Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 03, 20:53)
as perkant butinai ziureciau i metus.. tai daug ka pasako,ar pvz vezimas naudotas vieno vaiko ar keliu ir t.t.
Papildyta:

doh.gif
jo pastebejau,kad uz seniena praso ,vos ne kaip uz nauja

Pirkau (cia SM nepasiurejus), 2011 m. Tecno XT, mamyte sako bukle ideali, mokejau beveik kaip uz nauja, o gavau doh.gif
taigi patarimas, nepasikliaukit pardavejo aprasymu, metais, geriau pacioms realiai apziuret. Ir turbut tai pirmas ir paskutinis daiktas kuri perku padeveta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 03, 20:10)
Pirkau (cia SM nepasiurejus), 2011 m. Tecno XT, mamyte sako bukle ideali, mokejau beveik kaip uz nauja, o gavau doh.gif
taigi patarimas, nepasikliaukit pardavejo aprasymu, metais, geriau pacioms realiai apziuret. Ir turbut tai pirmas ir paskutinis daiktas kuri perku padeveta. g.gif

As irgi uz tai arba daikta apziuret jei perki deveta,arba pirk nauja ir nebus problemu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 03, 21:14)
As irgi uz tai arba daikta apziuret jei perki deveta,arba pirk nauja ir nebus problemu bigsmile.gif

ash pirkau SM neapzhiurejus, nauduota 2ju vaiku. senesnio modelio bet labai geros bukles. nauduoja zhmones irgi skirtingai.
pazhistama pirko naujesni - nuvazhiavo apzhiureti ir grizho visa shokiruota, kad ant tiek suvarytas ...

visaip buna 4u.gif
Atsakyti
Taip buna visaip, bet nepirk aklai ir viskas bus gerai thumbup.gif Matysi ka perki ir ar tinka tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2012 02 03, 20:22)
ash pirkau SM neapzhiurejus, nauduota 2ju vaiku. senesnio modelio bet labai geros bukles. nauduoja zhmones irgi skirtingai.
pazhistama pirko naujesni - nuvazhiavo apzhiureti ir grizho visa shokiruota, kad ant tiek suvarytas ...

visaip buna  4u.gif

na bet dvieju vaiku naudoto ir kaina turi buti atitinkama,man visai nesvarbu kaip jis islaikytas..zinant,kad maclarenai sunkiai susidevi wink.gif
Tad nematau reikalo moketi uz senuka daug

I kodel visos iskart sake, tai senas gerai islaikytas, o jaigu nauju metu gerai islaikytas uz tapacia kaina, negi imsite sena ? ..nebent tie kas metuose nesigaudo
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2012 02 03, 21:22)

visaip buna  4u.gif

tai jau tikrai, idealia bukle as ir isivaizduoju be trukumu, o cia kai gauni murzina, pasmirdusi, vos vos issitraukianciu pakojuku etc doh.gif ir kai pasakai realia situacija, mamyte sako, kad jai vezimelis svarus isplautas ir beveik naujas, tai jau daros ir pikta ir juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 03, 20:31)
tai jau tikrai, idealia bukle as ir isivaizduoju be trukumu, o cia kai gauni murzina, pasmirdusi, vos vos issitraukianciu pakojuku etc doh.gif  ir kai pasakai realia situacija, mamyte sako, kad jai vezimelis svarus isplautas ir beveik naujas, tai jau daros ir pikta ir juokinga biggrin.gif

Nu ziauriu tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 03, 21:26)
na bet dvieju vaiku naudoto ir kaina turi buti atitinkama,man visai nesvarbu kaip jis islaikytas..zinant,kad maclarenai sunkiai susidevi wink.gif
Tad nematau reikalo moketi uz senuka daug

I kodel visos iskart sake, tai senas gerai islaikytas, o jaigu nauju metu gerai islaikytas uz tapacia kaina, negi imsite sena ? ..nebent tie kas metuose nesigaudo

manasis "vienos sheimininkes" nauduotas. tikrai nenuzhudytas ir manau nenuzhudomas. kaina buvo atitinkama. uk nupirkau nauja kap'a ir sedine. - ir jis dabar kaip naujutelaitis (kad tik ratai senesnio modelio). bet man tas nesvarbu smile.gif

kiekvienas zhiuri kas jam geriau. kas nesigaudo ims sena manydamas,kad jis naujas. kai kas ims labiau sukrioshusi naujos kolekcijos - po negailestingos ekspluatacijos.

