Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

Geras. As kiek skaiciau rusu forume, tai merginos ten nesenai is jo bent 4 ar daugiau vezimu nupirko. Vienas ejo i latvija, kiti i maskva. Jos ten ir pinigus ne per ebay vede, o tiesiai per pay pall, kuom as ziauriai nustebus buvau, kaip taip galima pasitiket, bet nieko normaliai atejo. O, kad i laiskus letai atsakineja, tai jos irgi rase. Bet vezimai pas visas atejo puikios kokybes, nenaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 03, 14:43)
Geras. As kiek skaiciau rusu forume, tai merginos ten nesenai is jo bent 4 ar daugiau vezimu nupirko. Vienas ejo i latvija, kiti i maskva. Jos ten ir pinigus ne per ebay vede, o tiesiai per pay pall, kuom as ziauriai nustebus buvau, kaip taip galima pasitiket, bet nieko normaliai atejo. O, kad i laiskus letai atsakineja, tai jos irgi rase. Bet vezimai pas visas atejo puikios kokybes, nenaudoti  g.gif

Tai gal nesusipratimas ivyko. g.gif As kik pamenu, vasara jis apie 10 vezimu turejo, o dabar lyg ir du belike. Bet is JAV jis man tikrai menesi laiko plauktu(tiek plaukia, kai tarpininke laivu daiktus siuncia, o buna, kad ir ilgiau), o as menesi be vezimo negaliu but. g.gif
Atsakyti
Nu jo tau laikas spaudzia g.gif Siaip ten merginos ar apie 10 dienu, nu max 2 savaites lauke, bet tau ir tiek laikas ilgas g.gif
Ieskok tada slalomo g.gif
Atsakyti
cia supermamoj viena pardaveja parduoda xt ir mx3. xt pastebejau senesnio modelio, apie mx nesigaudau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 03 rugsėjo 2011 - 21:57
QUOTE(Agatka @ 2011 09 03, 22:57)
cia supermamoj viena pardaveja parduoda xt ir mx3. xt pastebejau senesnio modelio, apie mx nesigaudau

Jau teiravausi to MX3. bet jis su lopsiu, o lopsio man nereik. Atskirai neparduoda. Ner man tikslo moket ir uz lopsi schmoll.gif
Atsakyti
Renkuosi sketuka tarp Peg perego Si ir Maclaren XLR. Gal kuri nors turit palyginima pliusai/minusai? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2011 09 04, 10:25)
Renkuosi sketuka tarp Peg perego Si ir Maclaren XLR. Gal kuri nors turit palyginima pliusai/minusai? Dekui  4u.gif

Peg Perego Si (mano nuomone) turi tik du pliusus, t.y. 300g lengvesnis ir pigesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kursuotoja: 04 rugsėjo 2011 - 09:59
sveikos,

nu ir as link maclareno linkstu, jau ryt gal isigysiu (tiksliau vyras zadejo nupirkt lotuliukas.gif ), tik dar nenusprendziu techno xt ar xlr? kuris geresnis jusu manymu? linkt techno xt labiau, kokie priedai jam yra?

dar patiko peg perego pliko g.gif

beje,mazasis sveria 12 kg, o ten raso, kad iki 15, tai kazi greit mes jo neisaugsim? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shipra: 04 rugsėjo 2011 - 11:03
QUOTE(Sheilla @ 2011 09 04, 09:25)
Renkuosi sketuka tarp Peg perego Si ir Maclaren XLR. Gal kuri nors turit palyginima pliusai/minusai? Dekui  4u.gif

Pasirinkimas labai priklauso nuo jusu ugio ir kas jusu akiai graziau atrodo.
Jei esat zemesnio ugio, tai tiketina, kad XLR jums bus nepatogus, nes jis labai aukstas. O jei esate auksta, tada XLR jums wink.gif

QUOTE(Kursuotoja @ 2011 09 04, 09:58)
Peg Perego Si (mano nuomone) turi tik du pliusus, t.y. 300g lengvesnis ir pigesnis.

