Pastilažą lipdyti fygurėles aš darau pagal save .
as idejau gabaleli pastilazo i bliudeli,uzkaitinau mikrobanginej,tada idejau dazu ir gavosi ryski spalva. bet... man jis trupa. gal dar ka nors reikia ideti i ji?
Labas rytas
.
Aš negaliu tau patarti dėl Asseni pastilažo , aš jo niekada nesu dariusi .
Vienas rytinukas ....... su juo juokas buvo , kalbam telefonu , dėl nešamo į darželį papuošimo sutarėm normaliai , o dėl šito ...sako " gal dar vieną galite prie to pačio ? " sakau gerai , " mums reik su broliu " , sakau oi oi , na bandysiu , bet atsiūskite broliuko foto , o ar gausis panašus negarantuoju , ji sako " na svarbu , kad tie dantys styrotų " .... klausiu , o kiek jam metukų ( maniau vaikas su kokiais 2 dantukais ) , ji sako " na nežinau kada buvo išleistas , dabar antras jau yra , naujas " , ilga tylos pauzė , po to vos neapsivožiau iš juoko , tiksliau męs abi
.
.Aš negaliu tau patarti dėl Asseni pastilažo , aš jo niekada nesu dariusi .
Vienas rytinukas ....... su juo juokas buvo , kalbam telefonu , dėl nešamo į darželį papuošimo sutarėm normaliai , o dėl šito ...sako " gal dar vieną galite prie to pačio ? " sakau gerai , " mums reik su broliu " , sakau oi oi , na bandysiu , bet atsiūskite broliuko foto , o ar gausis panašus negarantuoju , ji sako " na svarbu , kad tie dantys styrotų " .... klausiu , o kiek jam metukų ( maniau vaikas su kokiais 2 dantukais ) , ji sako " na nežinau kada buvo išleistas , dabar antras jau yra , naujas " , ilga tylos pauzė , po to vos neapsivožiau iš juoko , tiksliau męs abi

adrija vo cia tai jooooo, labai grazu ypac tortas graziam jubiliejui
olesta, kirbe rozes superines, ir lapeliu ziauriai pavydziu, nu nesigauna man jie nors bliauk prie bliudelio
olesta, kirbe rozes superines, ir lapeliu ziauriai pavydziu, nu nesigauna man jie nors bliauk prie bliudelio
adrija, kaip smagiai pasijuokiau iš ryto
Tavo torčiukai nuostabūs
visad smagu į juos žiūrėti
@adrij@, smagus rytas, o tortukai Jūsų kaip visada tobuli
sveikos merginos. ikeliu ir as pora torciuku
braskiu fantos,pastilazas,4kg

pirmas- marakujos, antras - markiza, trecias- braskiu-fantos, ketvirtas- rafaelo svajone,13,5kg
braskiu fantos,pastilazas,4kg

pirmas- marakujos, antras - markiza, trecias- braskiu-fantos, ketvirtas- rafaelo svajone,13,5kg
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 09 04, 15:41)
braskiu fantos,pastilazas,
O kokias braškes dedat, šaldytas???
sviezias