Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(DI @ 2011 09 16, 08:59)
. Kaip ir as, savo ginei pasakiau kai darysim PAP is kart prasau ir kolposkopija padaryti

Gal klausimas pasirodys kvailas, bet ką tau tai davė ?
Atsakyti
Tikrai netikekit gyd. kurios sako, kad nuo HSIL iki vezio reikia 6-12 metu...cia didziausia nesamone. teorija galbut, ar tai senu laiku tyrimo duomenys, dabar viskas pasikeite, ligos ankstyveja, visa ligos eiga greiteja, neseniai girdejau, kad jau sako normaliau, jog uztrunka labai skirtingai, nuo metu iki 10 pvz. bet yra atveju kai uztenka keliu menesiu, cia nuo konkretaus atvejo priklauso...
DI pritariu tau, kad jiem visiems dzin, reikia patiems savimi rupintis...jie paskaite knygu ir svaigsta ta pati per ta pati, o realybe kitokia...
sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu DI ir visoms kitoms uz nuomone.
tas mane ir neramina kad man per 3 menesius nuo LSIL daejo iki HSIL. cry.gif cry.gif
tik as truputi nesupratau atejo atsakymas HSIL o sesele isaiskino man tai kad as turiu CIN 3 tik nezinau kuo tai skiriasi,prisiskaitau internete visokiu straipsniu diena nakti ir tik blogos mintys mane kamuoja bandau laikytis bet... verysad.gif
RYZA kaip tavo reikalai kur dingusi?atsiliepk ar viskas pas tave ok?
Atsakyti
QUOTE(vaiva29 @ 2011 09 17, 02:13)
tik as truputi nesupratau atejo atsakymas HSIL o sesele isaiskino man tai kad as turiu CIN 3 tik nezinau kuo tai skiriasi,prisiskaitau internete visokiu straipsniu diena nakti ir tik blogos mintys mane kamuoja bandau laikytis bet... verysad.gif
RYZA kaip tavo reikalai kur dingusi?atsiliepk ar viskas pas tave ok?

Vaiva, pakitimai yra skirtomi į LSIL ir HSIL, o tie dar smulkiau.
HSIL smulkiau skirtomas į:
CIN1
CIN 2
CIN3 / CIS.

Dėl to seselė tau taip ir paaiškino.

Tu laikykis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aruncikas: 17 rugsėjo 2011 - 12:35
bandau laikytis veju salin mintis bet niekas nesigauna labai sunku,o dar kai pasake kad 10 menesiu laukti doh.gif
tikrai tiek nelauksiu kazka darysiu bet uzmiegu ir atsikeliu su blogom mintym jau kartais pagalvoju kad pavargau nuo visko verysad.gif
gerai kad vaikai yra pas mane kurie mane vercia nepaluzti ir verztis i prieki nors tai labai sunku.....
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2011 09 16, 18:49)
Gal klausimas pasirodys kvailas, bet ką tau tai davė ?

Man tai dave sielos ramybe smile.gif nes labai gerai atsimenu kaip atrode per pirmaja kolposkopija, o dabar vaizdas jau buvo visai kitas smile.gif ir zinoma, man dabar ramu.

nes buciau galvojusi, o jeigu PAP paeme is geros vietos o visa kita blogai... dabar zinau, kad pas mane ten viskas vienodos bukles.

4u.gif

Vaiva, gerai darai kad nelauksi, sekmes tau dideles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2011 09 18, 08:12)
Man tai dave sielos ramybe smile.gif nes labai gerai atsimenu kaip atrode per pirmaja kolposkopija, o dabar vaizdas jau buvo visai kitas smile.gif ir zinoma, man dabar ramu.

Man revizinis OCT spalio mėn.
Taremės su gydytoja, kad darysim ir PAP tyrimą tik va dabar galvoju ar dar kažką papildomai darytis, ar užteks jau ir to. Kolsposkopijos man dar nedarė.
Atsakyti
sveikutes. as su klausimeliu - o slapiu terpiu onkocitologinis kainuoja? gal zinote tada kiek ax.gif As dabar svarstau - konizacija daryta liepos men, tai gal neanksti daryti pakartotini tyrima si menesi g.gif
Atsakyti
man kainavo 200 lt.

bent jau maniske gine tos nuomones kad po operacijos turi buti nuo 4-6 men praeje, geriau kai 6, tuomet mazesne tikimybe kad bus blogas atsakymas, nes patikimus gali rodyti neteisingai jeigu epitelis nepilnai atsistates bus.
Atsakyti
Sveikos, aš einu šiandien pas gydytoją OCT darytis.
Šlapių terpių tyrimas kainuoja kiek pamenu 198 lt. Aš pirmą kartą po konizacijos tyrimus dariausi tik po 7 mėn, net po 6 dėl mėnesinių ir gydytojo atostogų nesigavo pasidaryt-oi pamenu neramu man buvo.
Atsakyti

sveikutes 4u.gif
o as ryt einu pas seimos daktara ziuresiu ka sakys kodel ligonine nenori manes su HSIL dabar priimti o tik po 10 men cia man toks laukimas skamba kaip koks absurdas.
kazkokia be nuotaikos ir ant itampos esu ir vaikus aprekiu be reikalo vien tik del to kad man kazkas negerai. verysad.gif
o slapiu terpiu tikslesnis nei OCT?kiek laiko reikia laukti atsakymo?
Atsakyti
Taip šlapių terpių tikslesnis daug.
Vakar man gydytojas sakė buvo Danijoj ginekologų kongrese, tai pvz Danijoje išvis paprasto jau nedaro OCT tik šlapių terpių.
Atsakymai būna maždaug po 10 dienų-man vakar paėmė, tai skambintis liepė 26-27 d.
Atsakyti