Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(l'emurė @ 2012 04 01, 22:05)
Atrodo kai prisimenu jį,net oro iš skausmo pritrūksta.. Arba būnu su žmonėm,juokaujam,noriu ką nors pasakyti,bet tada mintyse pagalvoju '' juk mes su X taip juokaudavom,tik mes tokius bajerius suprantame'' ... Arba ką nors draugės pasakojas,jau norisi sakyti ''taip taip,mes su X irgi kai buvom ten ir ten.. '' bet tada tokia būsena apima  blink.gif ir supranti,kad to nebėra,ir vėl liūdesys apima  verysad.gif  prisiskaičiau vyrai ir moterys temoje pasakojimų,kaip jie grįžta visi,kažkaip pasidarė lengviau..

ne visi jie grįšta ir nemanau, kad jis toks tau bus reikalingas ax.gif Dabar taip, bet ar vėliau reikės... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 04 01, 22:08)
Man irgi panašiai būna... ką nors darau ir galvoju, va kartu taip darydavom... ir būdavo atrodo jausmas, kad ranką duočiau nukirst jog neįskaudintų manęs, kad tikrai myli...

baikit, nes apsiraudosim čia visos unsure.gif
Atsakyti
Šiaip pastebėjau,kad čia mes 3 pagrinde ir reiškiamės biggrin.gif ir duok dieve,daugiau niekas prie mūsų neprisijungs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 04 01, 22:12)
Šiaip pastebėjau,kad čia mes 3 pagrinde ir reiškiamės  biggrin.gif  ir duok dieve,daugiau niekas prie mūsų neprisijungs  4u.gif

Noras tai labai gražus, bet manau realybėj nemanau, kad tai labai įmanoma.. 4u.gif
Atsakyti
svarbiausia visos nestovėkit vietoj... nelaukit ir nesitikėkit.. pati dar tik gydausi žaizdą.. bet manau, kad vienas geriausių mano sprendimų yra veikla, daug veiklos..
bandykit nesigilint, neanalizuot, nes būtent galvojimas kodėl, už ką, o jeigu.. ir yra sunkiausia.. tiesog matyt taip turėjo būt, tiesiog turėjom gauti tokią gyvenimo pamoką. todėl iš tos pamokos reikia išeiti kažką išmokus.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2012 04 01, 22:38)
svarbiausia visos nestovėkit vietoj... nelaukit ir nesitikėkit.. pati dar tik gydausi žaizdą.. bet manau, kad vienas geriausių  mano sprendimų yra veikla, daug veiklos..
bandykit nesigilint, neanalizuot, nes būtent galvojimas kodėl, už ką, o jeigu.. ir yra sunkiausia.. tiesog matyt taip turėjo būt, tiesiog turėjom gauti tokią gyvenimo pamoką. todėl iš tos pamokos reikia išeiti kažką išmokus.. cool.gif

Aha, bet, kad sunku tai padaryt... manau suprantam, kad tas analizavimas tik dar labiau laiko prie tos situacijos, bet kartais, kad ir kaip nenori atplaukia tos mintys... Juk mylėjai tą žmogų.
Papildyta:
QUOTE(migleine @ 2012 04 01, 22:10)
ne visi jie grįšta ir nemanau, kad jis toks tau bus reikalingas ax.gif  Dabar taip, bet ar vėliau reikės... doh.gif
Papildyta:

baikit, nes apsiraudosim čia visos unsure.gif

Bet kodėl sakai, kad nebūtų jai toks reikalingas? Juk šiaip iš principo jis nežemino jos, neskriaudė ir pan, tiesiog pasakė, kad nebemyli, bet jei susivoktų , tai gal būtų jų santykiai vėl gražūs, nes kiek supratau jie gražiai sutarė... Mane tas ir nervina, kad net negali supykt, kad paliko dėl tokios priežasties... pvz man lengviau būtų gal pykti, bet argi galiu pykt, kad aš nesu ta su kuria nori būti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 04 01, 23:08)
Aha, bet, kad sunku tai padaryt... manau suprantam, kad tas analizavimas tik dar labiau laiko prie tos situacijos, bet kartais, kad ir kaip nenori atplaukia tos mintys... Juk mylėjai tą žmogų.

manau tos, kurios čia rašo dar tebemyli.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 04 01, 23:12)
Papildyta:

