QUOTE(Nesugausi @ 2011 09 02, 13:22)
sveikos mergaites,
esu naujoke tortu, pyragu puosime, kept, gamint juos tiesiog dievinu, ypac paskutiniu metu, vis rankas niezti. Si savaitgali galvojau isbandyt MMG mase (nors niezti rankas ir kyla dvejoniu, ka rinktis - MMG, cukrine ar marshmallow mase), tik va, kiek bevarciau temu, akiu vos neisvarvinau, bet konkreciai neradau patarimu kaip dekoraciju detales viena su kita sulipdyti - spiritu, degtine?
atleiskit, jei klausimas nusibodes ar savaime aiskus, bet esu visiska zaliuke toje srityje

, tad busiu dekinga uz ats

aciu
beje, dar vienas klausimas, tas standzias dengimo mases galima ant bet kokiu tortu deti? ta prasme ar nesukris, ar islaikys tortas ta mase ir pan

? ketinu kept isgalvota torta, su vaniliniais biskvitais ir avietiniu, varskes pertepimu
Na MMG mases nesu bandzius, tai nieko apie ja nepasakysiu...Dekoracijas galima sulipdyti taip: vandenuku sudrekinus, degtine, aisingu, kiausinio baltymu, valgomais klijais, ta pacia mase praskiedus vandenuku ir pasidarius tokia kaip kosyte...as visada klijuoju vandenuku, nes kol kas dirbu tik su lengvom detalem...
mase galima dengti beveik visus tortukus pries tai aptepus sviestiniu kremuku...atlaikys...
Dazus beveik visos perka internetu:
www.cake-deco.lt
sal2.puslapiai.lt
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2011 09 02, 15:43)
Kaip man trupineja Pastilazas tortu dekoraciju lipdimui

ka ne taip padariau, visu proporciju laikiausi, na skaiciau kartais, kad kai kuriom trupineja, bet kaip jau man, visos gelytes sugadintos, pries tai dariau is marshalow saldainiu, tai viskas normaliai buvo, elastinga tesla buvo, o dabar kai bandziau formuot gelytes jau trupinejo, o kai isdziuvo, visi lapeliai pradejo krist ir ka daryt, ka netaip padariau
As dariau tik viena karta si pastilaza...ir kiek pastebejau, jis gan greit kieteja, del to su juo reik dirbt pakankamai trumpai...gal priezastis tame...nes pradzioje buvo super masyte, lengvai ir graziai viskas lipdesi, o po to pradejo trupineti...gal profes tiksliau ka pasakys..