Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(Soled @ 2013 10 31, 18:21)
Iš kur ištraukėt, kad patinka? biggrin.gif Išmokit skaityti, nes akivaizdu, kad net temos paskirties nesuprantat.
Paaiškinti, kodėl tai vyksta... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif To NEŽINO NĖ VIENAS žmogus biggrin.gif

Tai jei tikslaus atsakymo nežinom,vadinas nė neverta bandyt ieškot? Žvengti apsikabinus pilvą tikrai nereikia daug pastangų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik kažin ar kokia nauda iš to bus.

Papildyta:
QUOTE(Semilga @ 2013 10 31, 18:21)
Jus neaiskinate, o tik savo nuomone issakote, kuri nebutinai tiesa 4u.gif

Pavyzdziui, pastarajame Jusu pasisakyme aiskinimu  (565 zinute) neizvelgiu.Tai tik Jusu mintys ir dar padrikos..., o ne kazkieno pagrista tiesa blush2.gif ir toli grazu ne baisybiu tematika.
Apie dora ir pilnaverti gyvenima, artimuju santykius, manau, galima susikurti atskira tema. Del to ir isikisau, nes NUSIBODO SKAITYTI KAZKIENO KLIEDESIUS, kuriuos bandote kitiems ipirsti ax.gif
Kai kurios  akivaizdziai neturi su kuo namuose pasikalbet...  ax.gif

Nu kaip mane juokina tokie pasisakymai. Aš turiu pilną teisę čia rašyt ką tik noriu,jei prasižengiu,tegu administratoriai baudžia,o jei jum nepatinka mano pasisakymai,kokio velnio juos skaitot ir dar komentuojat? Praleiskit pro akis ir visas darbas. Nei jūs man paaiškinsit kur man pasisakinėt,nei ką kalbėt.
Atsakyti
Galima ieškoti atsakymų, bet vertėtų suprasti ir tai, kad tokie dalykai per tiek metų dar nebuvo moksliškai patvirtinti, todėl galima įrodinėti iki paraudonavimo, bet NIEKAS nežino, ar yra dvasios, jei yra, tai kas tai ir pan, nes visa tai dar tik tuščio kalbėjimo vietoje. Pafilosofuoti kiekvienas gudrus, bet įrodyti dar niekas neįrodį Lygiai tas pats ir su Dievu. Taip, kad "nestatykit" savęs į kvailio vietą, sakydama, kad va jūs tai jau žinot, kaip ten viskas iš tiesų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 10 31, 18:34)
Galima ieškoti atsakymų, bet vertėtų suprasti ir tai, kad tokie dalykai per tiek metų dar nebuvo moksliškai patvirtinti, todėl galima įrodinėti iki paraudonavimo, bet NIEKAS nežino, ar yra dvasios, jei yra, tai kas tai ir pan, nes visa tai dar tik tuščio kalbėjimo vietoje. Pafilosofuoti kiekvienas gudrus, bet įrodyti dar niekas neįrodį Lygiai tas pats ir su Dievu. Taip, kad "nestatykit" savęs į kvailio vietą, sakydama, kad va jūs tai jau žinot, kaip ten viskas iš tiesų yra mirksiukas.gif

