Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

O aš jau pradėjau dairytis internete sėklų naujam sezonui ax.gif

akims paganyti:

http://www.swallowta...s/geranium.html
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 11 24, 12:34)
O aš jau pradėjau dairytis internete sėklų naujam sezonui ax.gif

akims paganyti:

http://www.swallowta...s/geranium.html

drinks_cheers.gif ir as
Atsakyti
Sveikos, kadangi tema "Pagalbos namai augalams" uždaryta, bandau klausti čia. Mano gražiosios pelargonijos lapeliai staiga pradėjo gelsti, kai kurių kraštai džiūti arba juoduoti ir visa gėlė greitai per pora savaičių beveik visai sunyko. Patręšėm ją, perstačiau į šviesesnę vietą, bet toliau tik blogėja. Nežinau, ar nedalaisčiau/perliejau ar kokia liga užpuolė verysad.gif

Gal kam nors panašiai buvo ir galite patarti ką daryti? Įdedu foto kaip vargšelė atrodo dabar:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nieko ji neserga,sugalvojo ilsetis,trešimas jai buvo kaip prisivalgymas sočiai prieš nakties miega. Tegul vegetuoja kuo vesiau,laistyti,kaip-ligonį girdyt-visai mazai,tik gyvasčiui palaikyti.Lapus neskainiokit,laukit,kol visai nimirs,jie kad ir negražus,vistiek darba dirba...Ir neverta tu ilgu šaku laikyti,reiktu nukirpti ta dalį,kur ant palanges guli.
Bus tik vešlesne...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal padesit ir man?Vasara gelyte manoji zydejo graziai ir daug lauke,paskui inesiau i namus persodinau .Sukrove ziedyna ,bet jis eme ir sunyko neprazydes blink.gif doh.gif dabar jos lapai grazus ,zali stiebiasi kaip priklauso,bet kodel sunyko ziedai?Gal ant per karstos palanges pastaciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 11 26, 19:39)
Sveikos  4u.gif Gal padesit ir man?Vasara gelyte manoji zydejo graziai ir daug lauke,paskui inesiau i namus persodinau .Sukrove ziedyna ,bet jis eme ir sunyko neprazydes blink.gif  doh.gif dabar jos lapai grazus ,zali stiebiasi kaip priklauso,bet kodel sunyko ziedai?Gal ant per karstos palanges pastaciau? g.gif

Juk ji ne kambarine gele,jai reikia gryno oro ar artimos tam aplinkos.Žieda sukrove,bet neužteko jegu ji išauginti,ir tiek.Bus pavsaris,bus ir žiedu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 26 lapkričio 2011 - 18:50
Ačiū už atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Natūralu kad pagelta lapukai ant žiemos. Miegot ruošiasi. Maniškė kaip pat dabar apsusus. Kiek iš metų į metus auginam jas. geriausia ant žiemos išnešt kur šviesiai bet vėsiai. ir saikingai liet. tada pavasarį marios žiedų, puikiai pailsi :]
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 11 26, 18:39)
Sveikos  4u.gif Gal padesit ir man?Vasara gelyte manoji zydejo graziai ir daug lauke,paskui inesiau i namus persodinau .Sukrove ziedyna ,bet jis eme ir sunyko neprazydes blink.gif  doh.gif dabar jos lapai grazus ,zali stiebiasi kaip priklauso,bet kodel sunyko ziedai?Gal ant per karstos palanges pastaciau? g.gif

arba maistinių medžiagų trūkumas, arba skersvėjis, arba sutapo su adaptacija naujoje vietoje.

QUOTE(amarrile @ 2011 11 26, 18:49)
Juk ji ne kambarine gele

o kas yra kambarinė gėlė? lotuliukas.gif
Uf, žiemoja sodriais žaliais lapais, jei keičia spalvą, reiškiasi yra tam priežastis.
Atsakyti
Dėkui labai už atsakymus ir patarimus, nuraminot 4u.gif Paieškosiu vėsesnės ir šviesios vietos, neperliesiu. Tikėkimės per žiemą pailsėjus atsigaus pavasarį ir vėl suvešės smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, gal kas nori keistis švedukėmis ax.gif
turiu dviejų rūšių daigelių nemažų, dabar atrodo taip:

user posted image
user posted image
user posted image
scarlet rambler ir rosedub supreme
Jei kas susidomėjo, rašykit smile.gif
Atsakyti
neturiu į ką keist doh.gif lotuliukas.gif nieko nepriauginau, o ir nedarysiu to dabar tokiu metu, nes laukiu kada žiemą išgyvens nabagės. aš ne kokia fėja, pas mane gėlės geibsta ne sezono metu. tik orchidėjos va bunda yr žydi. kitaip laikyčiau save visiška nevykėle lotuliukas.gif
Atsakyti