Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 10:23)
rarity kas liečia kadravimą, tai man ir viena ir kita patinka, tik kvadratui šiek tiek daugiau erdvės viršuje norėtųsi.. bet kas liečia foną, tai labai labai ne.. man primena kai būna pasikabina neišlygintą baltą paklodę, ir jos fone fotografuoja ir po to to fono nesutvarko.. nežinau ar ten tikrai nelyginta paklodė kabo, ar ne , bet įspūdis būtent mano toks.. pats modelis labai patiko, ir oda graži, ir poza, ir to balto peršviečiamo apdangalo žaismas puikiai žiūrisi

Fotografuota vestuvinių rūbų nuomoje. Čia kabinos užuolaida wink.gif Deja, fono pasirinkimo nelabai buvo. Nors kiek krypteli ir lenda sukabintos suknelės. Turiu panašių, kur fone veidrodis, bet jose arba matosi per daug, kad viešai rodyti arba dar kas nors negerai smile.gif
Tas apdangalas - nuometas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 01 rugsėjo 2011 - 10:29
Sayonara, inventorizacija jau viskas? s paziuriu, paieskau.. Cia gal ne po tu diskusiju apie tai kaip kas save nuotraukose mato? smile.gif

Merginos, jei is UK ka pastu siustis norite, tai parasykite man, gal galesiu pagelbeti.. (siunciu drabuziukus is UK per vezejus, tai butu turbut pigiau..)
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 22:57)
aš už spalvotą, tik man norisi daugiau žolės mažiau to asfalto ir kad vaikutis neatrodytų toks "menkas", būčiau labiau pritūpus/pasilenkus/atsigulus fotografuodama mirksiukas.gif

Dėkui. Dabar pagalvojau, kad mano foto mažai kalba pačios už save... Prisilenkiau šiek tiek fotografuodama, tiesiog man kažkaip savitai miela buvo, kai pati mažiausioji va taip ramiai (o darta poza tokia meilybiška) laukia dūkstančių vaikų. Norėjau kažkaip perteikti tą laukimą, ramus laukimas, o ji mažytė ant to asfalto. Gal nelabai pavyko... Todėl ir asfalto ėmiau daugiau. Man asmeniškai patinka tas bordiūras, na kad eina per visą kadrą, iš kažkur ateina ir nueina kažkur, kaip vaikystė... O gal per daug aš čia vizijų dėjau, o nieko nesigavo unsure.gif
Bet labai ačiū už nuomonę 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 23:09)
nu rodau arklio portretą  biggrin.gif  žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau smile.gif norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau  biggrin.gif

Pats kadras man gražus, bet labai norisi spalvų rolleyes.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 23:17)
* aš už spalvotą smile.gif

** nu va, kul, smagu, kad blikai į naudą išėjo, kad kažką naujo sužinojai  thumbup.gif

* Dėkui. Galvojau, gal spalvos beryšio, nes jos veidukas pasuktas į besileidžiančią saulę, galvojau geltonos perdaug unsure.gif

** Taip. Manau, kad visada taip galima pasisakyti, ko išmokai per vieną ar kitą užduotį rolleyes.gif Nebent kitoms viskas jau žinoma, o čia tik man atsiveria nauji horizontai blush2.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 08 31, 23:59)
Radau biski is archyvu i zuikiu tema,bet tik dabar vel gryzau prie situ foto ax.gif

user posted image

Zuikis man patinka, mergina tarsi pasirėmusi ant jo smile.gif Va taip aš nemoku, na tikslingai numatyti, kur zuikis bus.

QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 08:49)
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių  4u.gif

Man kvadratas.

Ir pabaigai saulėtai su kalendoriniu rudeniu jus visas 4u.gif

user posted image

P.S. Ar ne per daug viršaus? Norėjau perteikti, kaip stiebiasi žiedas dangun.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 01 rugsėjo 2011 - 11:11
QUOTE(Maggie @ 2011 08 31, 21:30)
o man visai patiko. kitaip. as kaip visada, keistuole, ane  biggrin.gif  biggrin.gif bet man vistiek patinka. idomiai. kitaip. ir viskas man cia tinka.

su noise man geriau buvo.

Kažkaip sugebėjau tavo komentarą praleisti. blush-anim-cl.gif
Smagu, kad patiko. rolleyes.gif Man pačiai irgi visai nieko buvo. Bet tų triukšmų gal ir per daug uždėjau.
Atsakyti
Bizyte, puiku, nuostabu, man labai labai patinka. Šaunuolė ir toliau taip eik wub.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 01, 08:58)
Su rugsejo 1ja!Nuvedziau siryt abu savo ziogus i darzeli, sedziu viena pirma karta per 4,5 metu.. biggrin.gif
Gyvenimas prašviesės, sveikinu baisulingai biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 09 01, 09:52)
man tai keista, yvette tokia teigiama cia pas mumi, be nervu, santuri, niekam pikto zodzio nesako, o vis gauna per spranda. Ironiska biggrin.gif.
biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 10:06)
Aš už 2X3. Kvadratas subuitina, nors nėra prastai... 2X3 formatas įspūdingesnis.
Atsakyti
Kas pasisakė apie maniškę asfalto mergaitę, turiu dar tokią Daugiau žolės, iš žemiau, bet jau čia poza/mimika ne ta...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 01, 09:40)
Labai "naudingas" komentaras..  unsure.gif Neprašau atsisėsti ir atidžiai tyrinėti tą mano nuotrauką. Pati suprantu, kad ten tik grybai. Bet jei nepatinka, tai norisi žinoti kodėl? Bent vieną argumentą norisi išgirsti.
Pirmą kartą sulaukiu iš tavęs komentaro apie mano nuotrauką (tik prašau nepagalvot, kad sėdžiu ir skaičiuoju kas, ko, kiek ir kam pasakė) ir jis toks skurdus..  unsure.gif

