Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(Insa @ 2013 06 07, 19:41)
ir vistiek jūs įrodinėjat savo. doh.gif  Žmogus pats turi teisę nuspręst ar jis eis ar neis į tą bažnyčią, ar pirks mišias ar dar kokias nesamones.o jūs čia sulindę daba bandot "šokinėt" ant sąžinės doh.gif  ir dar į lankas kažkokias doh.gif  rašė žmogus, kai tėtis mirė buvo šokas, todėl jį sapnuoja. Prie ko čia mišios ir žvakės?  visažinės mat, žino ko reikia tėvukui.  blink.gif

čia kaip aš imčiau įrodinėt, kad mėlyna iš tikro yra geltona. NES TAIP YRA.
jau neištvėriau.  sorry už offtopic

Jauna dar , uztat ir karsciuojates 4u.gif Niekas gi nesako TU BUTINAI PRIVALAI EITI I BAZNYCIA , mes issakom savo nuomone ir tikimes, kad GALBUT musu pokalbio dalyve nors siek tiek pakeis savo kategoriska nuomone, na tarkim uzpirks misias, o pati i banzycia neis... Kaip ir paminejo prelegente - " yra visokiu alternatyvu " , taigi tik linkiu sekmes surandant optimaliausia varianta , o karsciuotis nera ko , imkit baliona geriau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

sorry,tiesiog dabar mūsų gyvenime daug religinių marazmų dėl krikštynų doh.gif tai jau ima vaidentis puolimai visur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2013 06 07, 20:38)
4u.gif

sorry,tiesiog dabar mūsų gyvenime daug religinių marazmų dėl krikštynų doh.gif  tai jau ima vaidentis puolimai visur lotuliukas.gif

mano mama jau su manim susipyko kai pasakiau jog nekrikštysiu gimsiančio vaiko bet tikiuosi daug spaudimo nepatirsiu
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 07, 21:49)
mano mama jau su manim susipyko kai pasakiau jog nekrikštysiu gimsiančio vaiko bet tikiuosi daug spaudimo nepatirsiu

labai to linkiu nuoširdžiai 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2013 06 07, 12:32)

Vakar naktį cirkas buvo. Šalia vaiko lovytės guli toks vilnonis dekutis, nu dabar vaikas pratinasi naujoj lovoj būt, kad jeigu iškris nesusimuštų skaudžiai. Taigi miegu, prabundu, ir nu matau ant dekučio katiną. Jis ten laižosi, raivosi... nu tikrai katinas, galvoju nu iš kur čia katinai namie (turim tik vokiečių aviganį), ko šuo neareguoja į katinus. Ir taip atsisėdu lovoj, akis patrinu, nu katinas rimtai... biggrin.gif uždegu šviesą... nieko nėr doh.gif    nu ir man nepirmą kart tokie fintai. Ir atrodo nu tikrai pabudusi pilnai esu g.gif

neatsimenu, kaip tai tiksliai vadinass, bet yra kažkokia stadija tarp miego ir pabudimo, kai nors jautiesi pabudęs, bet matai/girdi dalykus, kurių nėra smile.gif
Atsakyti

Vakar naktį cirkas buvo. Šalia vaiko lovytės guli toks vilnonis dekutis, nu dabar vaikas pratinasi naujoj lovoj būt, kad jeigu iškris nesusimuštų skaudžiai. Taigi miegu, prabundu, ir nu matau ant dekučio katiną. Jis ten laižosi, raivosi... nu tikrai katinas, galvoju nu iš kur čia katinai namie (turim tik vokiečių aviganį), ko šuo neareguoja į katinus. Ir taip atsisėdu lovoj, akis patrinu, nu katinas rimtai... biggrin.gif uždegu šviesą... nieko nėr doh.gif nu ir man nepirmą kart tokie fintai. Ir atrodo nu tikrai pabudusi pilnai esu g.gif
[/quote]