Man kur kas didesni kvailiai yra tie,kurie teigia,kad nieko nėra,nors nebuvo ten ir to patvirtint negali. Tuo tarpu pilna liudijimų,kurie patvirtintų priešingai. Tikėti niekas neprivers,bet vadinti kitus kliedinčiais ar neturinčiais ką veikt,didelio proto neprideda. Tai,kad moki naudotis išmaniu telefonu ir internetu dar nerodo intelekto aukštumų. Juokinga kai tai bando įrodyt "baisybėmis" besiskundžiančios damutės.
Atsakyti
Žinote, visų pirma, tikėjimo įrodinėti niekam nereikia, o tuo labiau taip desperatiškai mirksiukas.gif Antra, kliedintys yra tie, kurie religiją pateikia kaip neginčijamas faktus, nors to kaip ir sakiau dar niekas neįrodė... man tai tikrai negaila, kuo tiki koks Petras, Antanas ar Pranas - tai kiekvieno pasirinkimas, bet rėkimas, kad "aš žinau, kaip viskas yra iš tikrųjų! aš tau paaiškinsiu, kodėl dvasios (ne)egzistuoja!" parodo tik žmogaus tamsumą. Beje, tie liudijimai yra viso labo žmonių subjektyvios nuomonės. Bet koks dalykas, kuris nėra patvirtintas moksliškai - viso labo tavo subjektyvus įsitikinimas, bet ne visuotinai pripažinta hipotezė ir tai, beje, ne aš sumąsčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 31 spalio 2013 - 18:48
QUOTE(Soled @ 2013 10 31, 18:46)
Žinote, visų pirma, tikėjimo įrodinėti niekam nereikia, o tuo labiau taip desperatiškai  mirksiukas.gif  Antra, kliedintys yra tie, kurie religiją pateikia kaip neginčijamas faktus, nors to kaip ir sakiau dar niekas neįrodė... man tai tikrai negaila, kuo tiki koks Petras, Antanas ar Pranas - tai kiekvieno pasirinkimas, bet rėkimas, kad "aš žinau, kaip viskas yra iš tikrųjų! aš tau paaiškinsiu, kodėl dvasios (ne)egzistuoja!" parodo tik žmogaus tamsumą. Beje, tie liudijimai yra viso labo žmonių subjektyvios nuomonės. Bet koks dalykas, kuris nėra patvirtintas moksliškai - viso labo tavo subjektyvus įsitikinimas, bet ne visuotinai pripažinta hipotezė ir tai, beje, ne aš sumąsčiau mirksiukas.gif

Nesupykit,bet tamsumas yra skųstis paklaikusiais šunimis ir katinais,bet atsisakyt tikėti Dievo,dvasių egzistavimu. Vienintelė priežastis,kodėl įsivėliau į šią "diskusiją",tai tik norėjimas patart žiūrėt į Dievą,o ne į prietarus,ir dėl to drebėt naktim užsigesinus šviesą. Kalbėt apie rutulius fotoobjektyve,ar nepaaiškinamus reiškinius. Niekas čia jūsų perauklėt nebando. Pabandžiau patart,nes susidūriau ir žinau apie ką eina kalba. Tuo tarpu jums tai juokai,tai ir toliau "baisinkitės",šiurpikintės,ir tikėkimės kad sekantį kartą šuo nepaklaiks žiūrėdamas balkono link.
Atsakyti
Šuns neturiu, bet... biggrin.gif Nėra prasmės nei neigti, nei teigti. Niekas nežino, kaip yra iš tiesų. Aš pati tikiu dvasių egzistavimu, bet niekuomet karštakošiškai savo nuomonės nebrukčiau, tuo netikinčiam žmogui. Jūs save laikote lygesne tarp lygių, kadangi savo nuomonę laikote vienintele ir neginčijama - pravartu būtų nusileisti ant žemės iš dieviškų padangių ir susiprasti, kad, kol apart savo tuščio tauškėjimo nepateiksit normalių įrodymų, tol visi ir atsakinės su ironija.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 10 31, 19:05)
Šuns neturiu, bet... biggrin.gif Nėra prasmės nei neigti, nei teigti. Niekas nežino, kaip yra iš tiesų. Aš pati tikiu dvasių egzistavimu, bet niekuomet karštakošiškai savo nuomonės nebrukčiau, tuo netikinčiam žmogui. Jūs save laikote lygesne tarp lygių, kadangi savo nuomonę laikote vienintele ir neginčijama - pravartu būtų nusileisti ant žemės iš dieviškų padangių ir susiprasti, kad, kol apart savo tuščio tauškėjimo nepateiksit normalių įrodymų, tol visi ir atsakinės su ironija.

