Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(Chiromante @ 2011 09 09, 10:37)
Patarima reikia sintezuoti paciai, gerai isanalizavus visas pozicijas...arba pabandyk sudeti visu kortu nominalus (isskyrus dvaro) ir ziurek, ka gausi - tai gali buti patarimas. Arba gali papildomai issidelioti Kryziu

--------3

1--------------2

--------4

1.Situacija
2.Ko nereikia daryti
3.Ka reiketu daryti
4.Tiketinas rezultatas, pasielgus pagal anu dvieju poziciju patarima.

Tuoj parasysiu antra modifikuota Kryziaus varianta situacijai "Kas man dabar svarbiausia?"

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Taigi, jei siuo metu krizine situacija, kryziu reikia delioti su klausimu "Kas man dabar svarbu?" Tada pozicijos rodys stai ka:

1.Pradine situacija arba klausianciojo padetis siuo momentu.
2.Dabar tai nera svarbu. Neverta del sito jaudintis, bijoti ar tiketis.
3.Butent tai svarbu dabar.
4.Prie sito turetu privesti sekantis zingsnis. (Kai tai ivyks, galima delioti dar karta).
Papildyta:
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 09, 09:46)
ACIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prasom biggrin.gif Sita delione pati naudoju dazniausiau nei bet kuria kita. Geriausios ir universaliausios deliones mano galva "Piramide", "Pasaga", Keltu Kryzius" ir "Kryzius"...kitos praktiskai ir nereikalingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 09, 10:37)
Patarima reikia sintezuoti paciai, gerai isanalizavus visas pozicijas...arba pabandyk sudeti visu kortu nominalus (isskyrus dvaro) ir ziurek, ka gausi - tai gali buti patarimas. Arba gali papildomai issidelioti Kryziu

--------3

1--------------2

--------4

1.Situacija
2.Ko nereikia daryti
3.Ka reiketu daryti
4.Tiketinas rezultatas, pasielgus pagal anu dvieju poziciju patarima.

Tuoj parasysiu antra modifikuota Kryziaus varianta situacijai "Kas man dabar svarbiausia?"

OI, kaip aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 09, 10:51)
Taigi, jei siuo metu krizine situacija, kryziu reikia delioti su klausimu "Kas man dabar svarbu?" Tada pozicijos rodys stai ka:

1.Pradine situacija arba klausianciojo padetis siuo momentu.
2.Dabar tai nera svarbu. Neverta del sito jaudintis, bijoti ar tiketis.
3.Butent tai svarbu dabar.
4.Prie sito turetu privesti sekantis zingsnis. (Kai tai ivyks, galima delioti dar karta).
Papildyta:

Prasom  biggrin.gif  Sita delione pati naudoju dazniausiau nei bet kuria kita. Geriausios ir universaliausios deliones mano galva "Piramide", "Pasaga", Keltu Kryzius" ir "Kryzius"...kitos praktiskai ir nereikalingos  smile.gif

Tai kaip supratau signifikatorius nebutinas naudoti bet kurioje delioneje?
Atsakyti
Dar karta parasysiu viena is informatyviausiu santykiu delione. Esu rasiusi ja ne karta, bet matau, kad kazkaip nevisai iki galo aiskios pozicijos.

7----------2

6----1----3

5---------4

Sita delione duoda informaija apie tai, kaip abu partneriai ziuri vienas i kita. Labai dazni klausimai "ka apie mane galvoja tas ar anas"...nu tai va - sita delione viska puikiai parodys smile.gif Ji paprastai naudojama miailes-seiles atveju, bet is principo visai tinka ir darbiniams, seimyniniams ar dar kokiems nors kitokiems santykiams issiaiskinti. smile.gif

1.Santykiu esme, kokios energijos valdo.
7-2 - samoningas partneriu bendravimo lygmuo. Tai, ka kiekvienas is ju galvoja apie santykius ir kaip juos vertina.

6-3 - realios emocijos. si pozicija kalba apie partneriu jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes.

5-4 - isorine santykiu puse. si pozicija rodo, kaip tuos santykius kiekvienas is partneriu pateikia viesumai - tai fasadas, nepriklausantis nuo tikruju minciu (7,2) ir tikruju jausmu(5,4) .

Sioje delioneje visada reikia atkreipti demesi i dvaro kortas. Jei krenta priesingos lyties korta, tai reiskia, jog tas, kieno puseje krenta konkrecios kortos, bendrauja su tuo zmogumi tame lygmenyje, kurioje pozicijoje krito korta. Jei treciame lygyje (5-4) krenta tos pacios lyties dvaro korta, tai gali rodyti to zmogaus "kauke", kuria jis demonstruoja visuomenei. Vienu zodziu - labai idomi ir informatyvi delione, jei i ja pazvelgti siek tiek giliau nei babcios lygis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 09, 09:56)
Tai kaip supratau signifikatorius nebutinas naudoti bet kurioje delioneje?

Negaliu pasakyti. Yra ivairiu nuomoniu ir argumentu. As asmeniskai jo nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 09, 11:26)
Dar karta parasysiu viena is informatyviausiu santykiu delione. Esu rasiusi ja ne karta, bet matau, kad kazkaip nevisai iki galo aiskios pozicijos.

7----------2

6----1----3

5---------4

o kuri puse yra vyro ir kuri moters arba kuri klausianciojo ir kuri kito asmens, ar cia pats sprendi g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 09, 10:40)
o kuri puse yra vyro ir kuri moters arba kuri klausianciojo ir kuri kito asmens, ar cia pats sprendi  g.gif  blush2.gif  4u.gif

doh.gif alzhaimeris bigsmile.gif Kaire - klausiantysis, desine - partneris smile.gif
Atsakyti
Na padeliosiu babciskai, nes man labai padeda visus kortu kampus kitaip pamatyt ir rezultatas greitas ir tikslus = pats gali vertint...Zodziu kaip seksis Lt varsybos siandien? lotuliukas.gif

DAV apv./Kardu7/Balta

Galgi pradzioje varzybu, LT neras budu ir nesugebes panaudoti slaptu savo ginklu, o gal samoningai netrauks ju is kisenes, isibegejus situacija primins vaiksciojima peiliu asmenimis, sadomazo - kardu rijimas, darymas neimanoma ar sunkiai suvokiama..nu ir i pabaiga korots nebenori rodyt lotuliukas.gif

Koks rezultatas? fr Disku karalius apv. Lt lazdu4

Gal gi palankesne situacija Lt ax.gif
Atsakyti
tai 7-6-5 klausiantysis blush2.gif doh.gif as ant lapo esanciu pusiu nelabai skiriu lotuliukas.gif
Kas tas dav apverstas doh.gif ziuriu kuo gylin i miska tuo daugiau grybu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 09 rugsėjo 2011 - 10:48
QUOTE(lilget @ 2011 09 09, 10:45)
tai 7-6-5 klausiantysis  blush2.gif  doh.gif  as ant lapo esanciu pusiu nelabai skiriu  lotuliukas.gif
Kas tas dav apverstas  doh.gif  ziuriu kuo gylin i miska tuo daugiau grybu  rolleyes.gif

Ezokvante labai ezokvantiskai raso biggrin.gif dav tai yra DA (didysis arkanas) V - Sventikas smile.gif . Tiesa, kam jos raso ta DA tai niekada nesupratau - uztektu numerio arba pavadinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 09, 11:52)
Ezokvante labai ezokvantiskai raso  biggrin.gif  dav tai yra DA (didysis arkanas) V - Sventikas smile.gif . Tiesa, kam jos raso ta DA tai niekada nesupratau - uztektu numerio arba pavadinimo  g.gif

o as galvoju gal cia kokia Dievo korta, kurios pas mane nera, nes kazkaip DAV tiktu visai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 09, 11:52)
Ezokvante labai ezokvantiskai raso  biggrin.gif  dav tai yra DA (didysis arkanas) V - Sventikas smile.gif . Tiesa, kam jos raso ta DA tai niekada nesupratau - uztektu numerio arba pavadinimo  g.gif

thumbup.gif ideja lotuliukas.gif niekada apie tai nepagalvojau lotuliukas.gif aciu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2011 09 09, 11:53)
o as galvoju gal cia kokia Dievo korta, kurios pas mane nera, nes kazkaip DAV tiktu visai  lotuliukas.gif  doh.gif

Panasu gi lotuliukas.gif

Dar istraukiau kaip jausis lt sirgaliai po varzybu? Lazdu tuzas/lazdu riteris apv. - kaip ir gerai bet bus kokiu traumu ar pasekmiu? g.gif Prancuzu sirgaliu jausmai po varzybu - Pasaulis apv./Lazdu 7 apv. Nutraukta pergaliu serija, bet nesijaus sugniuzdyti ar pan, nemalonus jausmas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 09 rugsėjo 2011 - 11:00