Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

Pradžioje šios temos , aš aiškinau , kaip išgaunu raudoną spalvą ( aguonoms ) , padaryto pastilažo nenudažys jokie dažai , tuo lab raudonai ar juodai .

Pastilažą lipdyti fygurėles aš darau pagal save . rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 03 rugsėjo 2011 - 21:34
as idejau gabaleli pastilazo i bliudeli,uzkaitinau mikrobanginej,tada idejau dazu ir gavosi ryski spalva. bet... man jis trupa. gal dar ka nors reikia ideti i ji?
Atsakyti
Labas rytas user posted image.

Aš negaliu tau patarti dėl Asseni pastilažo , aš jo niekada nesu dariusi .

Vienas rytinukas ....... su juo juokas buvo , kalbam telefonu , dėl nešamo į darželį papuošimo sutarėm normaliai , o dėl šito ...sako " gal dar vieną galite prie to pačio ? " sakau gerai , " mums reik su broliu " , sakau oi oi , na bandysiu , bet atsiūskite broliuko foto , o ar gausis panašus negarantuoju , ji sako " na svarbu , kad tie dantys styrotų " .... klausiu , o kiek jam metukų ( maniau vaikas su kokiais 2 dantukais ) , ji sako " na nežinau kada buvo išleistas , dabar antras jau yra , naujas " , ilga tylos pauzė , po to vos neapsivožiau iš juoko , tiksliau męs abi lotuliukas.gif .

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Praskaidrinote ryta thumbup.gif
Atsakyti
adrija vo cia tai jooooo, labai grazu ypac tortas graziam jubiliejui wub.gif
olesta, kirbe rozes superines, ir lapeliu ziauriai pavydziu, nu nesigauna man jie nors bliauk prie bliudelio doh.gif
Atsakyti
adrija, kaip smagiai pasijuokiau iš ryto lotuliukas.gif Tavo torčiukai nuostabūs wub.gif visad smagu į juos žiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ... taip gera dozė ūpui pakelti , nors per tiek metų dar ne to yra nutikę , tik nepamenu detaliai .... o šiaip įsivaizduoju situaciją , neišsiaiškintumėm iki galo , ateina pasiimti torto , o ten vaikiukas sėdi , su dviem dantukais , aplik žaisliukai mėtosi user posted image.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 04 rugsėjo 2011 - 10:35
@adrij@, smagus rytas, o tortukai Jūsų kaip visada tobuli
Atsakyti
sveikos merginos. ikeliu ir as pora torciuku

braskiu fantos,pastilazas,4kg
user posted image

pirmas- marakujos, antras - markiza, trecias- braskiu-fantos, ketvirtas- rafaelo svajone,13,5kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 09 04, 15:41)

braskiu fantos,pastilazas,

O kokias braškes dedat, šaldytas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 04 rugsėjo 2011 - 14:45
sviezias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 09 04, 14:41)
sveikos merginos. ikeliu ir as pora torciuku

..... žmogus : "dar tik pradedu , ne viską moku ..." huh.gif ... ar aš nikus maišau ? , geri darbai , svarbiausia sunkūs , knyga thumbup.gif .
Atsakyti