QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 22:57)
aš už spalvotą, tik man norisi daugiau žolės mažiau to asfalto ir kad vaikutis neatrodytų toks "menkas", būčiau labiau pritūpus/pasilenkus/atsigulus fotografuodama
Dėkui. Dabar pagalvojau, kad mano foto mažai kalba pačios už save... Prisilenkiau šiek tiek fotografuodama, tiesiog man kažkaip savitai miela buvo, kai pati mažiausioji va taip ramiai (o darta poza tokia meilybiška) laukia dūkstančių vaikų. Norėjau kažkaip perteikti tą laukimą, ramus laukimas, o ji mažytė ant to asfalto. Gal nelabai pavyko... Todėl ir asfalto ėmiau daugiau. Man asmeniškai patinka tas bordiūras, na kad eina per visą kadrą, iš kažkur ateina ir nueina kažkur, kaip vaikystė... O gal per daug aš čia vizijų dėjau, o nieko nesigavo
Bet labai ačiū už nuomonę
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 23:09)
nu rodau arklio portretą

žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau

norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau
Pats kadras man gražus, bet labai norisi spalvų
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 23:17)
* aš už spalvotą
** nu va, kul, smagu, kad blikai į naudą išėjo, kad kažką naujo sužinojai
* Dėkui. Galvojau, gal spalvos beryšio, nes jos veidukas pasuktas į besileidžiančią saulę, galvojau geltonos perdaug
** Taip. Manau, kad visada taip galima pasisakyti, ko išmokai per vieną ar kitą užduotį

Nebent kitoms viskas jau žinoma, o čia tik man atsiveria nauji horizontai
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 31, 23:59)
Radau biski is archyvu i zuikiu tema,bet tik dabar vel gryzau prie situ foto
Zuikis man patinka, mergina tarsi pasirėmusi ant jo

Va taip aš nemoku, na tikslingai numatyti, kur zuikis bus.
QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 08:49)
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių
Man kvadratas.
Ir pabaigai saulėtai su kalendoriniu rudeniu jus visas
P.S. Ar ne per daug viršaus? Norėjau perteikti, kaip stiebiasi žiedas dangun.