Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

gal ir gerai, jai CMB apie pietus, o mums laika pasiule tik 11.10, baznycia 14.30 tai ryte reikes greitai suktis, o paskui bus pakankamai laiko ir foto sesijai ir kelionei, nes iki baznycios dar 40 km nuvaziuoti unsure.gif
Atsakyti
Del velavimo tai atsiprasau, kad kazkur cia supermamoj buvau radus...veluot negalima ateit dar anksciau gi reik. Eh kaip liudna norejom kitos datos bet gavot ik po menesio:(. Na bet bobu vasara buna spali ane?
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 05 13, 20:11)
mes tuokiamės 15,45 CMB o bažnyčioj apie 16,00. gal ir vėlokas laikas  g.gif  bet jau nieko nepakeisim

o kaip jus spesite? g.gif

Mes tai vestuviu diena tik i baznycia 15 val. wub.gif
O i CMB nueisime eiline diena (kaip zinia, per 10 dienu reikia ten nunesti baznytinius dokumentus), nes sventine diena nesinori tarybiniu sienu trinti ir kaip konvejeryje suktis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 05 13, 20:11)
mes tuokiamės 15,45 CMB o bažnyčioj apie 16,00. gal ir vėlokas laikas  g.gif  bet jau nieko nepakeisim

hmmm... kaip spėsit smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 13, 10:04)
o mums CMB 12.30 tai 6val aš jau kirpykloje sėdėsiu doh.gif
O laiką galit skirti fotosesijai.

na, kad mūsų fotosesija bus 12val. iki CMB laiko, nes fotostudija pačiuose CMB yra, o patarė anksčiau, nes vėliau labai susivėluotumėm... ir dar jei lis (bet labai maža tikimybė, nes gerą ora jau ir užsisakiau tongue.gif ) biggrin.gif sakė suknelės jau šlapios vos ne būna ir šukuosena ir makiažai kitokie...na man taip patarė daryti dviejuose salonuose... sakė jei dar šampano išgersit-būsit raustelėję...
na prastumsim mes kaip nors tą laiką... wink.gif
Atsakyti
Na, o mūsų vestuvės vyks 13h CMB, baznycia 14.30h 4u.gif
Tikiuosi spesiu "susitvarkyti", nes jau jaunikis atvaziuos 11 h.
nu, bet kaip nors...
Atsakyti
mes tuoksimes 12.00val. baznycioje Kretingoje, o 16.00val. CMB Klaipedoje, 14.30 val. fotostudija suksimes kaip voverytes
Atsakyti
man labai patinka mano laikas i baznycia 14.00 o i CMB 15.30 visi renkamies i islydejima 12 o tarp baznycios ir CMB fotografuosimes.nei per anksti nei per velai, juolab kad pati puota 20 val.
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2006 05 22, 23:14)
man labai patinka mano laikas i baznycia 14.00 o i CMB 15.30  visi renkamies i islydejima 12 o tarp baznycios ir CMB fotografuosimes.nei per anksti nei per velai, juolab kad pati puota 20 val.

Labai geras laikas 14 valanda. Mane irgi išlydėjo 12, tai ramiai ir susišukuot ir apsirengti. Vėliau draugai iš ankstesnio laiko irgi pasikeitė į 14h smile.gif
Atsakyti
skaitau skaitau ir priejau isvados kad geriausia reikia rinktis ( zinoma , jei yra is ko rinktis lotuliukas.gif ) 13-14 valanda ax.gif
Atsakyti
baznycia bus klaipedoje 13.30 o CMB Gargzduose 15.00. tikiuosi viska spesiu rolleyes.gif nes islydi tai 12.30 o drar i Klaipeda nuvykti pirma...o pries akis Juros svente, tai bijau tu kamsciu doh.gif
Atsakyti
mes 15 val. ir tik bažnyčioje. ten vienas kitą ir pamatysim biggrin.gif
Mums ir mūsų planuotijai sakė neanksciau 15val. o jie tai žino kas ir kaip
gi tūkstančius vestuvių turėjo, ne kaip mes pirmą kart biggrin.gif
va biggrin.gif
Atsakyti