Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Neili @ 2012 02 02, 19:06)
oho ho kokie grožiai  thumbup.gif net pavydas ima, turbūt namie laikote?

Kokia savaite,kai parneštos iš nešildomo antro aukšto.Ne veltui siuliau žiemojimo paslauga biggrin.gif
Dalis taip ir liko neparnešta,nepažiurejau,ar ne minusine temperatura blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 02 02, 20:27)
Kokia savaite,kai parneštos iš nešildomo antro aukšto.Ne veltui siuliau žiemojimo paslauga biggrin.gif
Dalis taip ir liko neparnešta,nepažiurejau,ar ne minusine temperatura blink.gif

Va, as ir galvoju ar manosios nesusals? Kaimyne atejus paaiskino, kad namo nesciaus. lotuliukas.gif Bet mano kur namie jos daug baisiau atrodo, istisusios, karsta joms. O laiptinej tai graziai laikes, tik kazi ar dabar nenusals? Gal laiptinej nebus to ziauraus minuso? O gal nest namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 01, 21:22)
nežinau kaip pas Violetą, bet ji kažkada rašė, kad nėra ko karpyt, mažutė dar vos kruta, o maniškė buvo visiškai arti mirties, leidžia vieną lapelį, be rudens niekaip. deja...

Tai nesvarbu,aš į rudens eilę noriu užsirašyti biggrin.gif Kad tik geltoną turėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 02 02, 19:41)
Va, as ir galvoju ar manosios nesusals? Kaimyne atejus paaiskino, kad namo nesciaus. lotuliukas.gif Bet mano kur namie jos daug baisiau atrodo, istisusios, karsta joms. O laiptinej tai graziai laikes, tik kazi ar dabar nenusals? Gal laiptinej nebus to ziauraus minuso? O gal nest namo doh.gif

Pastatykit vandens čierkute,bus vietoj termometro ax.gif Nera mano nušalusios,ir minusa gaudamos irnesakyk.gif
Atsakyti
tai kad geltona ne rožiažiedė. šiaip ji tokia neperdėm išvaizdi
user posted image

maniškės laiptinėj išdžiuvo irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 02 02, 21:30)
Pastatykit vandens čierkute,bus vietoj termometro ax.gif Nera mano nušalusios,ir minusa gaudamos irnesakyk.gif

Paziuriu melages moteris ir einu stiklines statyt, Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 02, 21:52)
tai kad geltona ne rožiažiedė. šiaip ji tokia neperdėm išvaizdi
user posted image
maniškės laiptinėj išdžiuvo irnesakyk.gif

Tai niekis,kad nerožiažiedė,svarbu spalva smile.gif
O jei rožiažiedes siųsitės ir aš prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2012 02 01, 16:17)
Gal kurios užsisakinėjot rožytes iš kurio iš šitų psl?

http://www.fibrex.co...oniums/rosebud/

man šitas rimčiausias psl rodosi, didžiausia pasiūla...Bet sunčia tik augalus, o ne sėklas ir tik UK apimtim beveik..

QUOTE(amarrile @ 2012 02 02, 18:10)
Kam salotu?

o nežinai, kad negalima nėščių moterų nervuot? cool.gif ...Šiemet amarille, žiūriu, labai rimtai pretenduoja puikuotis prieš visas tongue.gif

QUOTE(indrae @ 2012 02 02, 20:00)
Tai nesvarbu,aš į rudens eilę noriu užsirašyti  biggrin.gif  Kad tik geltoną turėčiau smile.gif

Nu...kad taip labai norit, tai gal bus ką dalint vėliau..bet kad nieko tikrai blatno, tik kad pirmoji geltonųjų veislė..Nieko išvaizdaus, privalumas, kad reta ir kaimynes galima stebint mirksiukas.gif o šiaip labai gaji...kai palyginu kokia denise ar westdale ...tai tos nerealaus lepumo bent man pasirodė..o geltonoji ypač atspari, jau ne kartą galvoju mesiu laukan...bet kaip feniksas, maža, bet labai šakojasi ir gaji...stebina gajumu net.

mano rožės tai jau porą sav. laikomas šiltai ir šviesiai ir gausiau laistomos bei tręšiamos..patiko jom tai visos suskato naujus lapus leist ir šakas..labai įdomu su Bornholm....reklamose jų lapai tokie labai dekoratyvūs, su baltom gyslom...pas mane kai pateko, buvo įprasti žali...jau net galvoju, ar neišdūrė pardavėjai...bet va po žiemos...ėmė leist tokius kokie priklauso...Na, žodžiu jei viskas tokiais tempais, po kelių sav ir aš salotas parodysiu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 03 vasario 2012 - 13:12
QUOTE(Violeta* @ 2012 02 03, 10:45)
man šitas rimčiausias psl rodosi, didžiausia pasiūla...Bet sunčia tik augalus, o ne sėklas ir tik UK apimtim beveik..

Man ir rimčiausias. Siunčia į ES. Tik nepigu siuntimas ir jie neatsako už tai, ką gausi. Tai taip, augalus.... Sėklų nesu radus rožyčių g.gif

Shipping Costs to EU Destinations
Minimum Purchase Maximum Purchase Cost
1 15 £21.00
15 30 £42.00
31 45 £63.00
46 60 £84.00
61 75 £101.00

Geltona, tai mmmm, kokia graži wub.gif O geltonų yra ir rožyčių? Neteko matyt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 03 vasario 2012 - 13:26
tai va, kad augalus siųstis tai turėjom čia visokių patirčių..nebesisiųsčiau jau, nebent kas spec parvežtų, suprasdamas ką veža.

o sėklų rožyčių manau dar ilgai nebus rinkoj...juk rožinės iš esmės naujos veislės ir brangiausios..tai paleist sėklas - paleist biznį...O ir ner garanto, va pernai iš USA siuntėmės, šnypšt gavosi, ne tos sėklos parduotos ...

tai variantas kol kas dalintis ūgliais ir mainytis...kolekcionuot aš nesiruošiu, man tik noris turėt kelias patinkančias veisles ir jas prisidaugint grynai buičiai papuošt..bet kol kas reik kantrai atsirinkinet kas yra kas žydėjimo prasme ir atsparumo..
Atsakyti
Vadinas reikės maldauti draugo ieškot angijoje sėklyčių ir kad atsiųstu paštu man, muohahahahha... mane greit iš namų išmes su visom gėlėm...
Atsakyti
tai nėr sėklų, nėr. iš anglijos sėklas nesunkiai siųstų ir į Lt.

man sunku atirokuot, kuri rožiažiedė kokio ūgio, nes iš stiebimosi viršun vos ne visos, išskyrus Denise, pretentuoja į sabonines.

laukiu kada bus galima apkarpyt ir mėgint šaknydint. nes jau reikia pakarpyt biškutuką biggrin.gif
Atsakyti