Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

Labas,
prisijungiu ir as prie Jusu...... Beveik pries menesi gine padare onkocitologini tyrima ir atsakymas buvo negeras.... Tai man buvo tarsi perkunas as giedro dangaus... Per asaras beveik nieko neatsimenu ka gine kalbejo verysad.gif Rado dar maza uzdegimeli, israse Macmiror zvakuciu, liepe jas sunaudot ir po 4 menesiu vel ateit pakartotiniam tyrimui.... Jei tada ir vel bus negerai - reikes operuot... Bet kiek ji sake, gali ir nuo zvakuciu ir siaip savaime viskas susitvarkyt.... (Mano mamai bent jau po zvakuciu kurso viskas susitvarke) Sita naujiena yra dar tokia "sviezia" ir apie tai galvoju beveik nuolat..... Ir neisivaizduoju kaip reikes sulaukt man to gruodzio menesio.... Dar guodzia tai, kad jei butu kazkas tikrai negerai, tai is karto tikriausiai operuotu, o ne lieptu laukti 4 menesius g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 09 03, 14:34)
Tai gal tau ne tai kad nerado bet viska sekmingai pasalino ir dabar tik reikia tikrintis pastoviai kad vel kas nors neatsirastu. Bet tu nelauk ir eik greiciau tikrintis, nes kuo anksciau pastebi tuo greiciau viska sutvarko, o jei laukiant tai nezinai kas ten gali atsitikti. As irgi jauciuosi kuo puikiausiai, pirma kart biopsija dare vasario men.siule is kart konizacija, bet as nesutikau, nes labai gerai buvau nusiteikusi, kadangi pakitimai buvo nedideli CIN1-2. Nutariau palaukti ir grizusi LT eiti pasitikrinti dar karta, praejo kaip tik 6men. Na nuejau privaciai Vilniui. Gydytoja apziurejusi kolposkopu ir vel nuramino kad viskas atrodo tikrai graziai, viska parode ir paaiskino. Pasake kad biopsijos metu ji man pasalins visus tuos mano pakitimus ir viskas turetu buti ok. Taip ir buvo, sake kad biopsijos metu ispjove visus pakitimus, po poros dienu sulaukiau gydytojos skambucio kuris mane siek tiek sukrete, pasake kad biopsijos atsakymas blogas ir butinai reikalinga skubi konizacija  verysad.gif labai issigandau, nes man per tuos 6men pakitimai nuo CIN1-2 perejo i CIN3  verysad.gif
Na bet dabar ir vel nusiteikiau pozityviai, grizau i UK, pirmadieni einu pas gydytoja su savo atsakymais ir tikiuosi kad kuo greiciau bus paskirta konizacija, nes noriu kad kuo greiciau viskas baigtusi  unsure.gif Dabar visoms galiu tik patarti ir pasakyti, merginos eikit ir tikrinkites profilaktiskai, nes ir as nuejau vien tik del to kad man pasiule, kadangi buvau 28m ir niekada nesitikrinusi, na ir kad ir jauciausi kuo puikiausiai bet pakitimus rado ir dar jie pas mane gan sparciai blogeja  unsure.gif nors seimoje nera nei kruties veziu serganciu, nei gimd.kakl.nei seip veziu serganciu  unsure.gif

Aš ir netyčia nuejau pasitikrinti - pasiūlė ginė. Man tada 29 metai buvo.
Ginė man irgi sakė, ale du variantai arba darai konizaciją arba tikriniesi kas 3 mėn. ir kai CIN 1-2 perausgs į CIN 3 tada operuotis. Bet aš nenorėjau kas 3 mėn. tikrintis ir kaskart pergyventi kas ir kaip... Nors atlikus konizaciją tyrimas buvo neigiamas, aišku labai tuo džiaugiuosi smile.gif

QUOTE(Stirnaitė @ 2011 09 03, 20:33)
Sveikos 4u.gif
tuk tuk tuk,
jungiuosi į kompaniją ir iš karto prašau padėti man "atsirinkti" smile.gif

BPG padarė OCT ir davė siuntimą pas ginę. Į tą laiką parėjo atsakymas- LSIL, CIN1, įtariamas CIN3 - gavau siuntimą pas onkologą.

Internetu prisireginau ir ten, ir ten ax.gif

Sakykit, tai eiti pas paprastą ginekologą, ar iš karto pas onkologą? Nes bendrosios praktikos pasakė maždaug taip, kad vis tiek ginekologas nelabai ką padės, vis tiek siųs pas onko.

