QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 03, 21:26)
na bet dvieju vaiku naudoto ir kaina turi buti atitinkama,man visai nesvarbu kaip jis islaikytas..zinant,kad maclarenai sunkiai susidevi

Tad nematau reikalo moketi uz senuka daug
I kodel visos iskart sake, tai senas gerai islaikytas, o jaigu nauju metu gerai islaikytas uz tapacia kaina, negi imsite sena ? ..nebent tie kas metuose nesigaudo
manasis "vienos sheimininkes" nauduotas. tikrai nenuzhudytas ir manau nenuzhudomas. kaina buvo atitinkama. uk nupirkau nauja kap'a ir sedine. - ir jis dabar kaip naujutelaitis (kad tik ratai senesnio modelio). bet man tas nesvarbu
kiekvienas zhiuri kas jam geriau. kas nesigaudo ims sena manydamas,kad jis naujas. kai kas ims labiau sukrioshusi naujos kolekcijos - po negailestingos ekspluatacijos.
man vezhimas kaip mashina - rida ir metai nevisada atitinka stovi.
bet suprantu jusu minti, ir jus palaikau. nesenis ir turi kainuoti mazhiau, nes ir vaiku atvezhiojes daugiau, ir labiau "sudevetas"
mes dabar bandom parduoti savo vezhima 3in1. (abc design) stovis tikrai geras
(sakyciau net puikus), nauduojom nedaug
(po sunkaus gimdymo negalejau sunkumu kilnot tai dazhnai su vaiku i lauka be vezhimo ejom), pirkom nauja. bet pirkejai nori uzh ji moketi tiek pat kiek uzh 2jus metus nauduota

sako va parduoda pigiau - ir jus parduokit uzh tiek, tai imsim. bet negaleciau daug prashyti , jai stovis butu nekoks

man tai nesamone (o teko su drauge ieshkoti vezhimo, tai sako viena - o kai atvazhiuoji vaizdas neaatitinka net nuotrauku, ne tai kad kainos).
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 03, 21:31)
tai jau tikrai, idealia bukle as ir isivaizduoju be trukumu, o cia kai gauni murzina,
pasmirdusi, vos vos issitraukianciu pakojuku etc

ir kai pasakai realia situacija, mamyte sako, kad jai vezimelis svarus isplautas ir beveik naujas, tai jau daros ir pikta ir juokinga
nu buna visokiu

deja
sazhiningumas dabar nera madingas