Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

Turbūt vis tiek nesinorės miegoti tą dieną, t.y. naktį smile.gif
Mes CMB turėsime būti po pietų, 14.20 val. Tačiau kadangi, tai bus dr tik po ~5 mėn., tai ir neplanuoju, kada reikės keltis, miegu sau dar ramiai biggrin.gif
Tačiau mąstau, kad 6 jau stovėsiu ant kojų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2006 01 10, 21:01)
Mes tai CMB turim but 12.10.Galvoju keltis 6.00,bet neisivaizduoju ar spesiu visur g.gif O baznycioj tai 16.30 wub.gif

musu CMB irgi 12.10 buvo, keliausi ash 6 ryte ir viska suspejau, bet pas mane ir kirpeja ir visaziste i namus atvaziavo, sumokejau joms tik uz taxi, kad iki manes atvaziuotu, bet maziau rupesciu buvo ir lakstymo:)
o baznycia musu buvo 14.30:)
Atsakyti
Pernai buvo brolio vestuves, rotusej turejo buti 11 val, tai as sukirpeja susitariau 6 val, ir tai ji vos spejo sukuosena padaryti, kai grizau namo jau visas pulkas buvo susirinkes manes lauke, o man dar pasidazyti, apsirenkti reikejo.... Prisimenu kaip kosmara. Rugsejo 2d. bus mano vestuves tai as pasirinkau 15.40val, kad nereiktu lekti, kaip akis isdegus ir nervuotis spesi ar ne...... smartass.gif
Atsakyti
Košmaras, kai prisiskaičiau čia visko doh.gif, kad visos dar vos spėja, tai ką man reikės daryti blink.gif , kaip reikės spėti į CMB doh.gif. Aišku, būtumę pasirinkę vėlesnį laiką ne 10:40, bet... nors pareiškimus nešėme sausio 3d ,tačiau mūsų norimai dienai liepos 29, buvo likęs ienintelis laikas verysad.gif , na bet ką padarysi svarbu, kad viskas gerai būtų 4u.gif . Tik va dar viena bėdelė ką reikės veikti iki vakaro g.gif, jau pradedu stresuoti cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Aivute nestresuok, viska spesi tik susiplanuok viska kada ir kur, kas nuves kas parves Ir viskas bus ok.O visa diena tikrai turesit ka veikti, As tai planuoju (esu kauniete) prie kauno pilies, i zirgyna, prie mariu pasiplaukioti, aldar i botanikos soda(sako kad grazios nuotraukos gaunasi), kur nors i gamta i kokia pieva noreciau kad ten susestume visi pasifotografuotume, pavalytume pazaistume pailsetume, dar galvoju pire raudondvario pilies .tikiuosi visur suspeti nes mes CMB 12.30val. 4u.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
na mes i baznycia 14val. o i cmb 15val. o balius 18val.

as kiek paskaitinejau, tai dauguma jusu plieka labai dideli tarpa tarp cmb ir baznycios, kodel???negin nesmagiau vaziuoti fotkintis, ar siaip kur i gamta po visu ceremoniju???

na o mano planas toks:
keltis: 8val.
sukuosena, makiazas nuo 9 iki 12val. tada lekt i salona apsirengt ir susitikt su pamergem.
12:45 isvaziuot visai paruostai is salono pas mama
13:30 isvaziuot is mamos
14:00 but baznycioj!
15:00 zakse
tada turesim apie 2.5val - 3val fotkintis, tiltai, gamta
18:00 - 18:30 prasides puota!
Atsakyti
Šį savaitgalį ruošiamės važiuoti pas kunigą. Todėl perskaičiusi šią temą, taip pat susiplanavau laiką.

7.00 val. keliuosi
8.00 val. šukuosena
10.00 val. makiažas
12.00 val. namie
12.30 val. jau su suknele
13.00 val. atvažiuos jaunikis
14.00 val. išvykstame
15.00 val. bažnyčioje (70 km važiuoti)
16.00 val. fotografavimasis, tiltas, gamta
19.00 val. balius

Sėkmės planuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 17, 14:49)
na mes i baznycia 14val. o i cmb 15val. o balius 18val.

as kiek paskaitinejau, tai dauguma jusu plieka labai dideli tarpa tarp cmb ir baznycios, kodel???negin nesmagiau vaziuoti fotkintis, ar siaip kur i gamta po visu ceremoniju???

na o mano planas toks:
keltis: 8val.
sukuosena, makiazas nuo 9 iki 12val. tada lekt i salona apsirengt ir susitikt su pamergem.
12:45 isvaziuot visai paruostai is salono pas mama
13:30 isvaziuot is mamos
14:00 but baznycioj!
15:00 zakse
tada turesim apie 2.5val - 3val fotkintis, tiltai, gamta
18:00 - 18:30 prasides puota!

niu pvz musu CMB buvo 12.10, o baznycia 14.30 ir visai nebuvo to laiko daug, pasifotkinom prie rotuses paskui prie nemumo ir t.t. niekur nereikejo begti ir t.t. ir taip mums patare fotografe su filmuotoja, nes ne tik fotkinomes bet r filmuotoja suko filmuka blush2.gif
o kaip suprasti salone apsirengti???
beje tavo mama toli nuo baznycios gyvena?
Atsakyti
Aš išteku 10,50 CMB, o bažnyčioj dar nežinom kada, 5nį eisim derint ax.gif tikiuosi viską spėti, nes į namus ir makiažistė ir kirpėja (tikiuosi prikalbinsiu) ateis biggrin.gif
Atsakyti
nu as atsizvelkdama i jusus planavimus bandau pasidaryt savo dienotvarke...
nzn kas cia bus:

5.00 keltis
6.00 turiu buti kaune del zemiau minetinu reikalu
(jeigu makijazui ir sukuosenai skirti 3 valandas)
9.00 varau namo
9.30-10.00 rengiuosi suknia
10.00 Jaunikis atvaro pasiimt busimos zmonos
11.00 Isvaziuoti is namu
12.00 Koplycia

pradejau daryti viska nuo galo, gavosi kazkokia nesamone... nezinau jau dabar ka daryti? help please sad.gif(
Atsakyti
[quote=mikepodukofke,2006 01 19, 02:40]
nu as atsizvelkdama i jusus planavimus bandau pasidaryt savo dienotvarke...
nzn kas cia bus:

5.00 keltis
6.00 turiu buti kaune del zemiau minetinu reikalu
(jeigu makijazui ir sukuosenai skirti 3 valandas)
9.00 varau namo
9.30-10.00 rengiuosi suknia
10.00 Jaunikis atvaro pasiimt busimos zmonos
11.00 Isvaziuoti is namu
12.00 Koplycia

pradejau daryti viska nuo galo, gavosi kazkokia nesamone... nezinau jau dabar ka daryti? help please sad.gif(
[/quo

Turetum bent pusvalandi daugiau skirti grozio procedurom, o jei nespes per tris valandas pagrazinti taves blink.gif suknele apsirengsi greiciau, pades pamerges ar dar kas nors thumbup.gif Ir ar reikes valandos nuvaziuoti iki koplycios? ax.gif
Atsakyti
mikepodukofke

man irgi atrodo, kad grozio procedurom reikia daugiau laiko, man vien kuoda dare 3 val, o jei dar butu reikeje sukti plaukus ir dziovinti, turetum pasitarti su kirpeja per kiek laiko padarys sukuosena dar pridek 0.5val atsargai, o dar makijazas.... O is tikruju tai vis tiek darysi bandomaja sukuosena matysi mazdaug kiek laiko uztruks...
Atsakyti