Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

O kodel jums maclarenas netiko, kad pardavet?
Atsakyti
Jei manes klausiat, tai mums jis tiko ir patiko, tik tiek kad duktyte nebesedejo, nebereikejo migdyti jame, o jis gan didelis. O nusipirkom irgi maclarena (triumph) tik maziuka smile.gif O jei netycia dar atsiras vaikuciu, tai irgi pirksiu XLR, man jis patinka. Drauge turejo, bet po keliu dienu pardave, jai buvo nepatogu labai (ji labai zemo ugio)..
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 02 28, 18:17)
Maciau diskutavot apie XLR kainas. Praeita savaite pardavem 2010 metu modeliuka uz 400 Lt. Bet nemanau kad nusipiginom, nes ir tikejaus puse sumos gaut. O kai pasiziuri uz kiek ir kokio stovio vezimus pardavineja, tai baisu daros. Teisingai kazkuri mergaite rase, kad dasidedi dar kokius 200 ar 300 ir nauja nusiperki.. O patys dabar nusipirkom triumph, naudota uz 120 Lt, ir patenkinti. Vezimuko ratai net nenuvazineti, medziaga kaip nauja  thumbup.gif  O gal galite imest koki linka is kur pigiau rast apsauga nuo lietaus, nes naujos tikrai nepirksiu  blush2.gif

butent jus 2010m pardavete uz 400,o cia 2007 nori 400-550 nenormalu doh.gif
Atsakyti
as 1 dieni gausiu 2012 m modeli xlr emiau melyna su geltonu, nzn kaip atrodys realiai, nes tik per kompa maciau .. na tikiuosi bus grazu . tikiuosi nebus man jis per aukstas . tik del to pergyvenu , nors pardeje esu ziurinejusi ji .. mb tai tiko o as dvejoju truputeli . vaikis mano jau vaikstantis , bet nenorejau as lb maziuko , ech tikiuosi nesigailesiu .
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 02, 19:13)
as 1 dieni gausiu 2012 m modeli xlr emiau melyna su geltonu, nzn kaip atrodys realiai, nes tik per kompa maciau .. na tikiuosi bus grazu . tikiuosi nebus man jis per aukstas . tik del to pergyvenu , nors pardeje  esu ziurinejusi ji .. mb tai tiko o as dvejoju truputeli . vaikis mano jau vaikstantis , bet nenorejau as lb maziuko , ech tikiuosi nesigailesiu .

aha maciau foto gal is ten ir pirkot ax.gif idomiai taip atrodo tos spalvos neiprastai mirksiukas.gif na 170 ugiui rankenos geros zemesniai mamytei sako per aukstos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 02, 19:36)
aha maciau foto gal is ten ir pirkot ax.gif  idomiai taip atrodo tos spalvos neiprastai mirksiukas.gif  na 170 ugiui rankenos geros zemesniai mamytei sako per aukstos 4u.gif

as is airijos psl uzsisakiau , 2 savaites laukiau kol atves , uk ziurinejau visur out of stock beveijk situ nauju spalvu , juodu tai yra
mano 166 cm , na tikiuosi priprasiu ,nes vazineju buna ir ant savo senojo vezimo su pakelta rankena , (po mb nes visada jam zemai buna rankena , jis pasiaukstina )niu zodziu ziuresiu, butu buves ant xt uzklotukas buciau emusi gal ir xt , man senasis musu vezimas nera per sunkus , tai tikiuosi su shitu bus viskas ok irgi
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 02, 19:53)
as is airijos psl uzsisakiau , 2 savaites laukiau kol atves , uk ziurinejau visur out of stock beveijk situ nauju spalvu , juodu tai yra
mano 166 cm , na tikiuosi priprasiu ,nes vazineju buna ir ant savo senojo vezimo su pakelta rankena , (po mb nes visada jam zemai buna rankena , jis pasiaukstina )niu zodziu ziuresiu, butu buves ant xt uzklotukas buciau emusi gal ir xt , man senasis musu vezimas nera per sunkus , tai tikiuosi su shitu bus viskas ok irgi

Mano toks ugis ir nesijauciau, kad per aukstas XLR butu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 03 02, 20:35)
Mano toks ugis ir nesijauciau, kad per aukstas XLR butu. mirksiukas.gif

aa tai faina tada ax.gif
Atsakyti
na va pgliau sulaukiau ilgai laukto Maclareno , spalvos lb lb grazios , realiai graziau nei nete atrodo, ta geltona lb lb skaisti ir ryski , kaip tik pavasariui /vasarai thumbup.gif o footmufas koks storas bigsmile.gif storesnis nei mano senojo vezimo 3 in1 .

sedyne man ir taijp minksta lb atrodo, nzn net ar bereikia to liner'io , visai pamirsus buvau kad jis dvipusis , super noriu geltona noriu melyna uzsidedu . mano vaikiukas neistambiuju vaiku, bet kaip ir norejau kad sedyne butu platesne siek tiek (as is sono visada jam padedu jo gertuve , kad turetu )

nebuvau atkreipusi demesio kad ratai su atsvaitais , irgi super lb thumbup.gif

dar lauke nevaziavau ,tik po namus , ziuriu laisvai viena ranka galima vaziuoti , kita mobiliu tauksti, nenesa i sona vezimo. ax.gif
Atsakyti
Sveikinam thumbup.gif drinks_cheers.gif
Laukiam fotosesijos thumbup.gif
Labai jau idomu ir smalsu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada9: 05 kovo 2012 - 19:29
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 05, 19:29)
Sveikinam thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Laukiam fotosesijos thumbup.gif
Labai jau idomu ir smalsu blush2.gif

niu del fotosesijos sunkiau niu bet pabandysiu, gal su kamera nufotkinti fotika sugadino mazius . doh.gif
Atsakyti
merginos, gal galit parašyt koks maclaren xlr ilgis sulankstyto būna? neįsivaizduoju ar tilps į bagažinę, nes pasiskaičiau čia temoj, kad jis ilgokas tampa sulankstytas g.gif
Atsakyti