Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

Turiu tik viena - Wow!!!! thumbup.gif
Nepakartojama. Labai Jumis zaviuosi! 4u.gif
Atsakyti
[quote=@adrij@,2011 09 10, 14:59]
Laba diena .

------------------------------------------------------------------------

Na aš irgi netinginiavau , kai ką nudirbau smile.gif .

Pora vestuvinių .

adrija,dar liko valerijonu???? laugh.gif man irgi ju prireike laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 09 10, 12:51)

grazus tortukas marskinukai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 10, 13:59)
Laba diena .
Aš vis po savaitės užsuku ,

Bet kiek graziu tortuku atnesat pasigrozeti wub.gif wub.gif wub.gif
tas rozinis koks grazus, spalvu deriniai nuostabus, labai labai grazus wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif Nepakartojama. Labai Jumis zaviuosi! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 rugsėjo 2011 - 14:18
QUOTE(anber @ 2011 09 10, 14:01)
Turiu tik viena -  Wow!!!!  thumbup.gif
Nepakartojama. Labai Jumis zaviuosi!  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(keno @ 2011 09 10, 14:09)

adrija,dar liko valerijonu???? laugh.gif man irgi ju prireike laugh.gif

Aš zapaslivaja tongue.gif , turiu kelis net , o jei kartais pritrūktų biggrin.gif .

Dar keli .

Vyras sako : " kartais nulio vieno per daug neuždėjai ? " .... na ne , gražus jubiliejus wub.gif , o kokie pasipuošia anūkai ir proanūkiai atsiėmė tortuką , pagarba senam žmogui tiesiog sklido nuo jų .

user posted image

O šitas mamos 30 metų ir sūnaus krikštas , tik prašė jokios atributikos krikštynų , ir taip aukojo spalvą dėl sūnaus , nes mėgsta oranžinę , užteks ir kaspinėlio .

user posted image

Pora krikštui .

user posted image

user posted image
Atsakyti
laugh.gif
Atsakyti
aš vis atsidarinėjau puslapį ir laukiau kol adrija įdės tortukų smile.gif nu fantasiški kaip visada smile.gif o, kad nosikopinot mano bulvių maišą - man didžiulė garbė ir džiaugsmo visam savaitgaliui lotuliukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
jau @drijos grožiai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ypač tas gėlių krepšelis wub.gif wub.gif wub.gif

kadangi artėja dukrytės gimtadienis, tai ir aš dažniau dabar pasivaidensiu su senbuvėm turbūt įgrįsusias klausimais blush2.gif blush2.gif blush2.gif

gal kas nepatingės atsakyti, kokioj temperatūroj ir kiek gali stovėti užminkytas pastilažas lipdymui pagal Asseni? ir jau padarytos dekoracijos? g.gif prisidariau gėlyčių, drugelių iš anksto pasibandymui, žiūriu kad visai neblogai gavosi, tai gal nereikėtų paskui iš naujo daryti blush2.gif
Atsakyti
Šitas irgi jubiliejuj.

user posted image

unsure.gif ....čia ne kaukolė , tai veidelis unsure.gif ....atėjo kaimynės dukra ir prašo drebėdama , ar galiu jos gimtadieniui va tokį tortą padaryti , sakau , " o man kas , ką nori tą nupiešiu ", o ji - " bet kai mama pamatys , mane priplos" , sakau , "kai puls , lėk pas mane , priimsiu porai dienų laugh.gif .... , oi jaunimas lotuliukas.gif .

user posted image
Atsakyti
Sveikos, įkelsiu ir aš savo keletą paprastučių wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pagrinde visi abrikosiniai - persikiniai, dengta ir lipdyta iš MMG (man ši masytė nuostabi wub.gif )

nu bet jau merginos kokių grožių įdėjote wub.gif wub.gif vestuviniai nuostabūs mirksiukas.gif aplamai senbuvių nuostabūs torčikai ir naujokės sparčiai tobulėja thumbup.gif šaunuolės, taip ir toliau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 10, 15:55)
Šitas irgi jubiliejuj.

kaip gražiai šonai padaryti ax.gif kas čia, iš ko, kaip? ar čia ne ornamentinis popierius?
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 10, 15:55)
Šitas irgi jubiliejuj.

unsure.gif ....čia ne kaukolė , tai veidelis  unsure.gif ....atėjo kaimynės dukra ir prašo drebėdama , ar galiu jos gimtadieniui va tokį tortą padaryti , sakau , " o man kas , ką nori tą nupiešiu ", o ji - " bet kai mama pamatys , mane priplos" , sakau ,  "kai puls , lėk pas mane , priimsiu porai dienų  laugh.gif .... , oi jaunimas  lotuliukas.gif .

wub.gif wub.gif koks grazus jubiliejinis... ir visi jusu labai grazus wub.gif O ta paaugle tai ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet va vis ziuriu as i tuos tortus ispuostus isdabintus, jau tokie grazus, bet nei seile varva nei ka schmoll.gif tokie nevalgomi jie man atrodo, tik pasistatyt ir grozetis biggrin.gif biggrin.gif

Ai, turiu klausimuka blush2.gif kur perkat ispaudus raidems tuos grazius tokius blush2.gif smile.gif
Atsakyti
vaje, kiek grožių bigsmile.gif
Aš vis žiūriu ir galvoju, kad niekad nieko panašaus neišmoksiu. neturiu tiek kantrybės, o tiksliau aplink lakstantys 2 bambliukai visad priverčia skubėt ir gaunasi tep lept..tikliau tortas puošiamas pabarstukais, trupiniais ir pan blush2.gif
Ilgai skaičius nusprendžiau dukrytės gimtadieniui biški mandriau papuošti. Ji užsimanė teletabių. Oi, kiek vargau kol juos lipdžiau doh.gif Niekad nedraugavau su daile ir darbeliais tai ir teletabia į baibokus labiau panašūs smile.gif bet vistiek pasirodysiu

user posted image
o dabar klausimas. skaitau apie gumpaste ir sudėtyje yra shortening: kas tai per daiktas? supratau kad kažkas panašaus į taukus margariną g.gif gal kas pasakys koks Lt atitikmuo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 10 rugsėjo 2011 - 15:20
man tai irgi kai kas pasako - kaip skaniai atrodo, žiūrėdami į mase papuoštą tortą, atrodo nenuoširdu smile.gif va šokoladu...beze, grietinėle.. čia jau apetitą kelia smile.gif bet užtat su mase lb puošniai ir tvarkingai atrodo smile.gif
Atsakyti