Jauciu kad rinksimes 12.30

QUOTE(Deire @ 2006 04 10, 11:02)
del fotostudijos irgi tarkites is anksto, nes kai ten laukiau prie sukneliu nuomos,tai nei vieno neprieme be isankstinio uzsakymo - o buvo kovo pradzia ir vestuviu nelabai daug...labai jau ten populiari vieta 

aciu

Mes 13:10. I baznycia neisim, nes as netikinti.
Mes i CMB neisime. O bažnyčioje 14 val. As manau kad idealus variantas nenorintiems skubeti.

Sveikos, man iskilo klausimelis, CMB lapelyje apie santuokos registravimo data parasyta, kad "jie laukia musu atvykstant 11:10", kai snekejom su darbuotoja sake kad is ten iseisim apie 12:00, tai kaip cia iseina, kad CMB buname apie 50min.? Ka ten tiek laiko daro, jei santuokos ceremonija trunka apie 15min.?
QUOTE(Menule @ 2006 04 14, 17:12)
Sveikos, man iskilo klausimelis, CMB lapelyje apie santuokos registravimo data parasyta, kad "jie laukia musu atvykstant 11:10", kai snekejom su darbuotoja sake kad is ten iseisim apie 12:00, tai kaip cia iseina, kad CMB buname apie 50min.? Ka ten tiek laiko daro, jei santuokos ceremonija trunka apie 15min.?
cia greičiausia įsivėlė klaida

mes tai buvom sutarę 11val. bet kai pakalbėjom su vedybų planuotoja, kuri ir asmeninės patirties turi, tai persigalvojom...
tai dabar būsim patys paskutiniai - 16.40h.
nu nelabai patinka, bet jei maniškis prieis komunijos, tai viskas susitvarkys ir į CMB net nebeisim.
jei būtų 11h tai 5 ryto keltis reiktų ir visą dieną važinėtis, o jei dar karšta, tai ir dvylikos nebesulauktume

jei būtų 11h tai 5 ryto keltis reiktų ir visą dieną važinėtis, o jei dar karšta, tai ir dvylikos nebesulauktume

Sweikutes,
jei galima prisijungti prie jusu, tai tikrai butu man smagu...nes mes ir planuojame vestuves ir santuoka uzsiraseme baznycioje 14.30.bet jau pradedu galvoti, kad truputeli per velai..kad paskui jei kur noresim nuvaziuoti tai niekur nespesim...gal cia tokia mano tik nervacija...nezinau...kaip jus manot?
jei galima prisijungti prie jusu, tai tikrai butu man smagu...nes mes ir planuojame vestuves ir santuoka uzsiraseme baznycioje 14.30.bet jau pradedu galvoti, kad truputeli per velai..kad paskui jei kur noresim nuvaziuoti tai niekur nespesim...gal cia tokia mano tik nervacija...nezinau...kaip jus manot?
man tai atrodo, kad kuo maziau laiko yra bastymuisi, tuo geriau
bet taip bus ir mano atveju, nes mes i baznycia eisim apie 2-3 val (labai norim 14.30, bet kunigas dar nesileidzia i kalbas apie tai), o CMB tik 16.30, tai viskas bus begte, bet man toks variantas labiau patinka, nei visa diena kazkur laika tempti

Na tu gal teisi, tik kad mus vestuve labai maza ir mes jos tarsi ir nedarome tik vakariene, daugiau planavome pavazinet kur, tai sumasciau, kad per velai, na gal cia mano tik priesvestuvine nervacija, o jus baznycioje su misiomis santuoka prasete ar tik trumpas pamokslas...ir siaip dar niekas neuzsakyta tai kaip viskas susideda tada jau panika didziausia, bet mano isrinktasis mane kazkaip nbent ramina...kad viska jis sutvarkys, o man reikia cia ir dabar ir kad pagal mane...gal cia visoms...
taip
tad ir noriu pasitart....

tiksliu detaliu del baznytines santuokos vis dar nezinau...kazkaip sunkiai bendraujam su kunigu - tiksliau, jis nesileidzia i kalbas dar - nes jo manymu, cia viskas labai anksti dar...bet kiek as isivaizduoju,tai misiu nebus, bet pati ceremonija turetu uztrukti 30-40 min. Va kaip tik ryt eisim dar vienam pokalbiui su kunigu, tai gal ryt ka daugiau sutarsim, bet bijau, jis dar nutemps...o man irgi labai baisu,kad laikas, kokio mes norim butu laisvas, tai irgi truputi nervuojuosi...
bet tikekimes viso ko geriausio