QUOTE(Evah @ 2011 11 01, 22:20)
Kad 20ml tikrai nėra daug į 2kg, nors pati citrinžolė ir nėra iš lengvųjų ea. Mistika čia kažkokia
tai va... na nezinau, perdarysiu as ji, ziuresim kas bus, tik reik ea nusipirkt, nes visa ispyliau
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2011 11 01, 22:34)
Merginos, pasidalinkite, kas neslepiate labai

kaip gaminate apvalius muilus? Bandžiau šiandien išiminėti iš plastikinio butelio muilą, idant anas apvalios formos būtų

varge varge, kaip aš jį išgvaltavojau

kažkaip ir palaikius šaldytuve ne kažką geriau

Gal kas kokių paslapčių žino? Esu visa jau susikaupus mB skutimosi muilą gamint, tai jei aš tą muilalį prisotintą ricinos al. , santalų ea ir kitų nepigių gėrių, šitaip maitot turėsiu, kol iškrapštysiu, tai man širdis neatlaikys..

Vaikštau į keramikos užsiėmimus, mintiju, gal kokį vamzdį atsidarantį nusilipdyt iš molio..

Prie gyvo molio aišku, muilas kibs, bet jei jį popierium sviestiniu išklot, tai gal ir gerai visai, kaip sakot?
as kazkada dariau tokiam dideliam vamzdy, tai i saldikli butu buve be sansu ikist, aisku pries tai ji istepiau aliejum, o isiminejau stiumimo budu - kitaip be sansu. Laikyt tai kameroj reik, saldytuvas nepades

dar pasiidomausiu, su tikru santalu ea daret? jis gi velniskai brangus, negaila muilui?

kvapas nerealus man santalo, bet as ji geriau i krema idedu, muilui gaila man tokio gerio. Kaip ir roziu ea, tokio muilo noreciau, bet niekad nedarysiu

uztad ir bandau visokias ea kompozicijas, kad kuo panasesni kvapa i rozes sukurt