Aš niekur neverčiau kažkuo tikėt. Rašau taixką,patyriau. ĮRODYMŲ.. gal galit man kokių užuominų duot,kaip įrodyt,kad egzistuoja tai,kas mums nematoma? Jei įrodytume,kad egzistuoja Dievas,koks būtų tikslas juo tikėt?
Atsakyti
Būtent, tai nematoma, reiškia to negalime patvirtinti (tiksliau galime tikėti patys, bet ne karštligiškai aiškinti kitam žmogui, kadangi iš šono tai atrodo, kaip šizofreniko sapailionės. Aš neturiu įrodymų, kad dvasios egzistuoja - to ir neįrodinėju. Tikiu ir tiek, bet nepateikiu to kaip neginčijamo fakto. Jūs tikite Dievu (beje, aš taip pat, tik atskiriu jį nuo visų tų, mano manymu, pasakinių religijų) ir visoj šitoj diskusijoje tą ir noriu pasakyti, kad mes kiekvienas renkamės, kuo tikėti - čia normalu, bet nepaisant to, kad gal būt labai stipriai į kažką tikime (nesvarbu - Dzeusu, Perkūnu ar pan) negalime sakyti, kad TAS TIKRAI EGZISTUOJA, kol nėra konkrečių įrodymų. Jūs tiesiog pilstote iš tuščio į kiaurą.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 10 31, 19:17)
Būtent, tai nematoma, reiškia to negalime patvirtinti (tiksliau galime tikėti patys, bet ne karštligiškai aiškinti kitam žmogui, kadangi iš šono tai atrodo, kaip šizofreniko sapailionės. Aš neturiu įrodymų, kad dvasios egzistuoja - to ir neįrodinėju. Tikiu ir tiek, bet nepateikiu to kaip neginčijamo fakto. Jūs tikite Dievu (beje, aš taip pat, tik atskiriu jį nuo visų tų, mano manymu, pasakinių religijų) ir visoj šitoj diskusijoje tą ir noriu pasakyti, kad mes kiekvienas renkamės, kuo tikėti - čia normalu, bet nepaisant to, kad gal būt labai stipriai į kažką tikime (nesvarbu - Dzeusu, Perkūnu ar pan) negalime sakyti, kad TAS TIKRAI EGZISTUOJA, kol nėra konkrečių įrodymų. Jūs tiesiog pilstote iš tuščio į kiaurą.

Tai,kad dvasios egzistuoja aš galėčiau bandyt įrodyt,nors tai ir vėl liks tik "sapalionėm". Prieš bet kokią nelaimę aš sapnuoju mamą,prieš porą mėnesių tėčiui buvo diagnozuotas skrandžio vėžys,mėnesį prieš tai sapnavau mamą,labai liūdną,prislėgtą. Nesupratau kame reikalas,jei būčiau supratus,gal būčiau užkirtus kelią ligos plitimui. Gal būčiau siuntus tėtį pas kitus medikus,gal būtų kokia atomazga. Tokie dalykai kaip pranašiški sapnai,mirusių artimųjų lankymas sapnuose yra realybė,tą pati patyriu,todėl juoką kelia žeminimas ir juokimasis iš to,ko patys nesupranta. Ne šiaip sau žmonės ima liudyt Dievą,ne iš tuščios vietos,o tik todėl,kad gal patys ką panašaus patyrė.
Atsakyti
Suprantu, ką norite pasakyti. Aš taip esu girdėjusi daugybę tokių pasakojimų, istorijų ir tuo tikiu, tačiau yra n+k netikinčių žmonių, nes jie to nėra patyrę. Tai negi jie yra mažiau teisūs šiuo atveju? Ne. Jie to nejautė, to nepatyrę, todėl iš šono, tai atrodo tik kliedesiai ir tiek. Matote, tie pasakojimai NĖRA ĮRODYMAS. Tai neapčiuopiama. Na ateis papasakos, koks žmogelis labai įtikinamai, kokį nutikimą. Rodos, tikrai nemeluoja, tačiau tai tik žodžiai, o žodžiai nėra liudijimas... ateis koks chemikas ir sakys "žinai medžiagą x sumaišius su y, gausis medžiaga z". Jis tai įrodys padarydamas eksperimentą - tai yra mokslas. Aš tikiu, ką jūs pasakojate, bet tai vis tiek nėra įrodymas. Manau, aiškiai rašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2013 10 31, 19:10)
Aš niekur neverčiau kažkuo tikėt. Rašau taixką,patyriau. ĮRODYMŲ.. gal galit man kokių užuominų duot,kaip įrodyt,kad egzistuoja tai,kas mums nematoma? Jei įrodytume,kad egzistuoja Dievas,koks būtų tikslas juo tikėt?

