QUOTE(Evah @ 2011 10 01, 16:44)
skanus

Nes as pabandziau su svarstyklem atsimatuot...tai tos blogai rodo
 Nes as pabandziau su svarstyklem atsimatuot...tai tos blogai rodo 
 . Jei matau, kad per daug šyla, pakanka nuimti arba praverti dėžutės dangtelį. Ir tokiu atveju, žinoma, nereikia apdengti dėžutės
. Jei matau, kad per daug šyla, pakanka nuimti arba praverti dėžutės dangtelį. Ir tokiu atveju, žinoma, nereikia apdengti dėžutės   . Kai kurie muilo virėjai tokiu atveju iš vis pageidauja išvengti gelio fazės (deda muilą į ledukus, rūsį ar kitą vėsia patalpą).
 . Kai kurie muilo virėjai tokiu atveju iš vis pageidauja išvengti gelio fazės (deda muilą į ledukus, rūsį ar kitą vėsia patalpą).

. Jei matau, kad per daug šyla, pakanka nuimti arba praverti dėžutės dangtelį. Ir tokiu atveju, žinoma, nereikia apdengti dėžutės
. Jei matau, kad per daug šyla, pakanka nuimti arba praverti dėžutės dangtelį. Ir tokiu atveju, žinoma, nereikia apdengti dėžutės   . Kai kurie muilo virėjai tokiu atveju iš vis pageidauja išvengti gelio fazės (deda muilą į ledukus, rūsį ar kitą vėsia patalpą).
 . Kai kurie muilo virėjai tokiu atveju iš vis pageidauja išvengti gelio fazės (deda muilą į ledukus, rūsį ar kitą vėsia patalpą). . Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais
. Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais   . Spėjau dar pagaut paskutinį saulės spindulėlį
. Spėjau dar pagaut paskutinį saulės spindulėlį  . Kaip man patinka toks auksinis ruduo!
. Kaip man patinka toks auksinis ruduo!   

. Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais
. Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais   . Spėjau dar pagaut paskutinį saulės spindulėlį
. Spėjau dar pagaut paskutinį saulės spindulėlį  . Kaip man patinka toks auksinis ruduo!

. Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais
. Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais   . Spėjau dar pagaut paskutinį saulės spindulėlį