O mano manymu ir ne tik manymu, nes turejau ir SI ir XT, tai peg perego turi daugiau pliusu. Pas maclarenus yra du esminiai pliusai - amortizacija ir didelis stogas (kam jo reikia). Na dar platesne sedyne.
Peg perego man labiau patiko. Nes jo gulima ir sedima padetis daug ilgesne, nes sedint galva nelenda virs nugareles ir kojytes ne kabo (maclarene mums visur lindo lauk). Pakojis normalesnis pas SI, nes maclareno pakojis nuo koju svorio sudumba visas ir sedi vaikas duobeje. Viengubi ratai pas SI man labiau patinka, jie lengviau manevruoja, maclarena ipaisyti i posuku kainuoja daugiau pastangu negu SI. PIrkiniu krepsys erdvesnis ir patogesnis man pas SI. Sulankstymo principas pas PP SI be konkurencijos. Susilanksto kompaktiskai, visi ratai i apacia suvaziuoja (neliecia kapiusono ir kitu medziaginiu daliu) ir sulankstytas neatremtas niekur graziai stovi. Maclarena sulankscius, jis lenkiasi per puse ratais prie kapiusono ir pasidaro nezmoniskai ilgas. Todel reikia gerai pamatuoti ar tilps i bagazine, nes ne visur ji galima ikist. cool.gif

Bet amortizacija - vaziavimo minkstumas pas maclarena XLR ar XT zinoma gerokai lenkia PP SI. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 04 rugsėjo 2011 - 11:17
QUOTE(gitulia @ 2011 09 04, 12:10)
Pasirinkimas labai priklauso nuo jusu ugio ir kas jusu akiai graziau atrodo.
Jei esat zemesnio ugio, tai tiketina, kad XLR jums bus nepatogus, nes jis labai aukstas. O jei esate auksta, tada XLR jums wink.gif
O mano manymu ir ne tik manymu, nes turejau ir SI ir XT, tai peg perego turi daugiau pliusu. Pas maclarenus yra du esminiai pliusai - amortizacija ir didelis stogas (kam jo reikia). Na dar platesne sedyne.
Peg perego man labiau patiko. Nes jo gulima ir sedima padetis daug ilgesne, nes sedint galva nelenda virs nugareles ir kojytes ne kabo (maclarene mums visur lindo lauk). Pakojis normalesnis pas SI, nes maclareno pakojis nuo koju svorio sudumba visas ir sedi vaikas duobeje. Viengubi ratai pas SI man labiau patinka, jie lengviau manevruoja, maclarena ipaisyti i posuku kainuoja daugiau pastangu negu SI. PIrkiniu krepsys erdvesnis ir patogesnis man pas SI. Sulankstymo principas pas PP SI be konkurencijos. Susilanksto kompaktiskai, visi ratai i apacia suvaziuoja (neliecia kapiusono ir kitu medziaginiu daliu) ir sulankstytas neatremtas niekur graziai stovi. Maclarena sulankscius, jis lenkiasi per puse ratais prie kapiusono ir pasidaro nezmoniskai ilgas. Todel reikia gerai pamatuoti ar tilps i bagazine, nes ne visur ji galima ikist.  cool.gif

Bet amortizacija - vaziavimo minkstumas pas maclarena XLR ar XT zinoma gerokai lenkia PP SI.  biggrin.gif

Bet i SI ziema su vokeliu man atrodo vargiai isipaisytu g.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone 4u.gif Labai gerai kai pasisako zmogus turejes abu dominancius sketukus ax.gif
Gal kartais esat matavusios susilankstyta XLR?
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 09 04, 12:00)
Bet i SI ziema su vokeliu man atrodo vargiai isipaisytu g.gif

Na mano vaikis stambus (14.5 kg jau), tai su zieminiais rubais, jam per pecius SI butu anksta. Bet ziemai as apskritai sketuku nepropaguoju, nes su jais vazineti per apledejusius keliukus - vibracine liga galima susirgt biggrin.gif
Atsakyti