Skystam vandens mažiau lieka, nes rekomenduojama 33proc. santykis, o kiekiems 38( daugiau vandens). Skystas verda-kepa ilgiau, daugiau nugaruoja. Iki kietos košės nesulaukiau, bet tokia tiršta gelį praėjusi masė gavosi. Atskiedžiau trečdalį, ką pagaminau išdalinsiu, kad nelaikyt ilgai

Pariebinimą dariau 4 proc. nes žinojau kad skaidrumo efekto nesieksiu. Paskui pariebinau dar 10proc., man viskas labai patinka. Šiandien plaukus išsiploviau su visu šokoladu(tingejau rūgščiai perskalaut), nieko blogo, aišku bent kiek rieboka, pasidarysiu plaukams trupučiuką kūdesnio ir iškart parūgštinsiu, tik neapsisprendžiu kuo - citrinos sultimis (pieno rūgštis baigėsi), boro rūgštim (borakso nepirkau, o šitos pasirodo galima Avsistoj, vadinas ir kitose panšiose, gauti), ar salicilo rūgštim (tikrai būna kaip priedas naudojama šampūnuose, ypač nuo pleiskanų, tik kad neturiu aš jų). Man norėtųsi kad perskalavinėt nereikėtų... Bandysiu sumažint PH iki švelniai rūgštaus.
Skaičiau kai kas paruoštą "pusfabrikatį" porcijomis šaldiklyje laiko. Bet be vandens nežinau ar verta, ir taip nėr kam gest...