Kiekvienas asmeniškai arba nusprendžiam visi kartu. Pasirenkam ar tai daiktą, ar formą, ar spalvą. Ir savaitę ar dvi, ieškom ir fotografuojam būtent tai. Paskui sukeltume ar kaip koliažą, ar po vieną foto. Pvz. medinės pašto dėžutės, apvalūs langai, mėlyni namai, plaukai supinti į kasas ir t.t..... Tema būtų kaip ir viena, bet rezultatai labai skirtingi. Nereiktų tik betkaip nupyškinti, užfiksuoti tai, ką pamatėt, bet įdomiau nufotografuoti.
Kiekvienas asmeniškai arba nusprendžiam visi kartu. Pasirenkam ar tai daiktą, ar formą, ar spalvą. Ir savaitę ar dvi, ieškom ir fotografuojam būtent tai. Paskui sukeltume ar kaip koliažą, ar po vieną foto.
Pvz. medinės pašto dėžutės, apvalūs langai, mėlyni namai, plaukai supinti į kasas ir t.t..... Tema būtų kaip ir viena, bet rezultatai labai skirtingi. Nereiktų tik betkaip nupyškinti, užfiksuoti tai, ką pamatėt, bet įdomiau nufotografuoti.
Kiekvienas asmeniškai arba nusprendžiam visi kartu. Pasirenkam ar tai daiktą, ar formą, ar spalvą. Ir savaitę ar dvi, ieškom ir fotografuojam būtent tai. Paskui sukeltume ar kaip koliažą, ar po vieną foto.
Pvz. medinės pašto dėžutės, apvalūs langai, mėlyni namai, plaukai supinti į kasas ir t.t..... Tema būtų kaip ir viena, bet rezultatai labai skirtingi. Nereiktų tik betkaip nupyškinti, užfiksuoti tai, ką pamatėt, bet įdomiau nufotografuoti.
Ooo.. aš už tokią temą. Turiu namuose ilgaplaukį, galėčiau pinti kasas. Penktadienį, jei oras bus geras, dar bandysiu saulės blikų pagaudyti. Turiu naują žvėrį. Canon eos 550D. Bandom draugauti. Iki šios dienos į veidrodinius fotoaparatus varvindavau seilę, bet rankose nelaikiau. Buvo baisu paimti, rankos drebėjo iš džiaugsmo.
na buvo, kai reikejo vaza kitaip pavaizduoti Frederika tada bande atkartoti kuno formas, kazkuri sniege atspindi vazos aude, dar kazkuri vyrui idave vietoj stiklines su kefyru
Sveikos mergytės... Nepamirškite manęs- aš su Jumis Vis užlekiu, paskaitau, bet laiko visai nebeturiu... O nuo rytojaus visai jau neliks minučių laisvų... Bet aš vis užsuksiu paskaitinėt