Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(Insa @ 2013 06 11, 18:49)
kai mano sūnus buvo gal mažesnis, dažnai susirasdavo sau "draugų" tokių. Bet aš nenurašiau niekada to kokiom tai dvasiom. Nes nu kažkaip galvojau, kad vaikas gal pastebi kokias įdomias detales? tarkim atsimenu buvo geriausias draugas dušo kabina, visada juokėsi ton pusėn, ranką tiesė  biggrin.gif  paskui vienu metu buvo sekcijos durelės... ir t.t. smile.gif

taigi aš asmeniškai būčiau pagalvojus, kad vaiką sudomino/sujuokino laidojimo namų ten durys, užrašas, per langą atspindys ir pan smile.gif

Gal ir taip bet tuo momentu ir toj vietoj kitu minciu nebuvo kaip tik vaiduoklis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2013 06 11, 21:53)
Gal ir taip bet tuo momentu ir toj vietoj kitu minciu nebuvo kaip tik vaiduoklis  ax.gif biggrin.gif

tikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 11, 10:26)
Katės ir šunys būna irgi kažką mato pvz. kambary, ir žiūri arba loja, kažkaip keista būna bigsmile.gif

QUOTE(Insa @ 2013 06 11, 18:49)
kai mano sūnus buvo gal mažesnis, dažnai susirasdavo sau "draugų" tokių. Bet aš nenurašiau niekada to kokiom tai dvasiom. Nes nu kažkaip galvojau, kad vaikas gal pastebi kokias įdomias detales? tarkim atsimenu buvo geriausias draugas dušo kabina, visada juokėsi ton pusėn, ranką tiesė  biggrin.gif  paskui vienu metu buvo sekcijos durelės... ir t.t. smile.gif

taigi aš asmeniškai būčiau pagalvojus, kad vaiką sudomino/sujuokino laidojimo namų ten durys, užrašas, per langą atspindys ir pan smile.gif

Manau kad dvasios ar kokios ten anapusines butybes nera kvailos ir rodosi tiems, kuriais "normalus zmones" nepatikes -- gyvunai, vaikai, ligoniai, apsvaige.
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 06 13, 00:45)
Manau kad dvasios ar kokios ten anapusines butybes nera kvailos ir rodosi tiems, kuriais "normalus zmones" nepatikes -- gyvunai, vaikai, ligoniai, apsvaige.

Nebutinai, mano puske vedziojo vakare ziema kai jau buvo tamsu suni ir girdejo kad kazkas jai uz nugaros skuba labai greitai eina,sako pasitraukiu kad praeitu o nieks taip ir nepraeina, o mate priesais ir seseli nuo lempu, atsisuka o nieko ten nera. Tai sake suo daugiau i ta puse nejo ypac vakare. O mano pussesere tikrai sveiko proto tiesiog emociskai labai stipri asmenybe, as nesu tokia stipri kaip ji
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 06 12, 23:45)

Nesu nei gyvūnas, nei vaikas, nei ligonis, nei psichiškai nesveika o susidurti teko ir ne kartą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2013 06 13, 17:22)
Nebutinai, mano puske vedziojo vakare ziema kai jau buvo tamsu suni ir girdejo kad kazkas jai uz nugaros skuba labai greitai eina,sako pasitraukiu kad praeitu o nieks taip ir nepraeina, o mate priesais ir seseli nuo lempu, atsisuka o nieko ten nera. Tai sake suo daugiau i ta puse nejo ypac vakare. O mano pussesere tikrai sveiko proto tiesiog emociskai labai stipri asmenybe, as nesu tokia stipri kaip ji

isvedi sau suniuka pavedzioti linksmai nusiteikus,o pareini zila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 06 13, 23:44)
isvedi sau suniuka pavedzioti linksmai nusiteikus,o pareini zila lotuliukas.gif

Tai tikrai doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Taigi idomu kaip yra buve jums... Ar teko susidurti su keistenybėm? Galbūt su piktom dvasiom, ar bildukais...? smile.gif
Atsakyti
Neteko, bet pas mus taip pat yra vaiduoklis, vaiko dvasia, vaikas rodo i tuscia kampa ir sako va lialia biggrin.gif aisku as netikiu jokiom dvasiom smile.gif
Atsakyti
Su tais vaiku rodymais labai kraupiai skamba kazkaip
Atsakyti
nelabai čia į temą,nes šioje istorijoje nieko mistiško nėra,bet...
Žodžiu,grįžo draugė pas tėvus (gyvena kaime),užsileido šviesos nepraleidžiančius ruletus ir nuėjo pamiegot (dienos metu viskas vyko,ji buvo pervargus labai). Šviesos kambary nebuvo,na tokia priebalnda kiek krito per privertas duris(tipo neužsidarė,kad girdėtų,kai mama grįš). Ir jin pasakoja: atrodo ką tik užmigau-pradundu ir matau stovi mergaitė prieš mane,tokia išbalus,šviesa sunkene vasariška ir basa. plaukai ant galvos į tokią ale karūną susukti. Nieko nesako tas vaikas-stovi ir žiūri. Paskui jaučiu pe kojas šaltis eina.. nu jau ir žegnotis pradėjau...tada ta mergaitė apsisuko ir išėjo. grįžta su mano mama. jau aš į ašaras-mama mirė. Tada mama sako,vaikeli atipeikėk. Nu ir... pasirodo pas juos buvo užėjus kaimynų mergaitė,draugė kažkaip jos neatpažino,šaltis/vėsa ar kaip ten pavadint ėjo pro atidarytas duris smile.gif
Tai kaip ir nieko mistiško,bet po šito įvykio draugė nebegali žiūrėt filmų apie vaiduoklius visokius,net istorijų skaityt nebegali,nes tas siaubo ir pakraupimo jausmas net kvapą užsima vien prisiminus tą įvykį. tai kas,kad paskui išsiaikino kaip kas.
Atsakyti
mano suniukas irgi kartais taip daro, ypac nefaina kai nakti atsistoja ziuri i duris ar dar kur ir burzgia
Atsakyti