man vezhimas kaip mashina - rida ir metai nevisada atitinka stovi. 4u.gif

bet suprantu jusu minti, ir jus palaikau. nesenis ir turi kainuoti mazhiau, nes ir vaiku atvezhiojes daugiau, ir labiau "sudevetas" smile.gif

mes dabar bandom parduoti savo vezhima 3in1. (abc design) stovis tikrai geras (sakyciau net puikus), nauduojom nedaug (po sunkaus gimdymo negalejau sunkumu kilnot tai dazhnai su vaiku i lauka be vezhimo ejom), pirkom nauja. bet pirkejai nori uzh ji moketi tiek pat kiek uzh 2jus metus nauduota doh.gif sako va parduoda pigiau - ir jus parduokit uzh tiek, tai imsim. bet negaleciau daug prashyti , jai stovis butu nekoks ax.gif man tai nesamone (o teko su drauge ieshkoti vezhimo, tai sako viena - o kai atvazhiuoji vaizdas neaatitinka net nuotrauku, ne tai kad kainos).

QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 03, 21:31)
tai jau tikrai, idealia bukle as ir isivaizduoju be trukumu, o cia kai gauni murzina, pasmirdusi, vos vos issitraukianciu pakojuku etc doh.gif  ir kai pasakai realia situacija, mamyte sako, kad jai vezimelis svarus isplautas ir beveik naujas, tai jau daros ir pikta ir juokinga biggrin.gif

nu buna visokiu sad.gif deja sazhiningumas dabar nera madingas
Atsakyti
mergaites kuri rekomenduotumet jau ugtelejusiai mergytei : ar maclaren xt ar xlr???
tu visu lengvesniu nenoriu, nes siauros sedimos dalys... nors gulimos padeties nelabai ir reikia mums jau...
o gal iseis koks naujas modeliukas?
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2012 02 04, 20:38)
mergaites kuri rekomenduotumet jau ugtelejusiai mergytei : ar maclaren xt ar xlr???
tu visu lengvesniu nenoriu, nes siauros sedimos dalys... nors gulimos padeties nelabai ir reikia mums jau...
o gal iseis koks naujas modeliukas?

O jus nuvaziuokite ir pasiziurekite kuris jums labiau patinka mirksiukas.gif
Siaip as kaip ziurinejau tai xt yra lengvesnis kazkur apie 6,5sveria,siauresne sedima dalis nei xlr ir nera uzklotuko kojytems o man tai minusas g.gif o xlr yra su uzklotu platesnis sedyne tikrai jauciasi savo vaika isodinau zymiai laisviau buvo,bet kazkur 2 kg sunkesnis,aisku ir brangesnis ( cia kalbu apie nauju kaina)
Gal kazkiek padejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 04, 21:56)
O jus nuvaziuokite ir pasiziurekite kuris jums labiau patinka mirksiukas.gif
Siaip as kaip ziurinejau tai xt yra lengvesnis kazkur apie 6,5sveria,siauresne sedima dalis nei xlr ir nera uzklotuko kojytems o man tai minusas g.gif  o xlr yra su uzklotu  platesnis sedyne tikrai jauciasi savo vaika isodinau zymiai laisviau buvo,bet kazkur 2 kg sunkesnis,aisku ir brangesnis ( cia kalbu apie nauju kaina)
Gal kazkiek padejau bigsmile.gif

isvardinot viska del ko man ir paciai patinka labiau xlr thumbup.gif wub.gif
drauge turejo xt, tai dabar bando atkalbeti, nes jau didele tokiam vezimukui.... doh.gif
o xlr rodos kotrynoj nelabai buna g.gif xt esu macius.....
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2012 02 04, 21:10)
isvardinot viska del ko man ir paciai patinka labiau xlr thumbup.gif  wub.gif
drauge turejo xt, tai dabar bando atkalbeti, nes jau didele tokiam vezimukui.... doh.gif
o xlr rodos kotrynoj nelabai buna g.gif xt esu macius.....

Na as kotrynoje ziurinejau tai visus modelius turejo .Tikrai buna,gal buvo ispirkti,bet kiek zinau kotryna turi.Si karta tik xt labai grazi spalvyte buvo rausva tokia thumbup.gif na man labai patiko bigsmile.gif O siaip sakau nuvaziuokite su vaiku i parduotuve ir pasiziurekite kas jums labiau tiks ir patiks:0) Siaip xt butu gal dar nieko jei turetu bent kojyciu uzklota,o dabar .....ieskok taikyk,na man tai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti