Įkraunama...
Įkraunama...

Mes - krepšinio sirgaliai !

Rytoj balsavimo pradžia bigsmile.gif

Kadangi nuotraukų ne taip ir daug, tai ir favoritus išsirinkti nesunku biggrin.gif

Mano balseliai keliaus:

1) Krepšinio fanai - labai graži estetiška foto o ir vaikučiai meilučiai wub.gif
2) Išeinu palaikyti Lietuvos rinktinę - nu kabina nors tu ka biggrin.gif
3) Gera čia kur Lietuva - nuoširdus džiaugsmas vyriškio veide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 09 17, 18:41)
Nes 1. savaitgalis.
2. galbūt netinka konkursui.
jei tinka tai ir patvirtins iki balsavimo.

3. nes Rustė jau sūpuoja lėlytę!

sveikinimai, ramių naktelių, daug pienuko!
Atsakyti
pabalsuota 4u.gif
Atsakyti
Nors nuotraukyčių padaugėjo, mano favoritės nepasikeitė. Už jas ir prabalsavau. 4u.gif
Atsakyti
Už tą linksmą pravadyrių pagavenusį vyrioką ir už iškeltų kamuolių jūrą. Daugiau viskas perdaug matyta ir nuobodoka, ranka nebekyla nieko paspausti smile.gif
Atsakyti
O, žiūriu, nemažai nuotraukų su dalintais kamuoliais, ot, nebūtume Lietuviai... Kai kurie prisigrobė po keturis... doh.gif

Einu balsuoti... smile.gif
Papildyta:
Na, kaip bebūtų keista, trečio balso niekam nedaviau, pirmą kartą neradau už ką pabalsuoti, nes, mano manymu, per daug vaidybos daugelyje (ne visose!) nuotraukų, tai kambariniai vaizdeliai, tai vaikai (nors ir ne leliukai) apkarstyti atributika... tai dar kažkas blankoka... Nežinau... g.gif Turbūt per išranki pasidariau. biggrin.gif Mano akiai, verčiausia yra ta, kur tėvelis(?) margina vaikus... Ir dar patiko, kad ir merginos gali sirgti, nors ir savaip - pūsdamos burbulus biggrin.gif
Papildyta:
Ruste, ramaus miegelio ir saldaus pienelio
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 09 19, 10:06)
O, žiūriu, nemažai nuotraukų su dalintais kamuoliais, ot, nebūtume Lietuviai... Kai kurie prisigrobė po keturis...  doh.gif

Ruste, ramaus miegelio ir saldaus pienelio

šie kamuoliai buvo dalis šio čempionato, kas dalyvavo tas ir turi, po keturis, gal nešasi vienas žmogus visos šeimos kamuolius

šiaip labai vangus konkursas, tikėjomės daugiau nuotraukų, biggrin.gif
dar nebalsavau nežinau dar ... išskirtinių favoritų nesimato man blush2.gif

tebūnie
manau šie sirgaliai tikrai susiruošė gerokai pasirgti už Lietuvą thumbup.gif

user posted image

ši smagi

user posted image

patiko

user posted image
Atsakyti
Pabalsavau jau ir aš smile.gif Tik už dvi nuotraukas ax.gif Nu nematau paskutinės už kurią galėčiau balsuoti, tad trečias balsas liks neišnaudotas blush2.gif
Atsakyti
aš išnaudoju visus balsus, visuomet, blush2.gif
Atsakyti
Labai sunkiai sekėsi rinktis už ką balsuoti. Visą laiką sekiau konkursą, bet dar nėra anksčiau taip buvę, kad nebūtų nė vienos tikrai užkabinusios nuotraukos. Balsus atidaviau teisiog gražiausiom iš esančių...

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Mano pasirinkimas 4u.gif
http://www.supermama...p...&phid=22844
http://www.supermama...p...&phid=22872
http://www.supermama...p...&phid=22892
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 09 19, 09:27)
šie kamuoliai buvo dalis šio čempionato, kas dalyvavo tas ir turi, po keturis, gal nešasi vienas žmogus visos šeimos kamuolius

Va, va, o kam šeimai keturi kamuoliai, bene vieno ar dviejų per mažai biggrin.gif

Na, vistiek reikia dar pagalvot kam balsiuką atiduoti, nes irgi visada stengiuosi išnaudoti. Vežime žmogus net armoniką pasiėmė, nedaug gi tokių ir belikę, kai pagalvoji, solidarių... na, gal tikrai smagi nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti