QUOTE(laurelia @ 2011 09 26, 17:23)
siaubas

pasiseke ir tau kazin kuo baigsis,man tai prastai baigesi as is vis negavau
Na sekmes ir papasakok kuo viskas tau baigsis
O tai pasilikti tu jo nenori jei jau issivalei ar nepatiko?
Nu as ji isvaliau, sutvarkiau ir jis jau dabar padoriai atrodo(lietuvoj siulo ir prastesnius, nublukusiom medziagom ir pan uz panasia kaina, bet zmogus zino, ka perka, nes nesako, kad vezimas naudotas tik 4men, kaip mano atveju ir pagaminimo metu nemeluoja), bet tai vistiek ne tas vezimas, kurio as norejau, man rekejo 2009m modelio ir su visais pazadetais priedais. Grazint as jo nenoriu, nes tai neapsimoka financiskai, nebent pardavejas sutiks apmoket siuntinejimosi islaidas, nes vien siuntimas is anglijos i lietuva ir vel is lietuvos i anglija gaunasi apie 400lt

Todel as jau zmogiskai is savo puses sutinku pasilikt ta vezima, jei jis man grazins bent puse uz vezimeli (be siuntimo silaidu) sumoketu pinigu, uz kuriuos as tarkim galeciau susipirkt trukstamus priedus.
As jam jau nusiunciau zinute su tokiu siulymu, bet jis paprase vezima grazint atgal, o pinigus grazintu tik po menesio. O as ne tokia kvaila, po menesio as jau nebetureciau jokiu teisiu apskundimui ir pinigu susigrazinimui, nes nuo pirimo datos jau butu praeje net du menesiai. Tad parasiau dar viena zinute, su siulymu padaryt grazinima iki tam tikros datos, kad tureciau laiko duot claima, jeigu ka, ir parasiau siuntimo islaidas, paklausdama, ar jis jas apmokes. Jam paciam labiau apsimoka grazint puse sumos, nei apmoket siuntimo islaidas ir dar grazint pinigus uz vezimeli. As nieko pries siusti, jei jis viska apmokes, man dar geriau, as atgauciau visus isleistus pinigus ir nusipirkciau tai, ko norejau. Bet jau ir tai gaunas, kad nusileidziu siulydama tik puse sumos grazint. Ziuresiu, ka dabar atrasys. Jei vel atsakymas bus neigiamas, nebesigincysiu, o apskusiu tarybai.