Kad nėra kaip jos ir nagrinėti, Ka, nepyk, bet nu ką galima pasakyt apie tokią nuotrauką... Arba patinka, arba nepatinka, arba boring. Aš tokių krūvas turiu ir visai nepykstu, kai apie jas nė žodžio nepratariama. Kad kalbėtų ne žmogaus fotografija, reikia turėti ypatingą jausmą, akį, patirtį. Pati pasakyk, ką apie tuos grybus manai? 4u.gif Nemanau, kad fotografija tėra vaizdų fiksavimas. O jei tenorėjai vaizdą užfiksuoti, na, natūralu, kad vieniems grybai patinka, kitiems nepatinka biggrin.gif
Man labai patiko Jūržolės pasvarstymas apie argumentų išsakymą KODĖL nepatinka. Tai tik kelias į ginčus, tas pagrindimas nėra reikalingas.

Sveikinu su naujuoju pirkiniu. Labai džiaugiuosi už Tave 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu arklių, žirgų tema, banga biggrin.gif
Žinau, kad kai kam žirgai, kaip man vaikai biggrin.gif - yra fotkėj ir gražu biggrin.gif
Tai va, ką noriu pasakyt, sunku su jais, man vien to, kad arklys/žirgas yra foto neužtenka, reikia dar daug daugiau, kur kas daugiau. Fotografavau merginą su žirgu, truputų niu, upėje, tai nelengva visai pasirodo, pati įbridus buvau iki pažastų, laiko skyrėm lygiai tiek, kiek žirgas leido, paskui matyt jam nusibodo ta veikla ir ėmė stipriai pykti, nuramint įsisiautųsį, pasirodo ne taip paprasta.
Žodžiu išvada tokia - sužiūrėt gyvūlį ir merginą pasirodė visai nepaprasta, kaip egsis mergina galima numanyt biggrin.gif , o va ką darys gyvūlys..., bent man, absoliučiai sunku nuspėt.
foto kokybiškos, merginai tikrai patiks, bet aš ko tikėjausi negavau biggrin.gif Užtai užsirašiau į jodinėjimo pamokas, bandysiu tuos žirgelius perprast.

Svajonės foto patiko.
Bizytės, su arkliuku taip pat mielos.
Kitas apibėgsiu flickre.
Dar kart sveikinimai Simonai ir Kristinai - šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 rugsėjo 2011 - 11:37
QUOTE(rG @ 2011 09 01, 11:14)

QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 10:06)
Aš už 2X3. Kvadratas subuitina, nors nėra prastai... 2X3 formatas įspūdingesnis.

Va kaip taikliai smile.gif Pritariu tau bigsmile.gif

Erika, bet tu kai neri, tai su visa galva. Čia aš su balto pavydo gaidele mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip flickr išmesti iš favorites nuotrauką?
Kaip flickr tiesiog nukopinti nuotrauką? Nerandu, o noriu tiesiog į wordinį failą nusikopijuoti, kad galėčiau atsispausdinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 01, 12:32)
Kad nėra kaip jos ir nagrinėti, Ka, nepyk, bet nu ką galima pasakyt apie tokią nuotrauką...  Arba patinka, arba nepatinka, arba boring.  Aš tokių krūvas turiu ir visai nepykstu, kai apie jas nė žodžio nepratariama. Kad kalbėtų ne žmogaus fotografija, reikia turėti ypatingą jausmą, akį,  patirtį.  Pati pasakyk, ką apie tuos grybus manai?  4u.gif  Nemanau, kad fotografija tėra vaizdų fiksavimas. O jei tenorėjai vaizdą užfiksuoti, na, natūralu, kad vieniems grybai patinka, kitiems nepatinka biggrin.gif
Man labai patiko Jūržolės pasvarstymas apie argumentų išsakymą KODĖL nepatinka. Tai tik kelias į ginčus, tas pagrindimas nėra reikalingas.

Sveikinu su naujuoju pirkiniu. Labai džiaugiuosi už Tave  4u.gif

Nepykstu nė kiek, tik minčių audra pas mane galvoje. Musėt pavėlavęs paaugliškas maištas pasireiškia, užtat ir šiaušiuosi. biggrin.gif
Ką pati galvoju apie tą nuotrauką..hmm.. Norisi aštresnio fokuso į tuos grybus, norisi, kad kristų šviesa kažkur, ant jų, šalia, už.. (bet kaip tyčia jos nebuvo). Iš tiesų, tai tiesiog nufotografuoti grybai. Daug juos fotografuojant ir neperteiksi. smile.gif
Ginčų sukelti tikrai nenorėjau. smile.gif

Ačiū, man smagu girdėti. 4u.gif Nuraminai tu mane biški, pasodinai į vietą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 01, 11:44)
1. Kaip flickr išmesti iš favorites nuotrauką?
2. Kaip flickr tiesiog nukopinti nuotrauką? Nerandu, o noriu tiesiog į wordinį failą nusikopijuoti, kad galėčiau atsispausdinti unsure.gif

1. žvaigždutę dar kart paspaust

2. su dešiniu ant nuotraukos, file- save as, aš tada su ps atsidarau, ctr+A -> ctrl+C , tada atsidarai word'1 ir spaudi ctrl+V
Atsakyti