Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(_noraa_ @ 2011 10 28, 19:53)
labukas visoms 4u.gif

Noraa, labai geros naujienos. Sveikinimai. 4u.gif

Tik vieno nesuprantu, kodėl tie kontroliniai OCT skiriami taip įvairiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2011 10 28, 20:40)
Noraa, labai geros naujienos. Sveikinimai.  4u.gif

Tik vieno nesuprantu, kodėl tie kontroliniai OCT skiriami taip įvairiai?  g.gif

aciu 4u.gif o tai dar anksciau gal galima daryt?bet tipo po puse metu tiksliausia buna,nes ten jau epitelis buna kazkaip atauges ar kaip ten blush2.gif bet sake su vyru visus puse metu tik su prezervatyvais myletis,kad nebutu displiazija? g.gif ar ne toks zodis doh.gif kas ta displiaszija is vis? g.gif sake kuriai taip?
Atsakyti
o jus kiek laiko kraujavot po konizacijos?man savaite laiko praejo jau,o as vis dar tepliojuos,tokiu roziniu,kartais rusvu skysciu :/
Atsakyti
Man is pradziu tepliojo kokias pora savaiciu irgi ruzavai o veliau vis ryskejo tas ruzavumas, bet tai nebuvo krauja, taigi tepliojo 4 savaites tikrai....
Daktare sake kad taip ir turi buti nes kai pradeda sasas krist pradeda labjiau tepliot.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 10 29, 18:01)
Man is pradziu tepliojo kokias pora savaiciu irgi ruzavai o veliau vis ryskejo tas ruzavumas, bet tai nebuvo krauja, taigi tepliojo 4 savaites tikrai....
Daktare sake kad taip ir turi buti nes kai pradeda sasas krist pradeda labjiau tepliot.

o va as nei laso nekraujuoju ,jau 8 dienos po konizacijos,idomiai g.gif nes po biopsijos tai siektiek tepliojo...
Atsakyti
aisku,nes as kaip ir sunerimau,kad vis gausiau lyg,su hig iklotu skesciau kas kart ...
Atsakyti
Sveikos, as penktadieni si "malonuma" apturejau, tai siandien trecia diena. Bet man tai skauda, na taip kaip tempimas toks i apacia, kazkas panasaus kaip po cezario buvo. Ir dar gydytojas sake, kad geriausiai, kad nebutu jokiu taskeliu (na tipo saso dalelyciu) na nebent tokiu mazu kaip kaip puse aguonos grudelio, bet pas mane , tai tokiu l. daug, o gal as ne taip supratau. Ir isskyru daug. Na svarbiauiai sulaukti dabar atsakymu.
Atsakyti
tempima as ir dabar dar pajauciu kaip visa diena judu,o pirmom dienom tai gan stipriai jauciau.man gyd sake,kad jei didelis sasas iskris tada negerai,o po kruopelyte tai gerai smile.gif tik,kad teplioju tai daug,vos ne kaip per sirgima
Atsakyti
Labas vakaras
Labai apsidziaugiau kad radau sia temele.laukia ir manes kita antradieni konzacija.tad klausimu buvo begales ir tik cia radau i juos atsakymus.nes Norvegijoj visai kitoks poziuris i sia operacija doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2011 10 31, 21:42)
Labas vakaras
Labai apsidziaugiau kad radau sia temele.laukia ir manes kita antradieni konzacija.tad klausimu buvo begales ir tik cia radau i juos atsakymus.nes Norvegijoj visai kitoks poziuris i sia operacija  doh.gif .

sveika 4u.gif labai idomu koks poziuris Norvegijoj i sia op.,jei nesunku apzvelk ax.gif ir sekmes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vichy_ @ 2011 10 31, 21:35)
tempima as ir dabar dar pajauciu kaip visa diena judu,o pirmom dienom tai gan stipriai jauciau.man gyd sake,kad jei didelis sasas iskris tada negerai,o po kruopelyte tai gerai smile.gif tik,kad teplioju tai daug,vos ne kaip per sirgima

o ka reiks jei didelis sasas iskris? blink.gif man nieko neminejo daktare apie tai doh.gif
Atsakyti
tada vaziuot i stacionara,kad uzdegintu,nes nukritus dideliam sasui iskart gali neuzsitraukes but epidermis (ar koks ten zodis) ir kraujuot pradet.sasas turi krist po biskuti,po ta kruopelyte,man taip aiskino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 11 01, 00:51)
sveika 4u.gif labai idomu koks poziuris Norvegijoj i sia op.,jei nesunku apzvelk ax.gif ir sekmes tau 4u.gif

Cia i viska ziurima paprasciau.po operacijos 1-2 val. pastebi ir isleidzia namo.Lt turbut taip pat.namuose 3-7 dienas pabut ramiau,o paskui gali gyvent iprasta gyvenima.aisku 3 sav.nesimaudyt vonioje,nenaudot tamponu ir jokio smileysex.gif .ir tiek.jei labai skaudes,isgert paraceto tongue.gif
Gerai kad jus radau,tai bent jau zinosiu ar gerai cia pas mane viskas eisis ar ne.
Atsakyti