Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

sakot g.gif ? man kazkaip aisingas graziau atrodo, taip "sausiau" ir tvriciau, noreciau tu rozyciu is aisingo. Tik tada torto aptemina reiktu kitoki mastyti, net nzn... Aisingas su grietinele tinka, taip? Nes torta darysiu Juodaji miska. Tai gal ta paciau grietinele ir aptept? Nors jauciu nesamone iseis su aisingu. Reiks turbut beze megint net silpna pasidaro pagalvojus bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 09 08, 15:34)
Aciu labai 4u.gif
Na, jei ne paslaptis, tai koki tortuka daret, kad kremas nesustingo? dazniausiai taip buna, kai namams, tai daryk tep lep ir viskas eina kaip per sviesta, o kai kitam kam, tai visokios kiaulystes taip ir taikosi koja pakisti...tik nenusiminkit, ne visos dienos sekmingos 4u.gif

Kepiau "Rafaelo" ir pirmą kart labai skanus buvo, o šį kart kažkodėl grietinėlė pavedė. Beja, abu kartus nedėjau tirštiklio. Reikės trečią kart mėgint, tik va progą reikia susigalvot g.gif
Papildyta:
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 09 08, 16:41)
sakot  g.gif ?   Aisingas su grietinele tinka, taip?

Aisingas nuo grietinėlės ištirps schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 08 rugsėjo 2011 - 14:49

[/quote]

Tai man visai liudna.. taip nenoriu to sviestinio kremo, as ju nemegeja..
Atsakyti
[quote=laura_mazoji,2011 09 08, 15:51]
[/quote]

Tai man visai liudna.. taip nenoriu to sviestinio kremo, as ju nemegeja..
[/quote]
Nu taigi, jei puošit bezė, tai ten to sviestinio tiek tesitepa, jo net nesijaučia, o man beje jis net skanus tongue.gif
Atsakyti
laura_mazoji,, tai jus netepkit sviestiniu kremu. Paimkir sumaisykit biskvito likucius, ar meducio likucius su kremu, net su grietinele iki tokios vientisos koses ir aptepkit visa torta, galit del tvirtumo idet sauksta koki to sviestinio kremo, bet nebutina
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 09 08, 17:04)
laura_mazoji,, tai jus netepkit sviestiniu kremu. Paimkir sumaisykit biskvito likucius, ar meducio likucius su kremu, net su grietinele iki tokios vientisos koses ir aptepkit visa torta, galit del tvirtumo idet sauksta koki to sviestinio kremo, bet nebutina

Asseni, aciu uz patarima. sumaisysiu biskvito likucius su plakta grietinele. O tas rozes jei daryciau is aisingo, jis veliau trukinetu, kai sudziutu? Bijau su ta beze susivelt. Na, reikes pagalvoti. O torta galiu brandinti jau aptepusi tuo kremu, ar geriau aptept pries puosiant? Beskaitydama temas supratau, kad torta brandint be kremo, bet tikslinuos, kad nesuklisciau
Atsakyti
kadangi mano mazajai grese likti be gimtadienio torto,tai va toki greituka maziuka vistiek nulipdziau smile.gif
user posted image user posted image
drauge sake,kad figureles labai jau panasios i kazkokio multiko herojus,bet ne,cia tiesiog karvyte su parsiuku lipdyti''is lempos'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 09 08, 17:08)
kadangi mano mazajai grese likti be gimtadienio torto,tai va toki greituka maziuka vistiek nulipdziau  smile.gif

Labai mielas tortas, ir labai grazios figureles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 09 08, 17:08)
kadangi mano mazajai grese likti be gimtadienio torto,tai va toki greituka maziuka vistiek nulipdziau  smile.gif

nu gražu 4u.gif
[attachmentid=216283]
kas čia? varžtas kam jis skirtas ? prie antgalių yra
[attachmentid=216284] o įrankiai ar tokie, nes žiuriu yra visokių spalvų ar tik spalvos skirisasi ar dar kas nors?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 08 rugsėjo 2011 - 16:40
QUOTE(dailele @ 2011 09 08, 15:48)
Kepiau "Rafaelo" ir pirmą kart labai skanus buvo, o šį kart kažkodėl grietinėlė pavedė. Beja, abu kartus nedėjau tirštiklio. Reikės trečią kart mėgint, tik va progą reikia susigalvot  g.gif
Papildyta:

Aisingas nuo grietinėlės ištirps  schmoll.gif

man taip ir nutiko,Dejau aisinga ant grietinele tepto torto.. vakar dariau tortuka, ir kol ji tvarkiau, ziuriu aisingas pradejes tirpti doh.gif gerai kad naminiamnaudojimui tortukas buvo...

QUOTE(aura. @ 2011 09 08, 17:23)
kas čia? varžtas kam jis skirtas ? prie antgalių yra

o įrankiai ar tokie, nes žiuriu yra visokių spalvų ar tik spalvos skirisasi ar dar kas nors?

Cia yra vinis rozems datyti su kondoteriniu svirkstu thumbup.gif

As pati naudoju siuos geltonus irankius, man asmeniskai jie super thumbup.gif
Papildyta:
Aj nugis as su klausimu, pas tortu kepeju,visai uzmirsau mastau.gif ... Ka daryt akd aisingas netrukinetu g.gif ? Ar cia jau taip jam lemta ir niekas nepades ?
Aciukas!
Atsakyti
oi kokie groziai, o gitara wub.gif
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 09 08, 00:36)
Tortas nuostabus  bigsmile.gif  Dar pasikartosiu su klausimu: ta kilimeli lipinote tiesiai ant torto? Labai sauni ideja, o spalvos tikrai grazios.
Noreciau konsultacijos:

http://iammommy.type...e-tutorial.html

Noreiu taip puosti torta ir galvoju tas rozes raityti is aisingo, bet torta noreciau taip pat aptepti aisingu, ne jokiais sviestiniais kremais. Kaip manot, ar "nesudegsiu"?

torta islyginkit kremuku nuo pertepimo tada aptepkit sviestiniu laaabai plonai ir po tokiu puosimu tai jo tikrai nesijaus mirksiukas.gif o sis papuosimas mergaiciu ne kart rodytas, darytas is slapios beze, nereik jos bijoti nes visom pavyksta is pirmo kart tik atidziai darykit tikrai nesunkiau nei aisingas smile.gif
Atsakyti
*saules_zuikutis*, labai mielos figūrėlės wub.gif
Atsakyti