėjau net 2 kartus ir niekaip atsižiūrėt negaliu ... 4u.gif , tas pats scenarijus taip gerai sukurtas, daug įtampos, siaubo ir viso kito. Pagiežos, tiek 1, tiek ir 2 dalys neblogos. Supratau viską, vien tik filmas prasidėjo. Baisios abidvi dalys, sakyčiau 1 net baisesnė už 2.  blink.gif O gal man tiesiog taip pasirodė?, atsirado čia prieš nedaug laiko ir 3-ioji Pagiežos dalis, baisoka, nors ... Nelabai įdomu žiūrėt buvo, kadangi viskas kol išsirutuliojo, tai nemaža ir laiko praėjo. Neįdomi sakyčiau net 3 dalis, bet kadangi jau buvau mažius (1,2, tai tuo pačiu ir 3 pažiūrėt norėjau). Nors gal ir juokingai nuskambėt, bet tokie filmai, kaip kad "Pagieža", "Praleistas Skambutis", "Skambutis", turi kažką tokio, ko neturi kiti Siaubo filmai, jie patys gal ir nėra labai baisūs, bet turi kažką, su kuo sukelia tikrą siaubą, paniką, o "Pagiežos" balsas man skamba ir einant miegot.  biggrin.gif Atrodo, kai po tokių Siaubo filmų norisi užmigt, bet to padaryt beveik neįmanoma, netraukia miegas, ir kai guliu lovoj, bežiūrėdama į sieną tai taip ir atrodo, kad greitai pasirodys juodi plaukai ir išlys "Pagieža".  lotuliukas.gif , žinau, kad turiu pakankamai lakią vaizduotę, bet tokius filmus ne man žiūrėt. Košmarai sapnuojasi ir nors ir kaip juokingai tai skambėtų, retsykiais tokius filmus žiūrėti bijau. Kitiems žmonėms, tai juokinga vien išgirdus "Pagiežos" balsą ar vien pažiūrėjus filmą, o man visai kitaip. Man atvirkščiai- nebaisu vaiduokliai, tie filmai, kuriuose pjausto vienas kitą, bet man baisu "Pagieža" ir pan. Siaubo filmai, todėl retsykiais ir neprisiverčiu tokio pažiūrėt. Japonų Siaubo filmai dažniausiai būna labai sunkiai įsimenami, suprantami. Todėl dažnai ir pasirodo tokie "be ryšio".  smile.gif Na o parekomenduoti dar galėčiau- "Prakeiksmas" (turbūt ne visoms patiktų). "Grybai"- labai, labai baisus filmas, geras, įdomus, puikaus siužeto.  thumbup.gif

grybai as labai norejau paziureti bet kai paziurejau nusivililiau filmas man gana neaiskus ir nelabai idomus girdejau kad bus 2 dalis reiks paziureti gal geresnis uz pirma bus smile.gif o ne vienas filmas man ner baisus tik patinka arba nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2011 09 02, 14:18)
o ne vienas filmas man ner baisus tik patinka arba nepatinka  biggrin.gif

Tada reiktų "Apleistas namas" pasižiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki, tikrai megstu siauba, bet tokio niekam nelinkeciau paziureti vadinasi " tikras serbiskas filmas"
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 09 02, 14:46)
Tada reiktų "Apleistas namas" pasižiūrėt  bigsmile.gif

maciusi si filma patiko bet asmeniskai man nebaisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2011 09 02, 13:51)
sveiki, tikrai megstu siauba, bet tokio niekam nelinkeciau paziureti vadinasi " tikras serbiskas filmas"

Hm. Kas tai per filmas?, kodėl nepatiko?, tiesą pasakius pirmą kartą tokį girdžiu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 09 02, 23:52)
Hm. Kas tai per filmas?, kodėl nepatiko?, tiesą pasakius pirmą kartą tokį girdžiu.  blink.gif

Skaičiau komentarus,kad baisus. Pati pradžią tik pažiūrėjau. Net gerai neatsimenu apie ką ten smile.gif
Papildyta:
http://cinemaxx_ru/3...monja-2005.html
Atsakyti
http://cinemaxx_ru/6...-ange-2004.html
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 09 02, 23:52)
Hm. Kas tai per filmas?, kodėl nepatiko?, tiesą pasakius pirmą kartą tokį girdžiu.  blink.gif

labai ziauriai pateikiama prievarta, na net nenz kaip kitaip ji isreiksti
Atsakyti
Nekenčiu filmų, kuriuose apskritai prievarta pateikiama. Kam ir kuria tokius? Fu. schmoll.gif
Atsakyti
Labukas, mamytės. Ko temukė nejuda? Na, kokius Siaubiakus spėjot pažiūrėt per tą laiką? cool.gif
Turiu rekomendacijai naują filmą, jis nėra Siaubo, nors drąsiai priskirčiau prie jų. "Pragaras" (In Hell), čia rodė nesenai per BTV, bet nespėjau pažiūrėt galo. Ką galiu pasakyti; super filmas, kraupus, įdomus, na turbūt tokio daugiau gero ir nebebus. Aktoriai taip pat puikūs, scenarijus ir visa kita- SUPER. thumbup.gif
Atsakyti
na, kai manęs siaubiakus netraukia kasdien žiūrėt rolleyes.gif

na, kas parekomenduos kažką panašaus į Rose Red?
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 09 03, 12:21)
Nekenčiu filmų, kuriuose apskritai prievarta pateikiama. Kam ir kuria tokius? Fu.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif kaip ir "Spjoviau ant tavo kapo" aišku,ten prievarta turi pateisinimą,bet šlykštus filmas,daugiau nieko doh.gif man patiko tik pati filmo mintis,daugiau nieko
Atsakyti