Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(jurgyte666 @ 2011 10 12, 16:27)
thumbup.gif
arba tomis dienomis ilysk i sergu.lt  mirksiukas.gif

geriau įlysk anksčiau dieną, dvi, nes registratorė man sakė vieną dieną vėliau, bet gerai, kad viena dieną anksčiau įlindau, žiūriu dalina talonus, tą dieną kai sakė registratorė, būčiau jau nieko nebegavusi doh.gif žodžiu sek vis www.sergu.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 10 12, 16:37)
geriau įlysk anksčiau dieną, dvi, nes registratorė man sakė vieną dieną vėliau, bet gerai, kad viena dieną anksčiau įlindau, žiūriu dalina talonus, tą dieną kai sakė registratorė, būčiau jau nieko nebegavusi  doh.gif  žodžiu sek vis www.sergu.lt  mirksiukas.gif

Dar karta dekoju,Mamytes 4u.gif 4u.gif Labai malonu jaust toki sirdinga Jusu palaikyma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyteJ: 12 spalio 2011 - 17:08
QUOTE(mamyteJ @ 2011 10 11, 21:29)
Sveikos Mamytes!

As su vienu klausimu-prasymu ax.gif  Mane gine siuncia genetiniam tyrimui.Buvo vienas savaiminis persileidimas 5sav. ir vienas nesivystantis 10sav.(dare abrazija)Pagal jos aiskinima,turetu daryti genetini ir antifosfolipidinio sindromo tyrima.
Nusprendziau registruotis Kauno muk,bet niekaip negaliu prisiregistruoti.
Pirmiausia skambinau tuo numeriu, kuri dave gine,moteru konsultacijoje,bet ten man pasake,kad pas juos priimamos,genetiniam tyrimui, tik su nestumais ir nukreipe skambintis kitu tel.nr.
Skambinu antruoju nr.bet ten registraturoj pranese,kad laisvu vietu nera siam menesiui ir t.p. negalejo pasakyti, kada galeciau skambintis del sekancio men. ar netgi velesniam laikui... bet dave genetiku kabineto tel.nr.Liepe bandyt skambinti ir tartis su paciais daktarais.
Skambinu tiesiai i kabineta,kelias valandas kas pusvalandi... bet niekas neatsiliepia.. unsure.gif
Na pasimeciau visai.. Gyvenu 200km.nuo Kauno,gyvenciau arciau bent 150km. smile.gif ,nuvaziuociau ir prisiregistruociau...
Tai vat ir noreciau paklausti tu, kurios registravosi Kauno klinikose.Kaip jum pavyko prisiregistruoti siam tyrimui? Galbut skambinotes kokiu tai ypatingu laiku: is ankstaus ryto,ar vakare?
Ir dar prie to pacio,noreciau pasiteirauti,ar ilgai teko laukti savo eiles? O sulaukus eiles,ar ilgai lauket atsakymu?

Is anksto dekoju 4u.gif

man siandien gin irgi paskyre genetinius tyrimus, tai ryt bandysiu laime - uzsiregistruoti kmuk, jei pavyks duosiu zinoti...
Papildyta:
[quote=jurgyte666,2011 10 12, 06:42]
As is pajurio, o gydytoja Vilniuje smile.gif Taip vaistukus skyre gydytoja
Svarbu nenuleiskit ranku, griebkites, kad ir menkaiusio siaudo ir jusu svajone nestuke.gif issipildys 4u.gif

Jei kas domina, galit rasyt i az mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciukas, butinai parasysiu i AZ, jei ko prireiks. Siandien buvau pas gin, tai skyre dar genetinius tyrimus, bandysim pasidaryti. Siaip gin sake lygegreciai bandyti pastoti, nes viskas kaip ir ok, bet bijau - as nerobotas, kiekvienas persileidimas kaip reikiant kerta psichologiskai. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Ir dar merginos, gal zinot kaip elgtis - gin israse du siuntimus pas genetika (man ir vyrui), nes sake, kad klinikose kartais taip reikalauja, o kai registruojuosi uztenka turbut vieno laiko? Juk tyrimas vienas ir tas pats.
Atsakyti
QUOTE(ninora @ 2011 10 12, 21:38)
man siandien gin irgi paskyre genetinius tyrimus, tai ryt bandysiu laime - uzsiregistruoti kmuk, jei pavyks duosiu zinoti...
Papildyta:

Ir dar merginos, gal zinot kaip elgtis - gin israse du siuntimus pas genetika (man ir vyrui), nes sake, kad klinikose kartais taip reikalauja, o kai registruojuosi uztenka turbut vieno laiko? Juk tyrimas vienas ir tas pats.

Butinai duok zinot. O del Jusu siuntimu, va dabar ir as susimasciau g.gif Duokit zinot ir apie tai,kaip jus uzregistravo.Ar vieno laiko uzteko,ar du paskyre...Nes ir mums gali tekti abiem vaziuot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyteJ: 12 spalio 2011 - 21:29
sveikos 4u.gif bandysiu ir as prisijungti i jusu buri...pries 9men.taip pat turejau savo pirmaji nestuma,kuris nutruko apie 7 sav...buvo be galo,be krasto skaudu...... verysad.gif tiesiog pradejau kraujuot, nuvaziavau i ligonine pasake nieko cia tokio, vaziuok namo,po to lyg viskas ir susitvarke,bet deja po sav vel kraujavimas ,atlaukus 4val.daktare pasake,nera ko cia vazineti ,jei kraujuoji vadinasi kraujuoji,vaziuok namo...atvaziuok tik tokiu atveju jei kraujuosi laaabai daug ir taskas.na vel namo,na ir dar po keletos dienu prasidejo baisus skausmai,jau nebegalejau istvert,savo mb sakau vaziuojam,tai nuvaziavom vel pralaukus maziausiai 3 val.atejo inde,pradejo rekti ,kad slapimo pusle tuscia(bet man niekas nepasake ,kad ji turi buti pilna)patikrinus pamate,kad ivyko persileidimas,tik vaisiukas uzstriges ,puse viduj, puse isorej,del to ir buvo tokie ziaurus skausmai.... verysad.gif Veiksmas ne lt ,o airijos mazam miesteli...na neaisku kodel taip ivyko,niekas nieko neaiskino,tyrimu nedare,tiesiog pasake taip nutunka 1 is 5 nestumu....labai tikiuosi susilaukti mazycio bigsmile.gif ,kaip tik uzvelavo mmm ,praktiskai buvau 99.9%tikra ,kad uzkibo,bet testas negailestingai parode ryskia,viena juostele verysad.gif labai liudna pasidare...aisku neprarandu vilties,labai tikiu ,kad viskas bus gerai....todel susiradau jusu skyreli,viska perskaiciau ir turiu vilties..... smile.gif
Atsakyti
[quote=ninora,2011 10 12, 20:38]
Papildyta:
[quote=jurgyte666,2011 10 12, 06:42]
As is pajurio, o gydytoja Vilniuje smile.gif Taip vaistukus skyre gydytoja
Svarbu nenuleiskit ranku, griebkites, kad ir menkaiusio siaudo ir jusu svajone nestuke.gif issipildys 4u.gif

Jei kas domina, galit rasyt i az mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciukas, butinai parasysiu i AZ, jei ko prireiks. Siandien buvau pas gin, tai skyre dar genetinius tyrimus, bandysim pasidaryti. Siaip gin sake lygegreciai bandyti pastoti, nes viskas kaip ir ok, bet bijau - as nerobotas, kiekvienas persileidimas kaip reikiant kerta psichologiskai. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
[/quote]
As turejau viena siuntima pas genetikus, poros kariotipo tyrimui...taigi, registravaus ant vieno laiko, savo pavarde mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ir as jungiuos i jusu bury smile.gif
Gaila tik kad ne su gerom naujienom. Mano liudna patirtis ta kad pries 2 m netekau mergytes, kuri zuvo pries gimdyma del virksteles trombozes, o pries pusmeti sunelio, kuris taip pat sunegalavo paskutiny nestumo menesy, bet padarius CP paaiskejo kad jam buvo Edvartso sindromas ir jis taip pat neisgyveno sad.gif(
Kai pagaloju jau net 2 metai praejo nuo pirmosios netekties, bet kad butu lengviau tai nepasakyciau. na gal tik ismokom gyventi su tuo skausmu, o sirdele skauda kasdien. O taip norisi pabegti nuo blogu minciu ir skausmo. Darausi tyrimus, genetikai nieko blogo netrado, tiriuosi del AFS bet jau bijau net suzinoti atsakymus. Vat keista busena uzejo tarsi ir noreciau kazkoiu budu siekti to issvajoto tikslo bet kazka daryti visiskai nera jegu. o kas baisiausia nebegalim net su vyru apie tai kalbetis, nes nenorim viens kito skausmo astrinti.
Na bet tikiuosi kada nos susitvarkys pas mus viskas smile.gif
Atsakyti
[quote=Rasele002,2011 10 13, 18:57]

o dieve kokia liudna istorija net apsiverkiau, uzjauciu nuosirdziai, likimas ziaurus, bet tikrai nepraraskit vilties, verti jus buti teveliais. linkiu stiprybes ir kantrybes
Atsakyti
QUOTE(Rasele002 @ 2011 10 13, 17:57)
Gaila tik kad ne su gerom naujienom. Mano liudna patirtis ta kad pries 2  m netekau mergytes, kuri zuvo pries gimdyma del virksteles trombozes, o pries pusmeti sunelio, kuris taip pat sunegalavo paskutiny nestumo menesy, bet padarius CP paaiskejo kad jam buvo Edvartso sindromas ir jis taip pat neisgyveno sad.gif(
Kai pagaloju jau net 2 metai praejo nuo pirmosios netekties, bet kad butu lengviau tai nepasakyciau. na gal tik ismokom gyventi su tuo skausmu, o sirdele skauda kasdien. O taip norisi pabegti nuo blogu minciu ir skausmo. Darausi tyrimus, genetikai nieko blogo netrado, tiriuosi del AFS bet jau bijau net suzinoti atsakymus. Vat keista busena uzejo tarsi ir noreciau kazkoiu budu siekti to issvajoto tikslo bet kazka daryti  visiskai nera jegu. o kas baisiausia nebegalim net su vyru apie tai kalbetis, nes nenorim viens kito skausmo astrinti.

Labai uzjauciu, bet bandyk, AFS nebijok, juk tam yra metodika, kad vaikuti isnesioti ir pagimdyti. jokiais budais nepasiduok - man irgi nesinori su nieko kalbeti, su vyru nebesnekam, kiekvienas savyje uzsisklendem, itampa, pyktis atsirado verysad.gif O problemos mazesnes nei tavo.... as tik 10 sav angeliukus turejau, o tu....Bet tiketis reikia ir tiketi reikia labai labai. Bandau ir as patiketi.

Bandziau registruotis pas genetikus - beviltiska, talonu nera. Lauksim menesio pradzios....
Atsakyti
megen,Rasele002,labai uzjauciu. console.gif Tikrai liudnos istorijos,bet linkiu,kad kuo greiciau ateitu ta diena,kai visiems galesit papasakoti ,savo liudnu istoriju laimingai dziaugsmingas pabaigas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2011 10 13, 21:30)
megen,Rasele002,labai uzjauciu. console.gif Tikrai liudnos istorijos,bet linkiu,kad kuo greiciau ateitu ta diena,kai visiems galesit papasakoti ,savo liudnu istoriju laimingai dziaugsmingas pabaigas wub.gif

Pritariu smile.gif

o kas del AFS, tai jis tikslingas atlikti, kai nustoja vystytis 5-10 sav laikotarpyje, kitu atveju, reikia ieskoti problemos kitur....
Atsakyti
QUOTE(Rasele002 @ 2011 10 13, 18:57)
Gaila tik kad ne su gerom naujienom. Mano liudna patirtis ta kad pries 2  m netekau mergytes, kuri zuvo pries gimdyma del virksteles trombozes, o pries pusmeti sunelio, kuris taip pat sunegalavo paskutiny nestumo menesy, bet padarius CP paaiskejo kad jam buvo Edvartso sindromas ir jis taip pat neisgyveno sad.gif(
Kai pagaloju jau net 2 metai praejo nuo pirmosios netekties, bet kad butu lengviau tai nepasakyciau. na gal tik ismokom gyventi su tuo skausmu, o sirdele skauda kasdien. O taip norisi pabegti nuo blogu minciu ir skausmo. Darausi tyrimus, genetikai nieko blogo netrado, tiriuosi del AFS bet jau bijau net suzinoti atsakymus. Vat keista busena uzejo tarsi ir noreciau kazkoiu budu siekti to issvajoto tikslo bet kazka daryti  visiskai nera jegu. o kas baisiausia nebegalim net su vyru apie tai kalbetis, nes nenorim viens kito skausmo astrinti.

Rasele, nebijok suzinoti atsakymo, nuo to tik labai labai palengves. Mano viena pazistama 3 savo vaikelius palaidojo, visi paskutini nestumo menesi... O tada suzinojo diagnoze. Tikrai nepamenu, AFS ar Leideno faktorius, zodziu turi dabar sunu, sekmingai isnesiojo ir pagimde. Todel tavo atveju tai reikstu vilti, net tikruma, kad sekantis kartas tikrai bus sekmingas. Tirkis ir nieko nebijok.
Atsakyti