QUOTE(Soled @ 2013 10 31, 18:21)
Iš kur ištraukėt, kad patinka?
Išmokit skaityti, nes akivaizdu, kad net temos paskirties nesuprantat.
Paaiškinti, kodėl tai vyksta...
To NEŽINO NĖ VIENAS žmogus 

Paaiškinti, kodėl tai vyksta...

Tai jei tikslaus atsakymo nežinom,vadinas nė neverta bandyt ieškot? Žvengti apsikabinus pilvą tikrai nereikia daug pastangų

Papildyta:
QUOTE(Semilga @ 2013 10 31, 18:21)
Jus neaiskinate, o tik savo nuomone issakote, kuri nebutinai tiesa 
Pavyzdziui, pastarajame Jusu pasisakyme aiskinimu (565 zinute) neizvelgiu.Tai tik Jusu mintys ir dar padrikos..., o ne kazkieno pagrista tiesa
ir toli grazu ne baisybiu tematika.
Apie dora ir pilnaverti gyvenima, artimuju santykius, manau, galima susikurti atskira tema. Del to ir isikisau, nes NUSIBODO SKAITYTI KAZKIENO KLIEDESIUS, kuriuos bandote kitiems ipirsti
Kai kurios akivaizdziai neturi su kuo namuose pasikalbet...

Pavyzdziui, pastarajame Jusu pasisakyme aiskinimu (565 zinute) neizvelgiu.Tai tik Jusu mintys ir dar padrikos..., o ne kazkieno pagrista tiesa

Apie dora ir pilnaverti gyvenima, artimuju santykius, manau, galima susikurti atskira tema. Del to ir isikisau, nes NUSIBODO SKAITYTI KAZKIENO KLIEDESIUS, kuriuos bandote kitiems ipirsti

Kai kurios akivaizdziai neturi su kuo namuose pasikalbet...

Nu kaip mane juokina tokie pasisakymai. Aš turiu pilną teisę čia rašyt ką tik noriu,jei prasižengiu,tegu administratoriai baudžia,o jei jum nepatinka mano pasisakymai,kokio velnio juos skaitot ir dar komentuojat? Praleiskit pro akis ir visas darbas. Nei jūs man paaiškinsit kur man pasisakinėt,nei ką kalbėt.