Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(Clarissa @ 2012 02 03, 11:31)
kadangi sian sekmingai toliau kraujuoju tai pasiskambinau. Tai sake jei kraujo ne tiek kiek per mmm ir ne daugiau tai pralaukti, turetu baigtis. o jei dauges tai pas ja. Blogiausia kad savaitgalis ant nosies...

dar svarbu ar kraujo spalva ryški-jei toks ryškus, šviežias tai reiškiasi šašas per greit atplyšo, tada jau be gydytojo neapsieisi
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 02 03, 11:40)
dar svarbu ar kraujo spalva ryški-jei toks ryškus, šviežias tai reiškiasi šašas per greit atplyšo, tada jau be gydytojo neapsieisi

sviezias sviezas. Bet nebega upeliais, tai ziuresiu iki pirmadienio, gal nustos g.gif
Atsakyti
man budavo irgi sviezio kraujuko, bet nedaug ir nieko nenutiko, gyd aiskiai pasake, jei nedaugiau nei per m... tai viskas ok, taip ir buvo ir kai atejo m... tai iskart supratau, kad tai jos ir poto viskas baigesi.
Atsakyti
Man konizacija dare 2 kauno ligoninej dienos chirurgijos skyriui, daktare sake kad ten naujausios technologijos ir seip jie dirba super, kai tepliojo man ta zaizdele ginekologe su vaistais vis dziaugesi kaip graziai sutvarkyta....
O man su tepliojimu buvo taip kad is pradziu tepliojo tik ruzavu skaidriu skysciu o veliau vis ruzavejo iki raudonumo , o as tai saugojausi labai....
Atsakyti
Vakar onkologiniam padare man biopsija po 10 dienu bus atsakymas, laukiu nesulaukiu
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 02 04, 10:32)
Vakar onkologiniam padare man biopsija po 10 dienu bus atsakymas, laukiu nesulaukiu

group.gif laukiam kartu ir tik geru atsakymu 4u.gif tai kaip tam onko eme biopsija?taip pat ar kokiu kitokiu metodu?jauciu atmosfera ten labai liudna unsure.gif
Atsakyti
man ketvirtadieni padare skystu terpiu pap.laukiu ir as ats unsure.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
aš jau irgi po konizacijos ax.gif. Dariausi onkologiniame.
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 04, 10:41)
jauciu atmosfera ten labai liudna unsure.gif

Tiesą sakant aš nepastebėjau ten tos liūdnos atmosferos. Gal todėl, kad palatoje gulėjau su moterimi, kuriai buvo diagnozuotas II stad. gimdos kaklelio vėžys, kuris buvo pašalintas ir dabar taikė spindulinę terapiją. Jai tyrimai rodė, kad buvo viskas pašalinta, metastazės nespėjo išplisti toliau. Ta moterėlė buvo tokia optimistė, besidžiaugianti gyvenimu, kad ta mano konizacija (tyrimai buvo parodę HSIL) atrodė tokia smulkmena irnesakyk.gif. Aišku, dabar truputį neramu, ką parodys tyrimai, bet svarbiausia stengtis nepasiduoti blogoms emocijoms 4u.gif.
Sveikatėlės ir gerų atsakymų visoms mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(katukas @ 2012 02 04, 14:04)
Labukas 4u.gif ,
  aš jau irgi po konizacijos ax.gif.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katukas @ 2012 02 04, 14:04)
Labukas 4u.gif ,
  aš jau irgi po konizacijos ax.gif. Dariausi onkologiniame.

Tiesą sakant aš nepastebėjau ten tos liūdnos atmosferos. Gal todėl, kad palatoje gulėjau su moterimi, kuriai buvo diagnozuotas II stad. gimdos kaklelio vėžys, kuris buvo pašalintas ir dabar taikė spindulinę terapiją. Jai tyrimai rodė, kad buvo viskas pašalinta, metastazės nespėjo išplisti toliau. Ta moterėlė buvo tokia optimistė, besidžiaugianti gyvenimu, kad ta mano konizacija (tyrimai buvo parodę HSIL) atrodė tokia smulkmena irnesakyk.gif. Aišku, dabar truputį neramu, ką parodys tyrimai, bet svarbiausia stengtis nepasiduoti blogoms emocijoms 4u.gif.
  Sveikatėlės ir gerų atsakymų visoms mirksiukas.gif.

geriausiu atsakymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O man kraujavimas taip ir nesiliauja nuo ketvirtadienio. Tai matyt teks prasyti kd priimtu apziurai nes neramu biski.
Dar sian sapnavau kad atsakyma gavau CIN2. Blin kad tik neissipildytu
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 04, 09:41)
group.gif laukiam kartu ir tik geru atsakymu 4u.gif tai kaip tam onko eme biopsija?taip pat ar kokiu kitokiu metodu?jauciu atmosfera ten labai liudna unsure.gif

Ai nzn ten atgnybe pora gabaliuku nuo to kaklelio tik kad skaudejo biski, dar iki siol kraujuoja man.Klausiau gydytojo ar labai ten baisu sako nu ne tikriausiai taip ir paliksim tai taip ir nesupratau ka jis tuo norejo pasakyti g.gif na lauksiu dabar atsakymu ir visoms linkiu tik geru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Clarissa @ 2012 02 05, 09:46)
O man kraujavimas taip ir nesiliauja nuo ketvirtadienio. Tai matyt teks prasyti kd priimtu apziurai nes neramu biski.
Dar sian sapnavau kad atsakyma gavau CIN2. Blin kad tik neissipildytu

Neissipildys nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti