Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 07, 20:48)
Man viskas atsidarė  4u.gif Ačiukas

O KODĖL MAN NEATSIDARO? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2011 09 07, 18:16)
Oi, kaip man liūdna... šiandien direktorė nepraėjo su tarifikacijom švietime. Mano 9 pirmokiukus jungia prie 8 trečiokų sad.gif Nors bliauk...

Taigi per televizoriu sake, kad nejungs klasiu. Man ir kitiems metams yra tik 6 pirmokai, nezinau kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 06, 15:54)
turejau ir as toki viena, kuris ne tik kad nekalbedavo, bet dar ir po suolu tupedavo ir uzgzdavo kai prieidavau  doh.gif man tai bent jau koju neapkandziojo, kaip kad savo nuolatinei mokytojai, nes as tik pavadavau. praejo durnumas ir gal po 2 savaiciu atsisedo i suola ir sneket pradejo  smile.gif

Ir aš turiu tokį pirmokėlį, kuris paukščių kalba čiulba. Anksčiau jo brolį mokinau, tai tam berniukui nebuvo kalbos problemų, o mažėlio visai nesuprantu, ką nori pasakyti. Užrašiau pas logopedę, gal ji kiek pagelbės?
kĄ TIK GRĮŽAU IŠ TĖVŲ SUSIRINKIMO.Pasiguosiu, kad mamos pyksta ant manęs, kad mamytė tos mergytės bailiukės sėdi pamokose. Sakė, kad vaikai nepatenkinti jos buvimu( atseit, o kodėl jų mamytės nesėdi pamokoje). Lyg ir paaiškinau suprantamai apie tos mergytės neseniai patirtą emocinį šoką, po kurio mergaitė netekdavo sąmonės, prasidėdavo priepuoliai, bet dalis mamų liko laaabai schmoll.gif nepatenkintos. o TA MAMYTĖ NET APSIVERKĖ SUSIRINKIME. labai nemaloni situacija. Rytoj nueisiu pas pavaduotoją ir paklausiu patarimo, kaip elgtis toliau, nes atvirai šnekant jaučiuosi lyg aklavietėje. O kaip elgtumėtės jūs mano vietoje?
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2011 09 07, 21:25)
Taigi per televizoriu sake, kad nejungs klasiu. Man ir kitiems metams yra tik 6 pirmokai, nezinau kaip bus.

Aš šiemet turiu tik 8 pirmokėlius. aišku, ŠIRDELĖ LABAI DREBĖJO, kad nepradėtų jungti klasių.
STIPRYBĖS VISOMS kolegėms, kurių klases vis dėlto apjungė. LAIKYKITĖS :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 07 rugsėjo 2011 - 20:35
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 07, 21:34)

kĄ TIK GRĮŽAU IŠ TĖVŲ SUSIRINKIMO.Pasiguosiu, kad mamos pyksta ant manęs, kad mamytė tos mergytės bailiukės sėdi pamokose. Sakė, kad vaikai nepatenkinti jos buvimu( atseit, o kodėl jų mamytės nesėdi pamokoje). Lyg ir paaiškinau suprantamai apie tos mergytės neseniai patirtą emocinį šoką, po kurio mergaitė netekdavo sąmonės, prasidėdavo priepuoliai, bet dalis mamų liko laaabai  schmoll.gif nepatenkintos. o TA MAMYTĖ NET APSIVERKĖ SUSIRINKIME. labai nemaloni situacija. Rytoj nueisiu pas pavaduotoją ir paklausiu patarimo, kaip elgtis toliau, nes atvirai šnekant jaučiuosi lyg aklavietėje. O kaip elgtumėtės jūs mano vietoje?
Papildyta:



Aš daryčiau taip, kaip geriau vaikui, o ne kitom mamom. Jei vaikui ramiau, kai jo mamytė yra šalia, tai taip ir turi būti, kokius dar priekaištus gali jos reikšti. Čia tau labiau reikia stiprybės - kasdien turi svečią pamokose.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 09 07, 22:09)
Gal kas turit saugos ir saug. eismą planelį 4kl?
Pernai visai neturėjau, niekas nepasakė, kad reikia, ot aš tundra biggrin.gif
Ai ir dar kl. vadovo planą. Turiu pernykštį 4kl, jei kam prireiks pasidalinsiu į AŽ (ne pati rašiau), nesinori tų pačių temų kartoti ax.gif
aS NORECIAU KETVIRTOKAMS VADOVO PLANELIO ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
INEXS Taigi per televizoriu sake, kad nejungs klasiu.

Šita žinia iš Švietimo ministerijos ar šiaip iš pokalbių laidos? Labai įdomu, nes labai aktualu daugeliui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 07 rugsėjo 2011 - 21:01
Sveikos,

sveikinimai sukaktuvininkėms ir dvynukų mamytei clap_1.gif Kantrybės linkiu daugiausiai (žinau, ką reiškia auginti dvynukus tongue.gif ) 4u.gif



Atsakyti
Kuriu naują temą 4u.gif
Pleputės privalo pakentėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 07, 21:39)
Aš daryčiau taip, kaip geriau vaikui, o ne kitom mamom. Jei vaikui ramiau, kai jo mamytė yra šalia, tai taip ir turi būti, kokius dar priekaištus gali jos reikšti. Čia tau labiau reikia stiprybės - kasdien turi svečią pamokose.



Pritariu, kad mamytė( jeigu tik gali kuo padėti ir turi laiko) gali sėdėti klasėje ir padėti savo mergaitei ir blush2.gif gal mokytojai. Jausmas tai dvipusis, tarsi kasdien turi stebėtoją-tikrintoją.

Sveikintojoms PADĖKAuser posted image
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 07, 20:51)
aS NORECIAU KETVIRTOKAMS VADOVO PLANELIO  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Išsiunčiau 4u.gif Jūsų sm dėžutė perpildyta smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti