Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

Na va, dar vienas fokusas - streptokokas. Man sito tyrimo nedare g.gif . Kaip pasireiskia? Ar yra kokie simptomai? Gal ir sita geri prilaikau....? blink.gif
Atsakyti
viską prisiminus, tai man pirmas persileidimas įvyko kai sukilo temperatūra 40 laipsnių doh.gif , antrą kartą susirgo mano dukrytė, MB, turėjo temperatūros, aš jaučiau tik gerklę kad paskauda, prisipirkau homeopatinių vaistų, atrodo išsikapstysiu ir še tau vėl apiat tas pats doh.gif doh.gif Kai buvau pas laringologą, sakė, kad man su tokia infekcija gali ne prie ko sukilti temperatūra, nors nei slogos, nei gerklę skauda, va pirmą kartą kai tai įvyko, taip ir buvo g.gif g.gif na išsioperuosiu tonziles, tikiuosi bus viskas gerai, dar liko hormonų tyrimus tik pasidaryti....
Atsakyti
tikėtina, kad tai buvo virusai, man buvo lygiai taip pat, jie sukelia persileidimus.
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 10 09, 20:59)
aišku, na man rado infekciją/streptokoką pagal kraujo tyrimą ir būtinai reikio išsioperuoti tonziles, pas ginekologę savo dar nebuvau, įdomu ką ji pasakys į tai. Mano abu persileidimai buvo 12 sav., AFS nėra, zarazų nėra, hormonų tyrimai dar nedaryti....

Mano draugei non stop buvo angina, pasidare paseli, tai ten visokiu nesamoniu priaugo, tame tarpe ir streptokokas; pirmas nestumas buvo nesekmingas, pries pastojant kita karta - gyd. rekomendavo visus "ciudus" susitvarkyti, tai ji issioperavo; kitas nestumas buvo sekmingas - bet velgi nieks negarantuoja, kad cia operacija padejo ir , kad nesekmingo nestumo priezastis - tos anginos ir "kokai", "smokai" gerkleje..vat taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 10, 08:27)
Na va, dar vienas fokusas - streptokokas. Man sito tyrimo nedare  g.gif . Kaip pasireiskia? Ar yra kokie simptomai? Gal ir sita geri prilaikau....?  blink.gif

Jei kalba apie streptokoka ginekologijoje, tai paselis ji parodo, kai kuriom moterim jokiu simptomu nebuna, o kai kuriom visa laika pasikartoja infekcijos, pvz. visokios vaginozes ir t.t.; si tyrima daro (Karpenko tai tikrai), poliklinikose irgi turetu?!, nes jis labai svarbus..kelios savaites pries gimdyma (tiksliai nepasakysiu kada), nes gimdymo metu gali apsikresti vaikiukas.
Atsakyti
Po anginos operacijos būtinai važiuosiu pas karpenko darytis tyrimų, žadėjau anksčiau, bet kaip tik paaiškėjo, kad reikia operuoti anginą, tai po operacijos registruosiuos pas ją ir tada jaučiu pradėsiu planavimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 10 10, 14:13)
Po anginos operacijos būtinai važiuosiu pas karpenko darytis tyrimų, žadėjau anksčiau, bet kaip tik paaiškėjo, kad reikia operuoti anginą, tai po operacijos registruosiuos pas ją ir tada jaučiu pradėsiu planavimus  g.gif

O iki siol buvo daryti kokie nors tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 10 10, 14:19)
O iki siol buvo daryti kokie nors tyrimai?

AFS (neigiamas), pas genetikus sakė genetikė neverta eiti, nes turime sveiką vaiką, toxoplazmą ir citomegalas abu neigiami, skydliaukė (geri rodikliai), liko hormonų pasidaryti....po mmm žadu keliauti jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 10 10, 14:24)
AFS (neigiamas), pas genetikus sakė genetikė neverta eiti, nes turime sveiką vaiką, toxoplazmą ir citomegalas abu neigiami, skydliaukė (geri rodikliai), liko hormonų pasidaryti....po mmm žadu keliauti jau  ax.gif

o kokia Jusu istorija, kazkada teko skaityti, bet nelabai prisimenu? vienas nesivystantys? ar daugiau? Karpenko man ir be hormonu tyrimu tik pastojus skyre progesterona, galbut ir jis padejo isnesioti g.gif
Tai visi tyrimai normoje, gera pradzia!
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 10 10, 14:40)
o kokia Jusu istorija, kazkada teko skaityti, bet nelabai prisimenu? vienas nesivystantys? ar daugiau? Karpenko man ir be hormonu tyrimu tik pastojus skyre progesterona, galbut ir jis padejo isnesioti g.gif
Tai visi tyrimai normoje, gera pradzia!

abu kartus 12 savaičių prasidėjo kraujavimas ir gimdymas doh.gif antrą kartą pradėjo darytis gimdos kaklelis, dar galvojo siūti, ale verysad.gif nei vienu kartu man ginė neskyrė progesterono schmoll.gif schmoll.gif nieko nevartojau, todėl važiuosiu pas karpenko....
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 10 10, 14:43)
abu kartus 12 savaičių prasidėjo kraujavimas ir gimdymas  doh.gif antrą kartą pradėjo darytis gimdos kaklelis, dar galvojo siūti, ale  verysad.gif  nei vienu kartu man ginė neskyrė progesterono  schmoll.gif  schmoll.gif nieko nevartojau, todėl važiuosiu pas karpenko....

o gal vertetu pagerti progesterona, karpenko labai ji "megsta", kiek drauge pas ja lankesi nestumo metu- beveik visos gere;
o del siuvimo idomu kokia jos nuomone, teko lankytis pas kita ginekologe, tai ji kazkaip uzsimine, kad kazkada buvo mada siuti kakleli, kad neivyktu persileidimas ir gimdavo nemazai neigaliu vaikiuku, jos nuomone, jeigu vyksta kraujavimas, persileidimas- vadinasi kazkas vaisiui negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 10 10, 13:58)
o gal vertetu pagerti progesterona, karpenko labai ji "megsta", kiek drauge pas ja lankesi nestumo metu- beveik visos gere;
o del siuvimo idomu kokia jos nuomone, teko lankytis pas kita ginekologe, tai ji kazkaip uzsimine, kad kazkada buvo mada siuti kakleli, kad neivyktu persileidimas ir gimdavo nemazai neigaliu vaikiuku, jos nuomone, jeigu vyksta kraujavimas, persileidimas- vadinasi kazkas vaisiui negerai g.gif

Taip, ir as vartojau progesterono preparata Utrogest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2011 10 10, 15:50)
Taip, ir as vartojau progesterono preparata Utrogest  smile.gif

thumbup.gif o as Luteina
Atsakyti