QUOTE(Stirnaitė @ 2012 01 30, 23:58)
Neturiu patirties, bet kiek keista Orxid istorija dėl tų metų keitimo
o kodėl sakot, kad negali siųsti konizacijai po biopsijos atsakymo? Nes biopsijos metu paimtų audinių citologinį -histologinį- ar kažką jei daro, tai irgi turi matyti ląstelių pakitimus - ar čia jau labai nusišnekėjau...
Ir dar gal pasakytumėt, kaip ilgai "normoj" po konizacijos būna išskyros? Man ryt dvi savaitės, o toks kaip eksudatas rausvas vis kapsi
Pilve nieko neskauda, ale tas "šlapiavimas" pradeda biskį nusibosti, o šiandien kaip ir kraujo pasirodė - gal jau mmm prasideda

o kodėl sakot, kad negali siųsti konizacijai po biopsijos atsakymo? Nes biopsijos metu paimtų audinių citologinį -histologinį- ar kažką jei daro, tai irgi turi matyti ląstelių pakitimus - ar čia jau labai nusišnekėjau...

Ir dar gal pasakytumėt, kaip ilgai "normoj" po konizacijos būna išskyros? Man ryt dvi savaitės, o toks kaip eksudatas rausvas vis kapsi

Na ir man taip atrodo,jei jau rado tu pakitusiu lasteliu biopsijos metu,tai vistiek reiks operuotis.Jei PAP ir butu geras,tai,manau,vistiek negalima butu nekreipti demesio i biopsijos rezultatus

O del tu metu,as galvoju,yra taip,pavelavo ji su tyrimais. Jau pries 2 m.turejo juos atlikti,nes ziurejo korteleje ar tikrai pas ja lankiausi anksciau,kai pamate,kad buvau ir ne 1 karta(nes man vis KT neatrinkdavo),tai ir pasake lyg man,lyg seselei:na,nieko ,pajauninsim siek tiek.