Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(vichy_ @ 2011 10 06, 19:57)
po konizacijos kiek dienu laiko ligoninej?

KMUK išleido sekančią dieną 4u.gif. Po pilnos narkozės. Su paguldymu gavosi 3 nepilnos dienos: 1 - paguldė, 2 - operavo, 3 - išleido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limour: 07 spalio 2011 - 13:21
QUOTE(Limour @ 2011 10 07, 13:21)
KMUK išleido sekančią dieną 4u.gif. Po pilnos narkozės. Su paguldymu gavosi 3 nepilnos dienos: 1 - paguldė, 2 - operavo, 3 - išleido.

Oho kaip ilgai blink.gif man dare tik vietine nejautra, nieko nejauciau ax.gif Cia gal priklauso nuo to kiek ispjaut reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 10 07, 15:01)
Oho kaip ilgai blink.gif man dare tik vietine nejautra, nieko nejauciau  ax.gif Cia gal priklauso nuo to kiek ispjaut reikia  g.gif

Man pjovė daug. Prie operacinės stalo mane ištiko panikos priepolis, tai tikriausiai ir narkozę didesnę gavau, nes atsigaudinėjau iki pat vakaro... sunkiai kažkaip doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2011 10 07, 18:18)
Man pjovė daug. Prie operacinės stalo mane ištiko panikos priepolis, tai tikriausiai ir narkozę didesnę gavau, nes atsigaudinėjau iki pat vakaro... sunkiai kažkaip doh.gif ...

Na ir dabar taip? Pasistenk nesinervuoti taip, viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2011 10 07, 19:18)
Prie operacinės stalo mane ištiko panikos priepolis, tai tikriausiai ir narkozę didesnę gavau, nes atsigaudinėjau iki pat vakaro... sunkiai kažkaip doh.gif ...

console.gif

Na, visoms taip gali nutikti, bet nervus irgi reikia tausoti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Stai ir as vartausi lovoj po konizacijos clap.gif Jauciuosi gerai, nekraujuoju tik kaip gydytoja sake rusvos isskiros begs kol viskas sugis. Po savaites bus atsakymas, tai dabar meldziu dieva kad tik butu viskas gerai. Sveikateles visoms sergancioms ir sveikstancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Audronele - sveikateles tau 4u.gif Kokai savaitele tai tikrai pasilepink - jei gali,tai kuo maziau dirbk fizini koki darba ax.gif Pilna to zodzio prasme - voliokis lovoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 10 08, 16:11)
Audronele - sveikateles tau  4u.gif Kokai savaitele tai tikrai pasilepink - jei gali,tai kuo maziau dirbk fizini koki darba  ax.gif Pilna to zodzio prasme - voliokis lovoje smile.gif

Oj, aciu labai 4u.gif taip ir darysiu smile.gif bileteni pasiemiau iki treciadienio tai manau pailsesiu, bet man gydytoja sake, kad pavojingiausios nuo 6 iki 9 dienos, kai krenta sasai, tada gali pradeti kraujuoti jei pazeis kraujagysles. Ar kuriai taip buvo?
Atsakyti
mane zada paleist tik sekancia diena po operacijos jei viskas bus gerai.ta diena po operacijos nelabai ka valgyt gausiu,tik gal sriubytes ar jogurto kokio...bijau narkozes,galvoju apie vietine nejautra,bet su gydytoja dar neapkalbejau sito.idomu kokia tikimybe,kad su nejautra jausiu skausma?
Atsakyti
QUOTE(vichy_ @ 2011 10 08, 19:30)
mane zada paleist tik sekancia diena po operacijos jei viskas bus gerai.ta diena po operacijos nelabai ka valgyt gausiu,tik gal sriubytes ar jogurto kokio...bijau narkozes,galvoju apie vietine nejautra,bet su gydytoja dar neapkalbejau sito.idomu kokia tikimybe,kad su nejautra jausiu skausma?

man dave pilna narkoze, bet matomai nestipria, nes atsigavau greitai ir nei troskino, nei pykino... tik pries negalima nei valgyti nei gerti, o po operacijos irgi sake nevalgyti ir negerti dar pora valandu... po to jau galima valgyti. O is ligonines tai iskart paleidzia, nera ten reikalo guleti. Gydytoja ir sake paguleti tik tiek kad po narkozes atsigauti, o ne del kazko kito.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Man pries 9 dienas dare konizacija. Bijojau labai- taciau nieko nejauciau, po narkozes atsigavau sunkiai(nes per didele doze gavau).
Beda ta, kad eina rusvos isskyros ir gausiai. Paketus keiciu 3-4kartus per diena. Jauciuosi silpna, be energijos. Mane perspejo, kad teplios, bet kaip atskirti tai kraujavimas - ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 10 08, 20:37)
Sveikos mergaites,

Man pries 9 dienas dare konizacija. Bijojau labai- taciau nieko nejauciau, po narkozes atsigavau sunkiai(nes per didele doze gavau).
Beda ta, kad eina rusvos isskyros ir gausiai. Paketus keiciu 3-4kartus per diena. Jauciuosi silpna, be energijos. Mane perspejo, kad teplios, bet kaip atskirti tai kraujavimas - ar  taip turi buti?

man irgi bega rusvos isskyros, kiek supratau taip ir turi buti,nes sake i vidu ideda tokia kaip "kempyne" kuri sugeria kraujavima,o pati po truputi tirpsta ir sake nenusigasti jei iskris koks likes gabaliukas, o kraujavimas tai turetu buti sviezias ryzkus kraujas tai tada gali buti kad truko kraujagysle viduj ir sake, jei taip nutiktu, neissigasti o prisideti ledo (pasaldyti) ir skambinti jai nes gali tekti vaziuot i ligonine
Atsakyti