Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

Qesto tikrai nugarelel ne ilgesne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 16, 14:08)
Qesto tikrai nugarelel ne ilgesne  schmoll.gif

Kad ne ilgesnė tai tikiu, bet kad nebūtų trumpesnė už XT
Atsakyti
Maclaren XLR auginu jau antra vaikuti smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vezimas.Sutinku ,kad lengavaivirtsa ,jei ant nugareles daugiau daiktu uzdedama,bet juk kiekviename vezime nesaugu palikti mazaji miegoti.
As su siuo vezimu patenkinta visais metu sezonais..............
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 16, 12:00)
Sakykit mergaitės, ar mano dičkė beveik 4 m. tilps į Tecno XT? Jos ūgis beveik 1 m, sveria 15 kg. Ar atlaikys jis?
Ruošiamės į kelionę, nenorim jos tampyt, nes ji mėgėja ant rankų blush2.gif
Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi, atlaikys. Maniske 15 kg sveria nuo 1,6m (dabar 2,5m sveria vis dar tiek pat lotuliukas.gif ), tai telpa puikiai. Ugis irgi netoli metro, tai dar ir pietu pamiega, nors aisku kojos pilnai neissitiesia, bet kazkaip ji sugeba pamiegot.
Tiesa, gal XT kiek ilgesnis, musu kazkoks a la dizainerinis "4 seasons" (http://www.strollersdirect.com/Maclaren-Four-Seasons-Single-Stroller.htm), tai itariu, kad jis trumpesnis uz XT ir gal net kiek siauresnis, bet turi pilnai gulima padeti.
Nusipirkom irgi kai reikejo i kelione (skridom) ir maniskei buvo 10 men, tai naudojam is peties kiekviena miela diena turbut visais metu laikais ir visokiomis aplinkybemis (skridom irgi ne karta) ir esam labai patenkinti. Manau atvezios dar ne viena vaika.

Geros ir jums keliones koki vezimaiti beissirinktumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavasupienu @ 2012 01 16, 17:20)

Labai ačiū, o gal turite nuotrauką su jūsų princese vežimėlyje? jeigu panašiai atitinka ūgis ir svoris norėčiau pažiūrėt kaip atrodo. 4u.gif
Atsakyti
Four seasons turetu buti lygiai toks pat kaip XT is ilgio ir plocio, tik jis neturi papildomos stogo prailginimo dalies ir lyg amortizatriu, daugiau labai panasus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 16, 11:34)
O rašo, kad iki 15 kg. g.gif
O kaip tada Quest? Ar jis tokio pat dydžio?
o gal galit parašykut kuri turit, koks yra nugarėlės ilgis (ar toks pat kaip Quest). Ačiu labai labai 4u.gif
user posted image

as tokiam vakui geriau jau imciau quinny zapp,tikrai lengviau bus stumti ir siaip vaikas atrodys jame daug geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 16, 19:29)
as tokiam vakui geriau jau imciau quinny zapp,tikrai lengviau bus stumti ir siaip vaikas atrodys jame daug geriau  mirksiukas.gif

Negražus ir per sunkus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 01 16, 20:05)
Negražus ir per sunkus schmoll.gif

kazka maishote! g.gif
jis lengvesnis nei XT

Atsakyti
zappas nera lengvesnis uz XT (kokiu 1 kg tikrai sunkesnis), bet rieda ir manevruoja tikrai zymiai lengviau. Isbandziau pati asmeniskai abu vezimus. O del grozio, tai labai subjektyvus dalykas, man maclarenai apskritai labai negrazus ir beformiai, o va zappas man grazus.
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2012 01 16, 20:24)
kazka maishote! g.gif
jis lengvesnis nei XT

Nieko aŠ NEMAISHAU biggrin.gif
Na, aš jų pati nesvėriau, rašau tą, ką randu nete.
Techno XT 6,5 kg.
https://www.babymark...liai/,prid.4296
Quinny Zapp 8,7 kg.
https://www.babymark...liai/,prid.5964
Atsakyti
cia zapp extra, jis sunkesnis, paprastas lengvesnis bet nepamiegos nes tik sedimas. kaip suprantu mamyte iesko lengvo vezimelio su gulima padetim
Papildyta:
plius del kainos, jei pirkti maclarena panoramos mothercare, galima susiveikti 20proc nuolaida nuo pradines, jei vaikui iki puses metu su gimimo liudijimu. na arba imt drauge su mazu lelium smile.gif bus tada 800lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 16 sausio 2012 - 19:35