Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 08, 17:19)

Ezo... 4u.gif  Paskaiciusi senesnes  temas.... ir tavo interpretacijas, daznai labai tieisingai nusakai viska..taip kad kukluma padekime i sali smile.gif Man jūsų pastebėjimai yra itin įdomūs...aišku tiek ir chriomantės ir mirabeles kitų merginų taip pat ir naujokių ir senbuvių... smile.gif

Mano ego isipute kaip balionas lotuliukas.gif vel susirgsiu susireiksminimo liga, te geriau baik lotuliukas.gif o siaip aciu uz gera zodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 08, 16:19)
Ezo... 4u.gif  Paskaiciusi senesnes  temas.... ir tavo interpretacijas, daznai labai tieisingai nusakai viska..taip kad kukluma padekime i sali smile.gif Man jūsų pastebėjimai yra itin įdomūs...aišku tiek ir chriomantės ir mirabeles kitų merginų taip pat ir naujokių ir senbuvių... smile.gif

Taro mokymosi procesas neturi pabaigos, todel visos cia MOKOSI, skiriasi tik patirtis...Taciau igimtos duotybes (ezokvantas) daznai kurkas daugiau reiskia nei desimt metu praktikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 08, 17:25)
Taro mokymosi procesas neturi pabaigos, todel visos cia MOKOSI, skiriasi tik patirtis...Taciau igimtos duotybes (ezokvantas) daznai kurkas daugiau reiskia nei desimt metu praktikos biggrin.gif

chiromante, prasau tark zodi apie mano isplesta komentara matricos situacijai 4u.gif
Matrica 4u.gif
ezo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 08, 16:28)
chiromante, prasau tark zodi apie mano isplesta komentara matricos situacijai  4u.gif

Labai viskas gerai - pagal kortas - tikrai ne ta naujoji moteriske is jo kazko tikisi, o atvirksciai (nebutinai materialine prasme). 8 ir 9 pozicija rodo , kad ateities tiems santykiams nera, ka jis ir pats puikiai supranta, o ir 10 korta tai patvirtina. Labai gera interpretacija mano galva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 08 rugsėjo 2011 - 16:39
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 08, 17:39)
Labai viskas gerai - pagal kortas - tikrai ne ta naujoji moteriske is jo kazko tikisi, o atvirksciai (nebutinai materialine prasme).  8 ir 9 pozicija rodo , kad ateities tiems santykiams nera, ka jis ir pats puikiai supranta, o ir 10 korta tai patvirtina. Labai gera interpretacija mano galva  smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
user posted image

1. Problemos esme
2. Aplinkybes, del kuriu galejo susidaryti situacija, arba tai, ka klausianciajam teks iveikti.
3. Samones aspektas - tai, ka mes galvojame
4. Pasamones aspektas - tai ka jauciame (jei sioje pozicijoje prasta korta, tai prasta atspalvi igauna visa delione)
5. Priezastis, del ko susidare situacija arba netolima praeitis.
6. Netolima ateitis - kas laukia klausianciojo arba tiketina situacijos eiga (ne galutinis rezultatas)
7. Pacio klausianciojo poziuris i situacija
8. Aplinkos itaka ir poziuris (gali buti ir zmoniu)
9. Viltys ir baimes, vidines emocijos, tai kaip situacija vertina klausiantysis (ne poziuris, o vertinimas)
10. Kuo viskas baigsis (tiketinai). Ateities perspektyvos, atsizvelgiant i dabartiniu ivykiu energijas.

Na va, dabar pagal sitas pozicijas padeliokit ir ziurekit, kaip viskas idealiai gaunasi pagal turima matricos informacija smile.gif
Papildyta:

Ten yra dar S-signifikatorius, bet asmeniskai as jo nenaudoju. Jei kazkam jo norisi, tai paveikslelyje pazymeta jo vieta S raide.
Atsakyti
Dar siek tiek apie KK. jei delioneje daugiau DA, vadinasi zmogus randasi asmenines transformacijos stadijoje, nors dazniausiai pats apie tai nenutuokia. Jei delioneje mazdaug 4 DA, tai viskas kaip ir normoje - jo vidiniai bei isoriniai pokyciai vyksta nuosekliai . Matricos atveju ju 5 - vadinasi zmogui reiketu daugiau veiksmu nei apmastymu. Jeigu delioneje 8 ir daugiau DA, situacija vystosi fataliskai ir vargiai ka galima pakeisti...Na ir taip toliau pagal visus likusius punktus - MA nominalai, stichijos, tiesios ar apverstos, dvaro kortos, derinia ....ir t.t.

