QUOTE(Indukė @ 2011 10 09, 20:59)
aišku, na man rado infekciją/streptokoką pagal kraujo tyrimą ir būtinai reikio išsioperuoti tonziles, pas ginekologę savo dar nebuvau, įdomu ką ji pasakys į tai. Mano abu persileidimai buvo 12 sav., AFS nėra, zarazų nėra, hormonų tyrimai dar nedaryti....
Mano draugei non stop buvo angina, pasidare paseli, tai ten visokiu nesamoniu priaugo, tame tarpe ir streptokokas; pirmas nestumas buvo nesekmingas, pries pastojant kita karta - gyd. rekomendavo visus "ciudus" susitvarkyti, tai ji issioperavo; kitas nestumas buvo sekmingas - bet velgi nieks negarantuoja, kad cia operacija padejo ir , kad nesekmingo nestumo priezastis - tos anginos ir "kokai", "smokai" gerkleje..vat taip
Papildyta:
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 10, 08:27)
Na va, dar vienas fokusas - streptokokas. Man sito tyrimo nedare

. Kaip pasireiskia? Ar yra kokie simptomai? Gal ir sita geri prilaikau....?
Jei kalba apie streptokoka ginekologijoje, tai paselis ji parodo, kai kuriom moterim jokiu simptomu nebuna, o kai kuriom visa laika pasikartoja infekcijos, pvz. visokios vaginozes ir t.t.; si tyrima daro (Karpenko tai tikrai), poliklinikose irgi turetu?!, nes jis labai svarbus..kelios savaites pries gimdyma (tiksliai nepasakysiu kada), nes gimdymo metu gali apsikresti vaikiukas.