Buvau paslėpus visus batus į batų dėžę. Na tuomet ant kilimėlio prie durų prikakina.

, ir kas svarbiausia būtinai tuomet, kai visa šeima susėda valgyt.

Galvoju kas čia per katė?, gaila, dabar mūsų katei bus 3 metai, taip kad kailio spalva labai kinta.

, pasidarė vos ne šokoladinė. Galvoju kokia gi ji bus Tajukė, jei kailio spalva su kiekvienais metais vis tamsėja ir tamsėja, manau, greitu metu nieks ir netikės, kad ji Tajus, manys, kad mišrūnė ir tiek ..., na bet niekis, mes mylim ją tokią kokia ji yra.
Ei, Tajukių (-ų) augintojos, ko gi mūsų temukė nejuda?, pažiūrėkit, kaip kiti komentuoja savo veislės kačių temeles, o mes kodėl gi atsiliekam?, ar taip jau nėra apie ką diskutuoti?, gal turit kokių šmaikščių nuotraukėlių sukelti?, ar dar ko nors?, pakalbėkim, diskutuokim.

, man taip norisi paplepėti apie šias nuostabias žydraakes gražuoles, kad aš neišsėdžiu kėdėj jau.
Dabar aš papildysiu temą nuotraukomis, o tiksliau "užbombarduosiu".

, smagaus žiūrėjimo.
Man dar toks klausimukas iškilo, ar Jūs, išleidžiate bent su pavadėliu savuosius katukus į lauką?, mūsų Tajukas (patinėlis), kai sode gyvena, tai jis lauke ir būna dažniausiai. Medžioja pelytes, sveikai maitinasi. Žinoma, dažnai ten važinėjame, taip kad jis ten kaip karalius ir gyvena ir laisvė ir namai yra, ko daugiau reikia?

, o va mūsų augintinė tai tikrai išpuikus katė. Ji į lauką vedama tik su pavadėliu, todėl praeiviai vadina "šuniuku".

, o vienos į lauką nepaleidžiam, nebent kai į sodą pasiimam (ten ji papratus, nėra tiek eismo daug, grynas oras, gamta), va ten jie abudu su mūsų Tajum ir išsilaksto. O jau kaip skiriasi jų ūgis.

, mūsų katukė tokia nedidelė, o jis toks storas.
Grobis- Pelė.

Grobis- Paukštukas.

Ir vadinasi "Mes Gyvename Draugiškai".

, žaidimų įkarštyje.

Iš žaidimų žolėje "persimetėme" į žaidimus smėlio dėžėje.

Akytės.

Draugeliai.

Meilė niekada neišblėsta.

Romantiški katinai, romantiškoje aplinkoje.