O kodel jums maclarenas netiko, kad pardavet?
Jei manes klausiat, tai mums jis tiko ir patiko, tik tiek kad duktyte nebesedejo, nebereikejo migdyti jame, o jis gan didelis. O nusipirkom irgi maclarena (triumph) tik maziuka
O jei netycia dar atsiras vaikuciu, tai irgi pirksiu XLR, man jis patinka. Drauge turejo, bet po keliu dienu pardave, jai buvo nepatogu labai (ji labai zemo ugio)..

QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 02 28, 18:17)
Maciau diskutavot apie XLR kainas. Praeita savaite pardavem 2010 metu modeliuka uz 400 Lt. Bet nemanau kad nusipiginom, nes ir tikejaus puse sumos gaut. O kai pasiziuri uz kiek ir kokio stovio vezimus pardavineja, tai baisu daros. Teisingai kazkuri mergaite rase, kad dasidedi dar kokius 200 ar 300 ir nauja nusiperki.. O patys dabar nusipirkom triumph, naudota uz 120 Lt, ir patenkinti. Vezimuko ratai net nenuvazineti, medziaga kaip nauja
O gal galite imest koki linka is kur pigiau rast apsauga nuo lietaus, nes naujos tikrai nepirksiu 

butent jus 2010m pardavete uz 400,o cia 2007 nori 400-550 nenormalu

as 1 dieni gausiu 2012 m modeli xlr emiau melyna su geltonu, nzn kaip atrodys realiai, nes tik per kompa maciau .. na tikiuosi bus grazu . tikiuosi nebus man jis per aukstas . tik del to pergyvenu , nors pardeje esu ziurinejusi ji .. mb tai tiko o as dvejoju truputeli . vaikis mano jau vaikstantis , bet nenorejau as lb maziuko , ech tikiuosi nesigailesiu .
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 02, 19:13)
as 1 dieni gausiu 2012 m modeli xlr emiau melyna su geltonu, nzn kaip atrodys realiai, nes tik per kompa maciau .. na tikiuosi bus grazu . tikiuosi nebus man jis per aukstas . tik del to pergyvenu , nors pardeje esu ziurinejusi ji .. mb tai tiko o as dvejoju truputeli . vaikis mano jau vaikstantis , bet nenorejau as lb maziuko , ech tikiuosi nesigailesiu .
aha maciau foto gal is ten ir pirkot

QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 02, 19:36)
aha maciau foto gal is ten ir pirkot
idomiai taip atrodo tos spalvos neiprastai
na 170 ugiui rankenos geros zemesniai mamytei sako per aukstos 

as is airijos psl uzsisakiau , 2 savaites laukiau kol atves , uk ziurinejau visur out of stock beveijk situ nauju spalvu , juodu tai yra
mano 166 cm , na tikiuosi priprasiu ,nes vazineju buna ir ant savo senojo vezimo su pakelta rankena , (po mb nes visada jam zemai buna rankena , jis pasiaukstina )niu zodziu ziuresiu, butu buves ant xt uzklotukas buciau emusi gal ir xt , man senasis musu vezimas nera per sunkus , tai tikiuosi su shitu bus viskas ok irgi
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 02, 19:53)
as is airijos psl uzsisakiau , 2 savaites laukiau kol atves , uk ziurinejau visur out of stock beveijk situ nauju spalvu , juodu tai yra
mano 166 cm , na tikiuosi priprasiu ,nes vazineju buna ir ant savo senojo vezimo su pakelta rankena , (po mb nes visada jam zemai buna rankena , jis pasiaukstina )niu zodziu ziuresiu, butu buves ant xt uzklotukas buciau emusi gal ir xt , man senasis musu vezimas nera per sunkus , tai tikiuosi su shitu bus viskas ok irgi
Mano toks ugis ir nesijauciau, kad per aukstas XLR butu.

QUOTE(Požiūris @ 2012 03 02, 20:35)
aa tai faina tada

na va pgliau sulaukiau ilgai laukto Maclareno , spalvos lb lb grazios , realiai graziau nei nete atrodo, ta geltona lb lb skaisti ir ryski , kaip tik pavasariui /vasarai
o footmufas koks storas
storesnis nei mano senojo vezimo 3 in1 .
sedyne man ir taijp minksta lb atrodo, nzn net ar bereikia to liner'io , visai pamirsus buvau kad jis dvipusis , super noriu geltona noriu melyna uzsidedu . mano vaikiukas neistambiuju vaiku, bet kaip ir norejau kad sedyne butu platesne siek tiek (as is sono visada jam padedu jo gertuve , kad turetu )
nebuvau atkreipusi demesio kad ratai su atsvaitais , irgi super lb
dar lauke nevaziavau ,tik po namus , ziuriu laisvai viena ranka galima vaziuoti , kita mobiliu tauksti, nenesa i sona vezimo.

sedyne man ir taijp minksta lb atrodo, nzn net ar bereikia to liner'io , visai pamirsus buvau kad jis dvipusis , super noriu geltona noriu melyna uzsidedu . mano vaikiukas neistambiuju vaiku, bet kaip ir norejau kad sedyne butu platesne siek tiek (as is sono visada jam padedu jo gertuve , kad turetu )
nebuvau atkreipusi demesio kad ratai su atsvaitais , irgi super lb

dar lauke nevaziavau ,tik po namus , ziuriu laisvai viena ranka galima vaziuoti , kita mobiliu tauksti, nenesa i sona vezimo.

Sveikinam
Laukiam fotosesijos
Labai jau idomu ir smalsu

Laukiam fotosesijos

Labai jau idomu ir smalsu

QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 05, 19:29)
niu del fotosesijos sunkiau niu bet pabandysiu, gal su kamera nufotkinti fotika sugadino mazius .

merginos, gal galit parašyt koks maclaren xlr ilgis sulankstyto būna? neįsivaizduoju ar tilps į bagažinę, nes pasiskaičiau čia temoj, kad jis ilgokas tampa sulankstytas