Na va, šiandien baigiau skaityti "Bjaurūs". Nealiko jokio įspūdio, tiesiog perskaičiau, užverčiau ir tiek. Ši knyga tinka jauno amžiaus skaitytojui, nežalojanti vaiko psichikos žjokiais žiauriaias vaizdais ar kitokiais netinkamais aprašymais.
manau po poros savaičių pamiršių, kad ją skaičiau išvis
QUOTE(luiziana @ 2011 09 07, 10:10)
Puiku,parasyk i az,i kur pervesti pinigus
O as siandien gavau atsakyma is leidyklos,nes ju klausiau apie Kinsellos knyga.Zodziu pamaciau,kad rusai jau isleido Kinsellos "Mini shopocholike". Pasidare idomu,ar i lietuviu irgi isvers,tai gavau atsakyma,kad "knygos dar neplanuojame versti ir negaliu atsakyti, ar iš viso leisime".Pamenu kazkas temoje klauset apie sia knyga,tai stai atsakymas
O as siandien gavau atsakyma is leidyklos,nes ju klausiau apie Kinsellos knyga.Zodziu pamaciau,kad rusai jau isleido Kinsellos "Mini shopocholike". Pasidare idomu,ar i lietuviu irgi isvers,tai gavau atsakyma,kad "knygos dar neplanuojame versti ir negaliu atsakyti, ar iš viso leisime".Pamenu kazkas temoje klauset apie sia knyga,tai stai atsakymas
aš klausiau, aš...
o aš su gera žinia - kitą savaitę maxėj knygoms nuolaida
QUOTE(muminukas @ 2011 09 07, 14:23)
Liuks naujiena
QUOTE(kiršė @ 2011 09 07, 12:39)
QUOTE(muminukas @ 2011 09 07, 12:23)
as rusu kalba pirksiu gal,nes kvepia tuom,kad galim nesulaukt
tu manes ten kai ko FB klausei,as istryniau jau ta foto,tai atsakau,kad neturiu rasto,ten parduotuveje pirktas
luiziana,
man būtent raštas patiko - pati nusimegsčiau
o šiaip turim tokio gėrio - žinai, per tris susikaupia
QUOTE(Vessta @ 2011 09 07, 13:00)
Paaiskinkit man dar kas galit, kaip ten tas knygas bibliotekoj uzsisakyt
Jei matau, kad knyga laisva, tai uzsisakau, o kada ja galiu pasiimt? Jei uzsisakau ir po dvieju valandu nueinu pasiimt, tai jau bus man tos knygos surinktos ar dar ne? 
Bent jau Simonaitytes bibliotekoj biski durna sistema - rezervuot leidzia tik knyga, kuri tuo metu nera laisva - mol kazkas ja grazina, tada jau tau atides, gausi meila.
Ingėnai, ar matei Baltos lankos jau pataisė kainas naujoms knygoms
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 09 07, 14:05)
t.y. padidino ar pamazino?
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 09 07, 14:05)
Ot kokie nevidonai
QUOTE(Vessta @ 2011 09 07, 14:06)
t.y. padidino ar pamazino?
Pridėjo 5 Lt
Dėl "Parduotuvių maniakės " tai man labai gaila, jei jie nebevers tos naujausios dalies. Bet tokią nuojautą aš ir turėjau
QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 07, 15:00)
Dėl "Parduotuvių maniakės " tai man labai gaila, jei jie nebevers tos naujausios dalies. Bet tokią nuojautą aš ir turėjau
Nu jie nepasake konkreciai,tai vilties dar yra,bet negreit negreit...
QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 07, 15:00)
Man susidarė įspūdis, kad nelabai ta serija populiari mūsuose, gal nelabai kas skuba ją pirkt