QUOTE(joanaxxxx @ 2011 09 03, 14:34)
Tai gal tau ne tai kad nerado bet viska sekmingai pasalino ir dabar tik reikia tikrintis pastoviai kad vel kas nors neatsirastu. Bet tu nelauk ir eik greiciau tikrintis, nes kuo anksciau pastebi tuo greiciau viska sutvarko, o jei laukiant tai nezinai kas ten gali atsitikti. As irgi jauciuosi kuo puikiausiai, pirma kart biopsija dare vasario men.siule is kart konizacija, bet as nesutikau, nes labai gerai buvau nusiteikusi, kadangi pakitimai buvo nedideli CIN1-2. Nutariau palaukti ir grizusi LT eiti pasitikrinti dar karta, praejo kaip tik 6men. Na nuejau privaciai Vilniui. Gydytoja apziurejusi kolposkopu ir vel nuramino kad viskas atrodo tikrai graziai, viska parode ir paaiskino. Pasake kad biopsijos metu ji man pasalins visus tuos mano pakitimus ir viskas turetu buti ok. Taip ir buvo, sake kad biopsijos metu ispjove visus pakitimus, po poros dienu sulaukiau gydytojos skambucio kuris mane siek tiek sukrete, pasake kad biopsijos atsakymas blogas ir butinai reikalinga skubi konizacija

labai issigandau, nes man per tuos 6men pakitimai nuo CIN1-2 perejo i CIN3
Na bet dabar ir vel nusiteikiau pozityviai, grizau i UK, pirmadieni einu pas gydytoja su savo atsakymais ir tikiuosi kad kuo greiciau bus paskirta konizacija, nes noriu kad kuo greiciau viskas baigtusi

Dabar visoms galiu tik patarti ir pasakyti, merginos eikit ir tikrinkites profilaktiskai, nes ir as nuejau vien tik del to kad man pasiule, kadangi buvau 28m ir niekada nesitikrinusi, na ir kad ir jauciausi kuo puikiausiai bet pakitimus rado ir dar jie pas mane gan sparciai blogeja

nors seimoje nera nei kruties veziu serganciu, nei gimd.kakl.nei seip veziu serganciu
Aš ir netyčia nuejau pasitikrinti - pasiūlė ginė. Man tada 29 metai buvo.
Ginė man irgi sakė, ale du variantai arba darai konizaciją arba tikriniesi kas 3 mėn. ir kai CIN 1-2 perausgs į CIN 3 tada operuotis. Bet aš nenorėjau kas 3 mėn. tikrintis ir kaskart pergyventi kas ir kaip... Nors atlikus konizaciją tyrimas buvo neigiamas, aišku labai tuo džiaugiuosi
QUOTE(Stirnaitė @ 2011 09 03, 20:33)
Sveikos
tuk tuk tuk,
jungiuosi į kompaniją ir iš karto prašau padėti man "atsirinkti"
BPG padarė OCT ir davė siuntimą pas ginę. Į tą laiką parėjo atsakymas- LSIL, CIN1, įtariamas CIN3 - gavau siuntimą pas onkologą.
Internetu prisireginau ir ten, ir ten
Sakykit, tai eiti pas paprastą ginekologą, ar iš karto pas onkologą? Nes bendrosios praktikos pasakė maždaug taip, kad vis tiek ginekologas nelabai ką padės, vis tiek siųs pas onko.
Ačiū
Nežinau, mano ginė turėdama visus tyrimus pati išrašė man siuntima konizacijai ir tel. davė. Paskambinau ir susitariau tel. Atvykau su dok. ir tą pačią dieną viską atliko.