Sveikos merginos, netycia ilindau i jusu temuke. Sirdi spaudzia skaitant jusu isgyvenimus

. Prisiminiau savus. Tad papasakosiu savo istorija. Vaikiukas pas mus vis kaskaip "neatejo" nors labai laukem. Uzvelavus mano dienoms, testukas parode neryskia, silpna bet antra juostele. Gydytoja patvirtino, kad laukiuos. Dar pasake, bande rodyt, kad pilvelyje isitaise dvynukai. Ta akimirka buvo begalines dziaugsmo asaros. Bet... po sios zinios gydytoja istare savo fraze, "nepykit, bet linkiu jums persileisti". Nes pries pastojant abu su vyru sirgom, buvom persale, ir vaistuku visokiu isgerdavom, as net antibiotikus. Tad gydytoja nusprende, kad tai atsilieps vaisiams. Po jos zodziu verkiau dar daugiau, is dziaugsmo ir liudesio kaip bus toliau. Nusprendziau eiti pas kita ginekologe, pas labai isliaupsinta, gera ginekologa. Jis pasake, kad vaisius vienas, bet vaisius nesivystantis. Tai sake taip uztikrintai. Pamenu asarota kelione namo, kas toliau, ka daryt, negi zirniukas uzgeso. Tad pora savaiciu nieko nedariau, gyvenau su asaromsi ir laukiau kol pilvelis "ismes mano zirniuka", "iskritimo nesulaukus" dar nuejau i viena klinika, ten gydytoja apziurejusi pasake, kad nestumo ir vaisiaus nera, cia kaskoks darinys arba vaikas kaskokiais gabalais, atskirom dalim. Tad pries darant isvalyma sutare su vienu kliniku profesorium, kad tas mane apziuretu. To verdiktas buvo - nestumo, vaisiaus nera, yra auglys, o jei ir buvo tas nestumas tai jis nesivystantis. Tad zu "ziauriaja" ginekologe sutarem isvalyma, kaina 1500 +tai ka isvalys atiduos tyrinejimui i klinikas. Apie savo plana, kad rytoj neateisiu i darba nes darysiu baisiaja procedura pasisakiau kolegiai. Ir aciu Dievui tas moteru plepumas (nors pasizadejo niekam nesakyt

) ji prasitare kitai, toji sako neik dar, nueik pas mano ginekologe. Jos paklausiau, neturejau ko prarast, juk net nekraujavau, nieks "neiskrito", gal dar mano zirniukas gyvas. Rekomenduota gydytoja dare man echo, kai i kabineta iejo kita, si pasirodo didele profesionale gydyt. D. Simonaviciute (pasirodo ji superine echoskopuotoja ir gera genetike). Jos verdiktas - viskas cia labai grazu, viskas tvarkoje, vaikutis sauniai vystosi. Su vyru verkem abu, negalejom tuo patiket. Nors visa nestuma neapleido visokios mintys, ar vaikutis bus sveikas ir t.t. Sulaukem sveikos dukrytes. Ji musu stebuklas. Sirdi suspaudzia pagalvojus, jei buciau nepaklausius koleges. Aciu jai, ir tai "jegai" kuri i kabineta atsiunte "ta" mano mylima gydytoja.
Merginos stiprybes, toms kurios netekot savo zirniuku. o kitoms sekmes juos islaikant pilveliuose.