O ką patyrėte? priminkite. Jūs apie išbridimą iš alkoholizmo? O kaip žmogaus valia, atsikvošėjimas?
Nu ir suskėlėt. Tai jei pamatytume, tikslaii sužinotume, tai aišku visi patikėtume. Kas gi norėtų tuomet tiksliai į pragarą? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liada_32 @ 2013 10 31, 19:29)
Tai,kad dvasios egzistuoja aš galėčiau bandyt įrodyt,nors tai ir vėl liks tik "sapalionėm". Prieš bet kokią nelaimę aš sapnuoju mamą,prieš porą mėnesių tėčiui buvo diagnozuotas skrandžio vėžys,mėnesį prieš tai sapnavau mamą,labai liūdną,prislėgtą. Nesupratau kame reikalas,jei būčiau supratus,gal būčiau užkirtus kelią ligos plitimui. Gal būčiau siuntus tėtį pas kitus medikus,gal būtų kokia atomazga. Tokie dalykai kaip pranašiški sapnai,mirusių artimųjų lankymas sapnuose yra realybė,tą pati patyriu,todėl juoką kelia žeminimas ir juokimasis iš to,ko patys nesupranta. Ne šiaip sau žmonės ima liudyt Dievą,ne iš tuščios vietos,o tik todėl,kad gal patys ką panašaus patyrė.

Na bet su tais mirusiais ir jų sapnavimu, tai irgi negalime teigti, kad tai nuo Dievo ar dar ko. O kas, jei aš sapnuoju mirusius ir tuomet oras keičiasi? Ką mirusieji neturi ką veikti, kad rodytis man ant oro kaitos? smile.gif
O kad sapnavote konkrečiai liūdną mamą ir nesusiejote to su savo jau kaip suprantu tuo metu sirgusiu tėvuku, tai liūdna... Aš būčiau susiejusi... Aš tokiu būdu manau jau vieną žmogų ištraukiau iš kažko blogo, kas galėjo nutikti. Praėjo jau virš pusės metų nuo blogo sapno, tiksliau net vizijos, tai tikiu, kad ištraukiau, nes manau, kad būtų įvykę viskas anksčiau. Pagal tos dienos sapnus, rodė, kad išsipildys per savaitę...
Tokių atvejų, kad mirusieji įspėja apie nelaimę ir gerai analizuojant galima susivokti kas prie ko, tai aš žinau ne vieną. Tik nesuprantu, kame čia tas Jėzus, Dievas. Ta prasme kame čia krikščionybė? O gal tai mūsų pačių nuojauta? Pasąmonė? Galite man tai paneigti?
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2013 10 30, 16:41)
Absoliučiai visose religijose yra Dievas,tik ne visi pripažįsta Kristų,turbūt tai norėjot pasakyt.

ne, ne visose. Budistai nepripazista jokio dievo, nei kaip diedules ant debesies sedincio, nei jokiu kitu pavidalu, nes... nera jokio pasaulio kurejo! Ir nera dangaus, ir nera pragaro. Ir net nera kam melstis pas juos. Vat.
Atsakyti