Bet kodėl sakai, kad nebūtų jai toks reikalingas? Juk šiaip iš principo jis nežemino jos, neskriaudė ir pan, tiesiog pasakė, kad nebemyli, bet jei susivoktų , tai gal būtų jų santykiai vėl gražūs, nes kiek supratau jie gražiai sutarė... Mane tas ir nervina, kad net negali supykt, kad paliko dėl tokios priežasties... pvz man lengviau būtų gal pykti, bet argi galiu pykt, kad aš nesu ta su kuria nori būti? sad.gif

Galėtų būt, bet manau labai daug reiktų jėgų perlipt per sawe viską užmiršt, bent aš nemokėčiau, nuoskaudos lieka... unsure.gif
Atsakyti
o taip, kaip aš sakiau ir tebesakau, norėčiau bent per pus kvailesne būti, kad tiek neanalizuotri visko, juk tas labiausiai skaudina..
supykt, sunku, jeigu myli/mylėjai kažkaip stengiesi visaip tą žmogų pateisint.. bet ant savęs gali smile.gif aš pvz. ne proto pradėjau save gerbt ir supratau, kad gilindamasi į ex, domėdamasi, analizuodama tik žeminu save.. o kam to reik ? ogi niekam..
todėl geriausia šypsotis ir juoktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 04 01, 18:03)
Tai kam apskritai rašyti,kad ilgiuosi tavęs?  smile.gif  gi irgi žmonės,suvokia ką daro..

Is kaltes jausmo 4u.gif

QUOTE(cukraus_vata @ 2012 04 01, 18:34)
Fui kokie jie sad.gif mano ex kiek žinau su savo buvusia irgi palaikydavo kažkokį bendravimą kaip su manim dabar ir, kad pasiilgo parašydavo, o kartu vistiek nebuvo. buvo ir kita kažkokia ir aš paskui atsiradau ir tada jai neberašydavo. Prieš išsiskiriant su manim vėl savo ex rašė, kad pasiilgo jos... na žodžiu... dabar man parašys, kol kita atsiras.

Jeigu tai, ka cia rasai, yra tiesa, tada tai, kad jis paliko - geriausias dalykas, koki jis galejo tau padaryti. Viskas bus gerai, ne visi vyrai tokie niekingi, ne visi bijo buti vieni, ne visi laksto nuo ziedelio prie ziedelio ir, tik surade nauja varianta, palieka senaji. Buna, subresta ir tokie, bet manau esi evrta daugiau. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2012 04 01, 19:45)
Mielosios, prieš kurį laiką ir aš čia liejau ašaras, atrodė, kad žemė slysta iš po kojų, kad niekada nebesugebėsiu šypsotis, nesutiksiu kito širdžiai mielo žmogaus ir pan. Viskas praeina. Patikėkit. Reikia laiko. Vienoms daugiau, kitoms mažiau. Bet praeina. Atsiranda gyvenime kiti žmonės. Viskas stojasi į savo vietas ir vėl gyvenimas atrodo beprotiškai gražus. Žinau, kad jums dabar beprotiškai skauda ir neguodžia jokie žodžiai, galbūt tik dar labiau erzina. Stiprybės visom. Mes, moterys, esam beprotiškai stiprios ir galim labai daug išgyventi. Visos be išimties sulauksit dienos, kuomet jūsų veidus puoš nuostabios šypsenos, kuomet turėsit mylimus ir mylinčius vyrus, kuomet visa tai, ką šiuo metu išgyvenat liks tiks blankus ir nykus atsiminimas. Linkiu, kad visos kuo greičiau išgyentumėt šį sunkų laikotarpį. Sėkmės visoms  4u.gif

mes tikim, kad praeina, na, bent jau aš tikiu, bet tikrai ne visos susiranda vyrus, deja, realybė kitokia ir tai nėra utopiškas pasaulis, kuriame visi laimingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 04 01, 22:05)
Atrodo kai prisimenu jį,net oro iš skausmo pritrūksta.. Arba būnu su žmonėm,juokaujam,noriu ką nors pasakyti,bet tada mintyse pagalvoju '' juk mes su X taip juokaudavom,tik mes tokius bajerius suprantame'' ... Arba ką nors draugės pasakojas,jau norisi sakyti ''taip taip,mes su X irgi kai buvom ten ir ten.. '' bet tada tokia būsena apima  blink.gif ir supranti,kad to nebėra,ir vėl liūdesys apima  verysad.gif  prisiskaičiau vyrai ir moterys temoje pasakojimų,kaip jie grįžta visi,kažkaip pasidarė lengviau..

Ir koks temos pavadinimas? Idomu butu paskaityt.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti