Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 23, 16:31)
Jie arčiausiai Čekijos sienos 4u.gif

balandžio antroj pusėj į Čekiją pagal tvarkaraštį turėčiau važiuot, bet, kad dabar pasidėliojau maršrutą, žymiai toliau, nei nuo Dobrove Gornica reiktų sukt. Na, žodžiu, kai tik ką nors tiksliau sužinosiu, parašysiu čia temoj. Tik iškart sakau, daug prisikraut tikrai negalėsiu, mašina ir taip bus užkrauta inventoriumi ir žmonėmis.
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 23, 16:22)
JO, jei nuo sienos 700 km, tai nei lietuviškai, nei rusiškai nemokės. Vokiškai labiau, jei link tos sienos.

paradoksas, dieds moka, ale nekalba. Iš principo, o aš kad ir nemoku, tai ką dabar daryt, angliškai bandyčiau biggrin.gif . Kvietkai svarbiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 sausio 2012 - 16:44
Jezus,dėl tokio grožio pirštais susirodyčiau, ko man reik biggrin.gif ..Gaudvile, o tu pagalvok apie talpesnį auto..Juk daugiau užpirkus, žiū, ir dalis kelionės išlaidų pasidengtų. g.gif
Atsakyti
Gal imkit tuščia papildomą mašiną gėlėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 23, 13:22)
tai čia man gėda baisinė, kad patingėjau išsiverst - galvą skauda ir normaliai mąstyt negaliu blush2.gif . Žodžiu, gegužį planuojam kelionę į Dobrovą Gornicą, o ten kaip ir netoli būtų išsukt iš kelio, galėčiau vietoj nupirkt ir parvežti.

labai noreciau nors venos gelytes... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, ir manęs nepalikit už borto ax.gif , labai labai norėsiu gėlyčių jei dar tilps kokiam "bordačioke" biggrin.gif
Atsakyti
Besotes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 24 sausio 2012 - 09:22
akys-marios, sikna-pekla, o dusiai viedro gana lotuliukas.gif
Atsakyti
Man rodos su tokiu kiekiu imam masina ir atskira kelione i lenkija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2012 01 23, 23:45)
Gaudvile, o tu pagalvok apie talpesnį auto..Juk daugiau užpirkus, žiū, ir dalis kelionės išlaidų pasidengtų. g.gif

Talpi toji mašina tongue.gif Tik dar nežinau, kiek laisvos vietos liks. Ar tikrai važiuoju ir kiek laisvos vietos turėsiu augalams, bus aišku tik gegužės pabaigoj wink.gif

QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 24, 09:55)
Man rodos su tokiu kiekiu imam masina ir atskira kelione i lenkija biggrin.gif

Tuomet siųstis pigiau būtų - 150zl siuntimas į ES šalis 4u.gif

Jei būtų visas kelias toks kaip Vilnius-Klaipėda, tai aš ir pati viena nulėkčiau. Tačiau Lenkijos keliams psichologiškai reikia pasiruošt doh.gif
Atsakyti
išprotėjimas biggrin.gif lotuliukas.gif
džen dobry, melejon turysti do wilno i kowno pšyjechali za cvetionkami biggrin.gif

atleiskit, tai tik mano sufantazavimas biggrin.gif pavilnio tarme biggrin.gif

Gaudvile, o kur keliaujat, pas čekus?
Atsakyti
Partizane, sveika kaimyne.
Pas mus šumsko plentu kalba: puida aplinkui bo tutai bardzo šlapia...

O šiaip nesidairėt gal kur arčiau tikrai yra? šiaip lenkijoje turiu draugų, galiu pasiklausinėti, jei tarkim 300km tai realiai imant didelę mašiną su pilna gėlių ir atsipirks :]
Atsakyti
O kiek kainavo švediškas diegelis su visais malonumais(neskaitant netekčių) g.gif
Užmiršau pasisakyti,kad dalis mano turto parkeliavo į svetaine... blink.gif Šalčių didesniu praneša,iki šiol didelio vargo nemate,tai ir toliau lai klesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 24 sausio 2012 - 14:02