Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

na dabar esu isvis pasimetusi doh.gif doh.gif doh.gif
ligonines gyd sake - pjauti
poliklinikos gyd - saldyti
privaciai ejau - gydyti

ir kuriuo keliu zmogau eiti? doh.gif trys gydytojai ir visos skirtingos nuomones. dabar dar pas ketvirta gal eiti? lotuliukas.gif nes pas ketvirta gydytoja tureciau isgirsti - jums nieko nera, esate sveika lotuliukas.gif atrodo, kad is kitokiu vadoveliu tie gydytojai studijavo medicina. svarbiausia, kad is ligonines gydytoja yra dirbanti gimdymo namuose ir apie ginekologines zaizdeles gerai nusimano. mano poliklinikos gyd irgi gera gyd dirbanti ir privaciai. o kur ejau privaciai - ta gydytoja specializuojasi ant gimdos kaklelio problemu doh.gif atrodo ejau pas rimtas gydytojas, bet isgirdau visai skirtingas isvadas unsure.gif

vakar turejau 2 skirtingas gydytoju nuomones, tai buvau issigandusi. siandien jau turiu 3 nuomones, tai is beviltiskumo ima juokas lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dream...: 09 lapkričio 2011 - 11:14
Kad ir ketvirtas gydytojas palaikytų kažkurio prieš tai pasakytą nuomonę, bent jau man jei taip būtų, jausčiausi neramiai. Kažkaip ir operuotis nesinorėtų-visgi bus šalutinis poveikis kažkoks, ir nieko nedaryt būtų baisu, kad kažko nepražiopsot ir paskui nebūtų per vėlu.
Anksčiau jau gal rašius esu, kad tas lakstymas po gydytojus ir paskui sprendimo priėmimas pačiai yra pats baisiausias dalykas- juk neesam mes medikai, kad galėtum viską suprast.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 11 09, 12:47)
Kad ir ketvirtas gydytojas palaikytų kažkurio prieš tai pasakytą nuomonę, bent jau man jei taip būtų, jausčiausi neramiai. Kažkaip ir operuotis nesinorėtų-visgi bus šalutinis poveikis kažkoks, ir nieko nedaryt būtų baisu, kad kažko nepražiopsot ir paskui nebūtų per vėlu.
Anksčiau jau gal rašius esu, kad tas lakstymas po gydytojus ir paskui sprendimo priėmimas pačiai yra pats baisiausias dalykas- juk neesam mes medikai, kad galėtum viską suprast.

as nebuciau laksciusi, bet ligoninej pasake operuoti. taciau pries tai reikejo nueiti pas poliklinikos gydytojus pasiimti siuntima, o ten operacijai nepritare. tai nezinodama ka daryti nusprendziau pasitarti su kita gydytoja, kuris sprendimas jos manymu geresnis. bet ji nepritare ne vienam is tu dvieju sprendimui ir patare visai kita sprendima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 11 07, 11:33)
Keista, bet internete nerandu, skaičiau Gyvenimo būde spalio pabaigos.

kaip tik buvau bibliotekoj, susiradau ir nusiskenavau. bandau prisegti, bet nelabai aiškiai matysi (kam įdomu, rašykit až, persiųsiu pdf, kur gerai matosi)
user posted image
statistika tai verčianti susimąstyti - kodėl Lietuvoje tiek daug moterų serga gimdos kaklelio vėžiu palyginus su Suomija, Norvegija, kt. šalimis?
Atsakyti
Dėl tos statistikos, tai mano nuomone, gal reikšmės turi ir tai-kad pas mus mažai moterų rūpinasi savo sveikata pastoviai. Tai yra neina reguliariai tikrintis, o to remiamo valstybės tikrinimo kas 3 metai tikrai per mažai. Va ir gaunasi , kad serga daugiau, juk jei laiku būtų rasti pakitimai, gal užtektų tik konizacijos ir nesirgtų vėžiu. Mano gydytojas sakė, kad ypač Skandinavijos šalyse tikrinimosi programos tikrai dažnesnės ir moterys ten sąmoningesnės.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Na va,as jau po konizacijos.su vietine nejautra viskas praejo greit ir neskausmingai thumbup.gif
Dabar paskaudena jei daugiau pavaikstau ar pasedziu.bet taip pakenciamai.

QUOTE(_noraa_ @ 2011 11 08, 20:59)
paskambinau daktarei,ji sako,ka as zinau del ko neparase,sako ,gal po biopsijos neraso blink.gif as nebesuprantu g.gif YRA KAM TAIP BUVE? 4u.gif

Na,cia pas Tave mistika kazkokia g.gif

QUOTE(...Dream... @ 2011 11 09, 13:44)
bet ji nepritare ne vienam is tu dvieju sprendimui ir patare visai kita sprendima.  doh.gif

As bandyciau gydytis arba degint ax.gif

QUOTE(egleegle3002 @ 2011 11 09, 14:27)
Mano gydytojas sakė, kad ypač Skandinavijos šalyse tikrinimosi programos tikrai dažnesnės ir moterys ten sąmoningesnės.

Aha,cia primenama moterims kad pasitikrint.karts nuo karto gaunu skrajutes i pasto dezute su visais gydytoju kontaktais.
Atsakyti
Na mistika cia su mano atsakymaistikrai,man net nervas ima,skambinsiu dar penktad daktarei ir klausiu,man rupi ir noriu gaut atsakyma,o ne diagnoze,kuria jau mintinai zinau smile.gif R@skil@ sveik 4u.gif DREAM-manau jai aplekei 3 gydytojus,nulek ir pas ketvirta.gaila is KLP jus,nes mano daktare specializuojasi ir dirba vien su gimdos kaklelio patalogijomis(buciau rekomendavus nueit) 4u.gif stiprybes atsakymo beeiskant smile.gif (nes cia irgi sunkus darbas tikrai)
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 11 09, 21:24)
Na mistika cia su mano atsakymaistikrai,man net nervas ima,skambinsiu dar penktad daktarei ir klausiu,man rupi ir noriu gaut atsakyma,o ne diagnoze,kuria jau mintinai zinau smile.gif R@skil@ sveik 4u.gif DREAM-manau jai aplekei 3 gydytojus,nulek ir pas ketvirta.gaila is KLP jus,nes mano daktare specializuojasi ir dirba vien su gimdos kaklelio patalogijomis(buciau rekomendavus nueit) 4u.gif stiprybes atsakymo beeiskant smile.gif (nes cia irgi sunkus darbas tikrai)

vat ta trecia gydytoja irgi specilizuojasi ant kakleliu potologiju. kaip ji sake ''tai mano arkliukas'' g.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2011 11 09, 22:14)
vat ta trecia gydytoja irgi specilizuojasi ant kakleliu potologiju. kaip ji sake ''tai mano arkliukas''  g.gif

o tai ka tada reiskia gydyti,jos sakymu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 11 09, 21:24)
R@skil@ sveik 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Buvau vel pas trecia ginekologe. Paskyre gydyma. Jei nepades tada konizacija. Uzsaldyma argumentuotai atmete. Dabar gydisiuos. Nera jo prarasti.
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2011 11 10, 22:08)
Buvau vel pas trecia ginekologe. Paskyre gydyma. Jei nepades tada konizacija. Uzsaldyma argumentuotai atmete. Dabar gydisiuos. Nera jo prarasti.

o koki gydima skyre?zvakutes ar dar ka? 4u.gif
Atsakyti