QUOTE(Cartman @ 2013 06 08, 07:05)
neatsimenu, kaip tai tiksliai vadinass, bet yra kažkokia stadija tarp miego ir pabudimo, kai nors jautiesi pabudęs, bet matai/girdi dalykus, kurių nėra
Vadinasi " slogutis ", atrodo kad nemiegi, lyg matai ir jauti realiai, bet is tikruju cia tarp miego ir prabudimo arba tarp snaudulio ir uzmigimo. Dazniausiai buna del fizinio ar emocinio pervargimo

Daba baigineju
med akad tai vos ne kiekviena diena kas nors prisisapnuoja lyg realybe
O siaip klausimas - gal i tema, gal ne... mano mama zuvo pries Kaledas, iskrito is 9 auksto nakti, siaip ji smarkiai lunatikuodavo, bet + sirgo depresija, mane vis kankina mintis ar ji nesamoningai per miegus issejo ar nusizude. Kiek bandziau ja kviestis sapne - niekaip. Tik viena karta sapnavau, kad mes su teciu jos ieskom ir niekur nerandam, o ji atvaziuoja su masina is tu vietu kur palaidota, visa tokia laiminga, juokiasi taip linksmai, ir sako " kokia as laiminga, kiek reikalu daug turiu " , mane isbuciavo ir vel nudume su masina ( real life ji nevairavo ). Ta diena po sapno man labai siaip sekmninga diena buvo. Esme, kur kreiptis, pas kokius mediumus, kad pasikalbet su ja, ar ka, nes mane baigia uzgrauzt sazine, del to, kad as ja galbut pastumejau issokt... Mama sirgo daug ligu ir as ne karta esu sakiusi " kad as taip nesikankinciau, issokciau is 9 auksto "

ir ta diena, kai ivyko nelaime, ji pirma karta gyvenime man nepriejo prie telefono, liepe teciui pasakyt, kad blogai jauciasi

O dar isvakarese pas ja buvau ir sakau " mama, per Kaledas neatvaziuosim, nes tu jau 10 metu mirsti ir nenumirsti ( na ji vis keldavo tosta ir sakydavo kad kitu Kaledu nesulauks

), mama susinervino, sako taigi vista uzmarinuota tas anas ... ji taip del tu Kaledu stengesi ir vistik si kart kartu nesutikom, jau pusmetis praejo, bet taip ir nerandu atsakymo i klausimus