Aš irgi mačiau katiną, kurio tuo metu iš tikrųjų nebuvo. Nulėkiau pas psichiatrą, sakau: viskas, haliucinacijos prasidėjo. "O tu akis seniai tikrinaisi" - klausia. "Seniai" - prisipažįstu. "Tai pirmiausia pasitikrink" - va taip ir baigėsi mano regėjimų paaiškinimas.
Teko girdėti, kad katinas-vaiduoklis, tai Naminukas, kuris atneša kažkokią žinią. Gerą ar blogą tik ateitis parodys.
Atsakyti
kaip įdomu bigsmile.gif bet katinas buvo tik šį kartą biggrin.gif seniau yra buvę skraidantys kažkokie mieli gyvuniukai lotuliukas.gif žodžiu esu ekspertė haliucinacijų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2013 06 08, 19:12)
kaip įdomu bigsmile.gif  bet katinas buvo tik šį kartą biggrin.gif seniau yra buvę skraidantys kažkokie mieli gyvuniukai lotuliukas.gif  žodžiu esu ekspertė haliucinacijų lotuliukas.gif

Teks akis tikrintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2013 06 08, 07:05)
neatsimenu, kaip tai tiksliai vadinass, bet yra kažkokia stadija tarp miego ir pabudimo, kai nors jautiesi pabudęs, bet matai/girdi dalykus, kurių nėra smile.gif

Vadinasi " slogutis ", atrodo kad nemiegi, lyg matai ir jauti realiai, bet is tikruju cia tarp miego ir prabudimo arba tarp snaudulio ir uzmigimo. Dazniausiai buna del fizinio ar emocinio pervargimo 4u.gif Daba baigineju med akad tai vos ne kiekviena diena kas nors prisisapnuoja lyg realybe doh.gif
O siaip klausimas - gal i tema, gal ne... mano mama zuvo pries Kaledas, iskrito is 9 auksto nakti, siaip ji smarkiai lunatikuodavo, bet + sirgo depresija, mane vis kankina mintis ar ji nesamoningai per miegus issejo ar nusizude. Kiek bandziau ja kviestis sapne - niekaip. Tik viena karta sapnavau, kad mes su teciu jos ieskom ir niekur nerandam, o ji atvaziuoja su masina is tu vietu kur palaidota, visa tokia laiminga, juokiasi taip linksmai, ir sako " kokia as laiminga, kiek reikalu daug turiu " , mane isbuciavo ir vel nudume su masina ( real life ji nevairavo ). Ta diena po sapno man labai siaip sekmninga diena buvo. Esme, kur kreiptis, pas kokius mediumus, kad pasikalbet su ja, ar ka, nes mane baigia uzgrauzt sazine, del to, kad as ja galbut pastumejau issokt... Mama sirgo daug ligu ir as ne karta esu sakiusi " kad as taip nesikankinciau, issokciau is 9 auksto " doh.gif ir ta diena, kai ivyko nelaime, ji pirma karta gyvenime man nepriejo prie telefono, liepe teciui pasakyt, kad blogai jauciasi doh.gif O dar isvakarese pas ja buvau ir sakau " mama, per Kaledas neatvaziuosim, nes tu jau 10 metu mirsti ir nenumirsti ( na ji vis keldavo tosta ir sakydavo kad kitu Kaledu nesulauks doh.gif ), mama susinervino, sako taigi vista uzmarinuota tas anas ... ji taip del tu Kaledu stengesi ir vistik si kart kartu nesutikom, jau pusmetis praejo, bet taip ir nerandu atsakymo i klausimus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 06 09, 12:10)

O siaip klausimas - gal i tema, gal ne... :

leisk gal mamai ilsėtis ramybėje...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 06 09, 11:39)
leisk gal mamai ilsėtis ramybėje...

kad pati ramybes nerandu doh.gif verysad.gif baigia sazine uzgrauzt ir noras suzinot tiesa doh.gif , tuoj stogas nuvaziuos nuo visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 06 09, 12:57)
kad pati ramybes nerandu  doh.gif  verysad.gif  baigia sazine uzgrauzt ir noras suzinot tiesa  doh.gif , tuoj stogas nuvaziuos nuo visko  ax.gif

Manau, ieškok pagalbos kažkur šiapus, ne anapus.

Net , jei pavyks "susisiekti" su mama- ką tikiesi suprasti, išsiaiškinti?

Nelaimė jau buvo. Dabar reikia gyventi toliau. Nežinau, kuo tiki, kuo netiki. Aš eičiau pas mūsų bažnyčios vienuolius, gal pas psichologus. Bet mamai linkėčiau ramybės.
Atsakyti