Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

mes tuoksimės Rotušėje 11:50 rolleyes.gif tai man truputuką baisoka, kaip reikės spėti pasiruošti g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 03 09, 03:11)
mes tuoksimės Rotušėje 11:50 rolleyes.gif  tai man truputuką baisoka, kaip reikės spėti pasiruošti g.gif

aha... anksti keltis reikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2006 03 08, 19:27)
aha... anksti keltis reikes ax.gif

jaučiu kokią 5 val doh.gif bet už tai vestuvių diena bus ilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 03 08, 18:11)
mes tuoksimės Rotušėje 11:50 rolleyes.gif  tai man truputuką baisoka, kaip reikės spėti pasiruošti g.gif

Mes tuoksimes 11 val., bet as nepergyvenu, manau, kad viska spesiu - svarbiausia - nesinervinti ir negalvoti, kad nespesi ar dar kazkas panasaus. Jei noresim, viska spesim. Na taip, atsikelti reikes anksciau, bet as vienaip ar kitaip buciau anksti atsikelus - tokios dienos ryta ne miegai man rupes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 03 08, 16:33)
jaučiu kokią 5 val  doh.gif  bet už tai vestuvių diena bus ilga smile.gif

likimo drauge blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
mes tai 14,15 i CMB, o 16 i baznycia...manau, kad laiko uzteks... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 09, 19:20)
likimo drauge  blush2.gif  4u.gif

anksčiau pasipuošim, ilgiau gražios būsim mirksiukas.gif nes įtariu tą dieną labai norėsis, kad visa šventė tęstųsi kuo ilgiau wub.gif
Atsakyti
Apie koki ankstu kelimasi gali eiti kalba. As tai net uzmigti is vakaro negalejau. O prabudinejau kas pusvalandi, kad tik nepramigciau smile.gif Bet nei miego norejosi, nei pavargusi buvau... Tokia tikrai isskirtine dienele tos vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2006 03 09, 22:00)
mes tai 14,15 i CMB, o 16 i baznycia...manau, kad laiko uzteks... biggrin.gif

soooooočiai tongue.gif
Atsakyti
O musu baznytine santuoka bus tik 17val tongue.gif tongue.gif ...Tai laiko turesiu sociai : net i vilniu is kauno pas kirpeja nulekti biggrin.gif biggrin.gif

Tik vat turiu klausima,gal baznycioj busim paskutiniai besituokiantis?Laabai to noreciau.Kada vyksta baznyciose paskutine santuokos apeiga.?

Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 03 13, 13:42)
O musu baznytine santuoka bus tik 17val tongue.gif  tongue.gif ...Tai laiko  turesiu sociai : net i vilniu is kauno pas kirpeja nulekti biggrin.gif  biggrin.gif

Tik vat turiu klausima,gal baznycioj busim paskutiniai besituokiantis?Laabai to noreciau.Kada vyksta baznyciose paskutine santuokos apeiga.?

o kelintą valandą mišios ax.gif ? manyčiau, kad paskutiniai ir būsit smile.gif
Atsakyti
šiaip kiek domėjausi daugumoje bažnyčių vakarinės mišios 18 val. g.gif Manau būsit paskutiniai g.gif
Atsakyti