QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2015 02 18, 22:56)
Buvom ir mes du kartus Karavansarai. Maistas patiko tikrai. Ragavom plovą, šašlyką, kibinus ir samsa berods vadinasi pyragėliai. Tik keletas niuansų tokių minusų uždirbo, kad nebesinori grįžti. Padavėja viena (dukra) visiškai nieko neišmano apie bendravimo su klientais kultūrą..nu bet čia dar niekis palyginus. Paprašius sąskaitos, sumokėjus, tuomet dar LT 100 padavėm, turėjo 20 lt grąžos atiduoti. Laukiam laukiam laukiam. Klausiam ar sulauksim dar. Sako (ta dukra) o tai neatnešė nieks? Nu ne sakom, eina aiškintis pas tėvą (šefą), pradeda kilnot ten visus lapelius prie baro, kasos stalčių tikrint, skaičiuoja, aiškinasi santykius. Pasikviečia žmoną, pradeda rėkti vienas ant kito
sėdim susinepatoginę..laukiam toliau, pasipylė keiksmažodžių, galiausiai vyras su žmona ir apsistumdė normaliai
Tada galiausiai dukrelė atnešė tuos 20 lt, nors turėjo atnešt 20,5 lt. Bala nematė aišku ten tų centų.. bet siaubelis kažkoks..kaip supratom, kad šefas nunešė mūsų gražą ant kito staliuko, ten tokie du vaikinai sėdėjo ir jie pasiėmė tą grąžą. Tai va dėl varganų 20 lt tokį šou surengė klientams. ir nei atsiprašau nei bū nei me, kad čia laukėm 20 minučių kol santykius išsiaiškins
brr net nupurto prisiminus






