gal ir gerai, jai CMB apie pietus, o mums laika pasiule tik 11.10, baznycia 14.30 tai ryte reikes greitai suktis, o paskui bus pakankamai laiko ir foto sesijai ir kelionei, nes iki baznycios dar 40 km nuvaziuoti

Del velavimo tai atsiprasau, kad kazkur cia supermamoj buvau radus...veluot negalima ateit dar anksciau gi reik. Eh kaip liudna norejom kitos datos bet gavot ik po menesio:(. Na bet bobu vasara buna spali ane?
QUOTE(jurqutee @ 2006 05 13, 20:11)
mes tuokiamės 15,45 CMB o bažnyčioj apie 16,00. gal ir vėlokas laikas
bet jau nieko nepakeisim

o kaip jus spesite?

Mes tai vestuviu diena tik i baznycia 15 val.

O i CMB nueisime eiline diena (kaip zinia, per 10 dienu reikia ten nunesti baznytinius dokumentus), nes sventine diena nesinori tarybiniu sienu trinti ir kaip konvejeryje suktis

QUOTE(jurqutee @ 2006 05 13, 20:11)
mes tuokiamės 15,45 CMB o bažnyčioj apie 16,00. gal ir vėlokas laikas
bet jau nieko nepakeisim

hmmm... kaip spėsit

QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 13, 10:04)
o mums CMB 12.30 tai 6val aš jau kirpykloje sėdėsiu
O laiką galit skirti fotosesijai.

O laiką galit skirti fotosesijai.
na, kad mūsų fotosesija bus 12val. iki CMB laiko, nes fotostudija pačiuose CMB yra, o patarė anksčiau, nes vėliau labai susivėluotumėm... ir dar jei lis (bet labai maža tikimybė, nes gerą ora jau ir užsisakiau

na prastumsim mes kaip nors tą laiką...

mes tuoksimes 12.00val. baznycioje Kretingoje, o 16.00val. CMB Klaipedoje, 14.30 val. fotostudija suksimes kaip voverytes
man labai patinka mano laikas i baznycia 14.00 o i CMB 15.30 visi renkamies i islydejima 12 o tarp baznycios ir CMB fotografuosimes.nei per anksti nei per velai, juolab kad pati puota 20 val.
QUOTE(anileva @ 2006 05 22, 23:14)
man labai patinka mano laikas i baznycia 14.00 o i CMB 15.30 visi renkamies i islydejima 12 o tarp baznycios ir CMB fotografuosimes.nei per anksti nei per velai, juolab kad pati puota 20 val.
Labai geras laikas 14 valanda. Mane irgi išlydėjo 12, tai ramiai ir susišukuot ir apsirengti. Vėliau draugai iš ankstesnio laiko irgi pasikeitė į 14h

mes 15 val. ir tik bažnyčioje. ten vienas kitą ir pamatysim
Mums ir mūsų planuotijai sakė neanksciau 15val. o jie tai žino kas ir kaip
gi tūkstančius vestuvių turėjo, ne kaip mes pirmą kart
va

Mums ir mūsų planuotijai sakė neanksciau 15val. o jie tai žino kas ir kaip
gi tūkstančius vestuvių turėjo, ne kaip mes pirmą kart

va