Ačiū 4u.gif

Nežinau, mano ginė turėdama visus tyrimus pati išrašė man siuntima konizacijai ir tel. davė. Paskambinau ir susitariau tel. Atvykau su dok. ir tą pačią dieną viską atliko.
Atsakyti
QUOTE(vaiva29 @ 2011 09 04, 01:58)
sveikutes
ryza kur tu dingusi kaip laikaisi?
as laukiu su nerimu savo pap atsakymo g.gif jau praejo 3 savaites kaip dariausi tai turetu neuzilgo jau kaip ir buti atsakymas
labai tikiu kad viskas bus ok,nes sitie pakitimai labai mazina gyvenimo kokybe,nes visada ir gyvenu itampoje ir galvojime tik apie tyrimu rezultatus.ir nera taip kad negalvociau nei dienos apie tai. verysad.gif

as lygiai taip pat gyvenu, pastovi itampa gadina gyvenima verysad.gif tikiuosi sulauksi geru rezultatu
Atsakyti
Siandien vakare einu pas gydytoja ir tikiuosi gauti greita siuntima i ligonine ir noriu kuo greiciau atlikti ta konizacija, aisku po to vel teks laukti atsakymo, bet siuo metu noriu tik kuo greiciau viska susitvarkyti. Dar cia pradejus tyrimus del nepastojimo, penktadieni reikia eit pas gydytoja, tai dar Tikriausiai sitie tyrimai nusikels velesniam laikui, nes manau vistiek pirmiau gimd.kakleli "remomtuos", o jau tik po to ziures del ko nepastoju. Nors gal hormonu tyrimus galiu darytis g.gif
Atsakyti
Sveikos,

siandien pagaliau sulaukiau biopsijos atsakymo - pakitimai tik uzdegiminiai, nieko operuoti nereikes, tik pavartoti zvakuciu. Po puses metu vel reiks kartoti tyrima. Aisku labai apsidziaugiau, bet vis tiek kazkur giliai dar kirba nerimas. Visa tai onkoginekologas pasake telefonu. Ryt eisiu pas savo gine, ziuresiu ka ji toliau sakys.
Atsakyti
QUOTE(Smilgeviciute @ 2011 09 05, 19:30)
Sveikos,

siandien pagaliau sulaukiau biopsijos atsakymo - pakitimai tik uzdegiminiai, nieko operuoti nereikes, tik pavartoti zvakuciu. Po puses metu vel reiks kartoti tyrima. Aisku labai apsidziaugiau, bet vis tiek kazkur giliai dar kirba nerimas. Visa tai onkoginekologas pasake telefonu. Ryt eisiu pas savo gine, ziuresiu ka ji toliau sakys.

Tai labai saunu kad viskas ne taip blogai kaip galvojai. Svarbiausiai neuzmirsk pasitikrinti po 6men mirksiukas.gif
Mane uzregistravo pas gydytoja tik rugsejo 26d rolleyes.gif ir tai tikriausiai bus tik apziura ir konsultacija doh.gif ir vel laukt, na bet niekur nedingsiu ir manau viskas bus gerai. Penktadieni einu del nepastojimo, pasakysiu gyd.apie rezultatus tai neaisku ar tesim tyrimus doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

pagaliau ir mano kieme šventė blush2.gif pries savaitele dariausi slapiu terpiu tyrima, ir atsakymas atejo, kad nera jokio intraepiteliniu pakitimu ar piktybinio naviko. Kai gine pasake telefonu negalejau aptiketi. Juk po konizacijso mano atsakymas buvo, kad pasalinta ne viskas, aigi jau laukiau amputacijos. Bet pasirodo NEREIKS thumbup.gif bent jau kol kas smile.gif dabar turiu eiti po 6 men tikrintis vel.

Žemyna, ir kitos.... labai linkiu kad ir pas Jus butu tokie atsakymai 4u.gif

Atsakyti
Di, kokios smagios naujienos!!!! Kaip fainai kad viskas gereja !!!
Sveikinimai tau 4u.gif
Atsakyti
Smilgeviciūte ir DI
Labai džiaugiuosi už jus, smagu girdėti geras naujienas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2011 09 06, 08:16)
Sveikos merginos smile.gif

pagaliau ir mano kieme šventė  blush2.gif  pries savaitele dariausi slapiu terpiu tyrima, ir atsakymas atejo, kad nera jokio intraepiteliniu pakitimu ar piktybinio naviko. Kai gine pasake telefonu negalejau aptiketi. Juk po konizacijso mano atsakymas buvo, kad pasalinta ne viskas, aigi jau laukiau amputacijos. Bet pasirodo  NEREIKS  thumbup.gif  bent jau kol kas smile.gif dabar turiu eiti po 6 men tikrintis vel.

Žemyna, ir kitos.... labai linkiu kad ir pas Jus butu tokie atsakymai  4u.gif

labai dziaugiuosi DI thumbup.gif vaje kaip fainai tau, buna dar stebuklu pasirodo, o kur tu dareis ta slapiu terpiu tyrima?
Atsakyti
sveikutes
labai dziaugiuosi uz jusu gerus rezultatus.
na mano atsakymas irgi turetu buti ant dienu su nerimu laukiu atsakymo per visa kuna jau adateles eina nuo nerimo verysad.gif
Atsakyti
DI, Smilgeviciute, labai smagu girdėti jūsų naujienas. thumbup.gif

Ypač tavo, DI. assa.gif
Atsakyti