Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(saulele1982 @ 2012 01 24, 14:52)
mindoza2226 be reikalo panikuoji, juk konizacijos metu ir yra nupjaunama dalis kaklelio, priklausomai nuo pakitimų rimtumo imama mažesnė arba didesnė kilpa. tai tą kaklelio trumpinimą tau ir pasakė paprastais žodžiais, kad aišku būtų, nes juk ne kiekviena žino, kas ta konizacija (jei nesusiduri tai ne visų procedūrų pavadinimus žinai).

O šeip nuvažiavus jau operuotis, tai neturėtų jau būt jokių apžiūrų ir konsultacijų, o iškart pagal siuntimą numatyta procedūra.

Labai aciu uz paaiskinimus,o tai jau visko prisigalvojau blink.gif Labiausiai nervina laukimas,jau 2 men.praejo,kai surado tuos pakitimus,o dar neturiu siuntimo doh.gif
Kad tik greiciau...
Atsakyti
QUOTE(mindoza2226 @ 2012 01 23, 15:48)
Dar paaiskinkit man tundrai ar OCT ir PAP tai tas pats?Man ji tik OCT dare.

Pabandysiu paaiškinti. mirksiukas.gif
OCT tyrimai galimi dviejų rūšių: PAP ( šlapioje terpėje ) ir paprastas OCT.
Yra manoma, kad tyrimas darytas šlapioje terpėje ( t.y. PAP ) yra tikslesnis, o sausoje terpėje galima didesnis netislumas.
O forume mes naudojam atatinkamus trumpinimus.
Tikiuosi paaiškinau. mirksiukas.gif

QUOTE(Pliauskyte @ 2012 01 23, 15:54)
O kur darysies ir pas koki gydytoja? Ir jei ne paslaptis kelinta tau ciklo diena? g.gif

Jeigu neklystu Osn darėsi VGN.
Atsakyti
[quote=aruncikas,2012 01 24, 20:37]
Pabandysiu paaiškinti. mirksiukas.gif
OCT tyrimai galimi dviejų rūšių: PAP ( šlapioje terpėje ) ir paprastas OCT.
Yra manoma, kad tyrimas darytas šlapioje terpėje ( t.y. PAP ) yra tikslesnis, o sausoje terpėje galima didesnis netislumas.
O forume mes naudojam atatinkamus trumpinimus.
Tikiuosi paaiškinau. mirksiukas.gif

Taip,dabar viskas aisku,dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, na va as po konizacijos jau, dabar lieka laukimas rezultatu doh.gif

QUOTE(Jarida @ 2012 01 23, 14:07)
sveikos 4u.gif
nu va buvau pas gine tai pakartotiniai po gydymo tyrimai mano blogi, gavau siuntima i onkologini unsure.gif uzsiregistravau kitai savaitei bus matyt ka ten sakys.Idomu kokius tyrimus darys ten ir ar skausmingi jie? g.gif greiciau viskas issiaiskintu iki galo ir butu rami galva doh.gif

oi kaip negerai, na lauksim naujienu kartu su tavimi console.gif

QUOTE(Pliauskyte @ 2012 01 23, 14:54)
O kur darysies ir pas koki gydytoja? Ir jei ne paslaptis kelinta tau ciklo diena? g.gif

Jo dariau VGN ir man 13 d. prasidejo mmm 17 jau buvo pasibaige net netepliojo o va siandien konizacija dare
Atsakyti
QUOTE(Osn @ 2012 01 24, 22:22)
Laba, na va as po konizacijos jau, dabar lieka laukimas rezultatu  doh.gif
oi kaip negerai, na lauksim naujienu kartu su tavimi  console.gif
Jo dariau VGN ir man 13 d. prasidejo mmm 17 jau buvo pasibaige net netepliojo  o va siandien konizacija dare

Lauksim gerų žinių po konizacijos smile.gif
Saugok save, ilsėkis daugiau
Atsakyti
Merginos laikykites! 4u.gif

Linkiu, kam dar nusimato, sekmingos operacijos, o kas jau po jos tik geru tyrimu atsakymu ateity! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 01 25, 09:03)
Lauksim gerų žinių po konizacijos  smile.gif
Saugok save, ilsėkis daugiau

Aciu 4u.gif Kita savaite turetu jau but g.gif
Atsakyti
Sveikos,
as jau po. Tiksliau buvo taip:
nuvaziavau su siuntimu i Santariskes, is aprasymo gydytoja sako, kad greiciausiai reikia pilnos narkozes ir pjaus su ta kilpa. Bet paskui paziurejus i visa aprasyma (ZPV aukstos rizikos, ASCUS, LSIL, buvo ir kartas be pakitimu- taip kaitaliojosi mano PAP per kelis metus, o biopsija kur su pincetu paimama dukart rode kad viskas ok), paprase atsigult apziuret kakleli. Apziurejus pasake kad viskas ten graziai atrodo, uzteks ir tos konusines biopsijos su vietine nejautra. Kaip ja dare: pagulde, suleido vietini nuskausminima, nugramde plona sluoksni per visa kakleli, idejo i indeli su skysciu tai ka nugramde, o visa ta zaizda pridegino. Myletis negalima iki kitu menesiniu, paskui pusmeti tik su prezikais, kad is naujo neuzsikresti tuo ZPV, nes didele tikimybe kad su tuo nugramdymu ir deginimu virusa pasalino. ir aisku stiprinti imuniteta. rezultato lauksiu kita savaite, tikiuosi kad nebus jokiu CIN. o jei bus, na tada jau laukia pilna narkoze ir tikroji konizacija.
Atsakyti
QUOTE(Clarissa @ 2012 01 25, 12:51)
Sveikos,
as jau po. Tiksliau buvo taip:
nuvaziavau su siuntimu i Santariskes, is aprasymo gydytoja sako, kad greiciausiai reikia pilnos narkozes ir pjaus su ta kilpa. Bet paskui paziurejus i visa aprasyma (ZPV aukstos rizikos, ASCUS, LSIL, buvo ir kartas be pakitimu- taip kaitaliojosi mano PAP per kelis metus, o biopsija kur su pincetu paimama dukart rode kad viskas ok), paprase atsigult apziuret kakleli. Apziurejus pasake kad viskas ten graziai atrodo, uzteks ir tos konusines biopsijos su vietine nejautra. Kaip ja dare: pagulde, suleido vietini nuskausminima, nugramde plona sluoksni per visa kakleli, idejo i indeli su skysciu tai ka nugramde, o visa ta zaizda pridegino. Myletis negalima iki kitu menesiniu, paskui pusmeti tik su prezikais, kad is naujo neuzsikresti tuo ZPV, nes didele tikimybe kad su tuo nugramdymu ir deginimu virusa pasalino. ir aisku stiprinti imuniteta. rezultato lauksiu kita savaite, tikiuosi kad nebus jokiu CIN. o jei bus, na tada jau laukia pilna narkoze ir tikroji konizacija.

na va kaip aiskiai nupasokojo ir apzejo, laukiam geru atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mergaites norejau paklausti ar jums tepdavo po konizacijos ar buvo tokiom kurioms netepdavo, nes man iskart po konizacijos nei laso ant paketo nebuvo ar cia normalu g.gif
Atsakyti
Tepė kažkiek tikrai, nebuvo švarus visiškai įklotas, tik po operacijos pamenu niekonebuvo, kadangi likau per naktį ligoninėj tai ryte klausiau kame reikalas-tai pasirodo buvo įdėtas tamponas. Bet išvažiuojant jį išėmė ir išskyrų tikrai buvo, taip normaliai sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Osn @ 2012 01 26, 12:48)
Laba  4u.gif
Mergaites norejau paklausti ar jums tepdavo po konizacijos ar buvo tokiom kurioms netepdavo, nes man iskart po konizacijos nei laso ant paketo nebuvo ar cia normalu  g.gif

man pirma diena nieko,antra gal kiek,bet siaip labai mazai tepe,su mazu paketuku visa diena,sake gine man,nieko blogo,ale gerai uzdeginta 4u.gif
Atsakyti