Taigi apie ateiti mes galime spresti tik is 6 ir 10 pozicijos, o visos kitos - tai tik pagalbinai faktoriai - detales ir pats fonas, kuriame vystosi situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 08 rugsėjo 2011 - 17:26
Aciu uz labai issamia informacija ir paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 08, 19:17)
Aciu uz labai issamia informacija ir paaiskinima 4u.gif

jei turi kazkokiu neaiskumu del KK poziciju - klausk...Tai universaliausia delione - ji tinka absoliuciai kiekvienam klausimui, todel ji perprasti - butu labai teisingas zingsnis smile.gif
Atsakyti
Kas tas signifatorius?? blink.gif Kaip suprantu pats klausejas?

Beja labai įdomu pasidare man asmeniskai... kaip jūs ten tuos skaiciukus deliojate?kurias kortas galima sudeti o kurias ne? Ir tuo atveju mano KK ar imanoma kazka sudeti ir gauti dar koki atsakyma papildanti Kletu Kryziu g.gif
Atsakyti
Sveikos!
Noreciau jusu patarimo-pagalbos....esu labai idomioje gyvenimo situacijoje - be namu, be darbo, be nieko, uztai sunu puiku turiu biggrin.gif . siuo metu gyvenam pas mam lt, sugrizau po 10 metu... lt nesusigaudau visiskai....na bet ne viskas prarasta biggrin.gif . nezinau kur pradet gyvenima is naujo, nuo nulio - ar lt ar vaziuot i londona, kuriame gyvena sesuo...pagal viena cia surasta buda ( kur traukiamos 7 kortos, 7 - del ko uzduomas klausimas, o kitos issidelioja i dvi eiles - pirma eile - jeigu priimsi ta sprendima, antra eile - jeigu ne) uzdaviau klausimeli - kaip gi klostysis jei vaziuosiu, stai kas gavosi :

7-(del ko uzduodu toki klausima) - Kardu Tuzas apverstas (Ace of Swords reversed)

pirma eile (turetu buti jei priimsiu ta sprendima, reiskias, jei isvaziuosiu):

2 Tauriu( Two of Cups)

Imperatorius apverstas (Emperor reversed)

4 Monetu (Four of coins)

antra eile (tai reiskias jei pasiliksiu lt, arba jei neisvaziuosiu ):

Jaunikaitis monetu apverstas( Knight of coins reversed)

9 Monetu apversta (9 of coins reversed)

Teismas apverstas (Judgement reversed)

na zinokit net nezinau ir ka bedaryti....dziugina tiesiog ne tas zodis....nesu as labai jau patyrusi, tiksliau tikriausiai visai ne, man ypac nesiseka jas "sujungti" metimuose, suristi viena su kita, bet siuo atveju man ir nereikia kazkokiu detaliu, man tiesiog reikia priimt sprendima, kur pradeti ta gyvenima is naujo ir kadangi turiu sunu, negaliu jo neatsakingai tasyti po visa pasauli, jis ir taip vargsiukas prisikentejo ir dar jo laukia, mano manymu, atrodytu nei ten nei ten, bet lt jau isvis liudnai atrodo pagal si metima..............na patarkit jus, kaip jus manot, cia jusu tikrai tokiu nuostabiu yra.....as ir 10m galiu mokytis, vistiek as neismoksiu ju "surist"...tiesa, buvau ir pas ta Svieta "bureja'....jetus jetus....as tikriausiai geriau ir pitagoro kvadrata surasyt moku (isivaizduokit, ji man visa kvadrata mano sugebejo uzpildyt, tikriausiai as vienintelis toks zmogus pasaulyje esu, kuriam uzsipilde visas bigsmile.gif ) o apie mano svarbiausia klausima, tai sake vaziuok vaziuok, pakuojiesi ir vaziuoji man, sako....na bet man atrodo, kad ji siaip yra tiesiog nusiteikusi pries lt ( grizus sutikau dvi stovyklas zmoniu - vieni sako, bandyk gal cia, na jei nori vaziuok, o kiti iskart - vaziuok, cia nieko gero ir pan.) noreciau nueit pas GERA tarologe is Didziosios raides, perskaiciau visas naujas ir senas temas apie burejas kaune, bet kur isties eit, taip ir nezinau.....gal Gerda sakau, tik jau jos nei puslapio ner...ir jei ji dabar jau 70lt ima ir 30 min...tai sorry... unsure.gif

atsiprasau, kad nugrybavau, kaip ta Svieta.. blush2.gif patarkit mergickos pagal ta metima mano, kaip pasiielgt..........o gal ir taip koki patarima turesit, isklausysiu su dekingumu........

ACIU 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 09 08, 16:02)

Tada du krabai pergalę žadėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti