Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 20, 13:15)
che, mano krutine net negalvoja nustoti leistis ir skaudeti. Pilvas nei kiek nemazeja. Jeigu nezinociau, kad leliukai jau zuve, manyciau, kad tebenescia.
persileisti savaime man, matyt, nelemta.

pas mane ir nestuke.gif požymiai nedingo nors ir nesivystė jau blush2.gif
tik po visų prozedūrų pradingo požymiai po geros savaitės blush2.gif
labukas,
Atsakyti
Na va, čia su tais požymiais neaišku, mane buvo vėl pradėję stipriai pykinti. Nežinočiau kad pilvelyje tuščia tikrai galvočiau kad laukiuosi.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 01 20, 13:32)
Kiek tau savaiciu? Ar esi visiskai tikra kad jau viskas?
sekmadieni bus 10. Jau 2 savaites kaip nebesivysto. Ar 2,5. Sprendziu "na ura", nes gydytoja nesake kiek laiko gemalas atitinka.
As tai ka, tikra tikriausiai, nemanau, kad daktare 3 kartus suklido ziurint i tuscia puslyte.

QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 20, 14:37)
Na  va, čia su tais požymiais neaišku, mane buvo vėl pradėję stipriai pykinti. Nežinočiau kad pilvelyje tuščia tikrai galvočiau kad laukiuosi.

mane irgi pykino po fakto konstatavimo. dabar jau gal ir nebepykina...
Atsakyti
Madeinana, kiek tau daug tenka laukt verysad.gif ar reikalai dar vis nejuda nei kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 20 sausio 2012 - 15:53
Ne, zinok.... nei kiek niekas nejuda i prieki. isbandyta karsta vonia, karsta vonia su sampanu, karstas dusas, seksas, alkoholis, laiptai, sokinejimas nuo sofos, koju susalimas, litrai ciobreliu su ramunelem, net parukiau (vos neapsivemiau), bet... bergzdziai. mintyse susitaikiau su A. Isikibe laikosi mano dvynukai, nenori lipti lauk.. jokiu pozymiu. niekas neskauda. karta i para kaip toks lengvas spazmas praeina, tai vis atrodo - prasideda, bet nieko. tuscia. Zodziu - as galiu drasiai sakyti - isbandziau visus liaudies metodus. nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 20, 17:10)
Ne, zinok.... nei kiek niekas nejuda i prieki. Zodziu - as galiu drasiai sakyti - isbandziau visus liaudies metodus. nepadejo.

unsure.gif man tas pats buvo, tik kad net su skatinamais nieks nevyko unsure.gif o A daryt negalėjo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 20 sausio 2012 - 16:14
QUOTE(fishke @ 2012 01 20, 17:13)
unsure.gif man tas pats buvo, tik kad net su  skatinamais nieks nevyko  unsure.gif o A daryt negalėjo ...

ir kaip tau pasibaige?
mano vyras vis tikisi, kad "prisikels musu dvynukai"... negali patiketi, kad nebegyvi..

cia man vis pazistama siulo tablete i maksti, kuri ten kazkaip viska istraukia ir abortuoja, bet as nenoriu be gydytojos nurodymo vaistus vartoti.. laiptai yra viena, bet chemija yra visai kas kita..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 sausio 2012 - 16:21
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 20, 17:10)
Ne, zinok.... nei kiek niekas nejuda i prieki. isbandyta karsta vonia, karsta vonia su sampanu, karstas dusas, seksas, alkoholis, laiptai, sokinejimas nuo sofos, koju susalimas, litrai ciobreliu su ramunelem, net parukiau (vos neapsivemiau), bet... bergzdziai. mintyse susitaikiau su A. Isikibe laikosi mano dvynukai, nenori lipti lauk.. jokiu pozymiu. niekas neskauda. karta i para kaip toks lengvas spazmas praeina, tai vis atrodo - prasideda, bet nieko. tuscia. Zodziu - as galiu drasiai sakyti - isbandziau visus liaudies metodus. nepadejo.

...pas mane ir niekas nejudėjo be vaistų, o po kelių dozių net gydytojai nustebo, kad taip greit viskas įvyko blush2.gif
...taip, kad tikėkis, kad bus viskas lengvai ir greitai bent jau perdaug neiškankins cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 20, 17:19)
ir kaip tau pasibaige?
mano vyras vis tikisi, kad "prisikels musu dvynukai"... negali patiketi, kad nebegyvi..

...sunku su tuo susitaikyti bus abiem, bet deja yra kaip yra ir nuo mūsų jau tuomet nepriklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 20, 17:21)
...pas mane ir niekas nejudėjo be vaistų, o po kelių dozių net gydytojai nustebo, kad taip greit viskas įvyko  blush2.gif
...taip, kad tikėkis, kad bus viskas lengvai ir greitai bent jau perdaug neiškankins  cool.gif
Papildyta:
...sunku su tuo susitaikyti bus abiem, bet deja yra kaip yra ir nuo mūsų jau tuomet nepriklauso  unsure.gif

tai, matyt, ir man teks. ko noreti, as duphastono po 4 tabletes per para geriau, tai progesterono pas mane puse organizmo, tai niekas gal todel ir nesivalo..

del iskankinimo as nebebijau, turiu ketanovo, nebebaisu man nei skausmas nei A.. Bet meskos tai iskankino tabletes. ji, vargse, vos gyva liko.. Cia matyt, kaip kam. Drauge sake, kad jai irgi lengvai persileido, be skausmu..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 20, 17:19)
ir kaip tau pasibaige?

cia man vis pazistama siulo tablete i maksti, kuri ten kazkaip viska istraukia ir abortuoja, bet as nenoriu be gydytojos nurodymo vaistus vartoti.. laiptai yra viena, bet chemija yra visai kas kita..

Mano nėštumas 17 sav buvo, tad jau reikėjo nori nenori pačiai "tvarkytis"... cytotekas buvo dedamas į abu galus, ir gėriau , ir dar kitur, taip 5 dienas be norimų rezultatų..., kaklelis neatsidarinėjo kaip reikia. Viskas vyko ligoninėje. Skausmai žvėriški, nuskausminami neveikė. Galų gale kraujo užkrėtimas ir extra A .
Ech, kai tuo tarpu kitoms pakanka 1 tabletės ir baigta doh.gif aš apie 15 suvartojau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 20 sausio 2012 - 16:27
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 20, 17:24)
tai, matyt, ir man teks. ko noreti, as duphastono po 4 tabletes per para geriau, tai progesterono pas mane puse organizmo, tai niekas gal todel ir nesivalo..

del iskankinimo as nebebijau, turiu ketanovo, nebebaisu man nei skausmas nei A.. Bet meskos tai iskankino tabletes. ji, vargse, vos gyva liko.. Cia matyt, kaip kam. Drauge sake, kad jai irgi lengvai persileido, be skausmu..

pas mane ir greitai, bet labai skaudžiai vyko dar gerai, kad nuskausminamųjų leido nes net akyse balta pasidarydavo blush2.gif bet labai norėjau, kad kuo greičiau tas košmaras pasibaigtų tai ir iškęst lengviau buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 01 20, 17:25)
Mano nėštumas 17 sav buvo, tad jau reikėjo nori nenori pačiai "tvarkytis"... cytotekas buvo dedamas į abu galus, ir gėriau , ir dar kitur, taip 5 dienas be norimų rezultatų..., kaklelis neatsidarinėjo kaip reikia. Viskas vyko ligoninėje. Skausmai žvėriški, nuskausminami neveikė. Galų gale kraujo užkrėtimas ir extra A .
Ech, kai tuo tarpu kitoms pakanka 1 tabletės ir baigta  doh.gif aš apie 15 suvartojau ...

17 savaiciu blink.gif doh.gif o nebesivyste jau kiek? labai ilgai, jeigu kraujo uzkretima gavai. Kadaise atvaiksciuojau 6 savaites su nebesivystanciu jau (5 zuvo, 11 prasidejo persileidimas), bet savaime valytis pradejo, bet vistiek A dare. Tai per tas 6 savaites dar nebuvau gavusi sepsiso..
Papildyta:
UZ KA MOTERIMS TIEK KANCIU?????
Atsakyti