Malibu- fainuolis, toks margai įvairus kabašonas, ar ten tik ne mano pamėgtos pusrutulės formelės naudotos ?... lietas kabašonas man tikrai patinka

, bet pačios sagės spalvos man rodos per kontrastingos ..., bet gal čia man taip rodos, nes nemėgstu balta-raudona derinio ....
Aliete, taip, esi teisi, kabašonas lietas tavo pamėgtoje silikoninėje formelėje ledukams. Tik ištraukus man nepatiko tai, kad pusrutulis gavosi matinis, o ne skaidrus. Bandžiau poliruoti rankiniu būdu, bet gavosi šnipštas. Tuomet kabašoną įdėjau (plokščiu paviršiumi į apačią) į didesnę formelę ir užliejau plonu ice resin sluoksniuku. Tuomet atsirado skaidrumas. Žinoma, ice resin perteklius nutekėjo į apačią, kabašono dugną, tačiau tai nebuvo problema - aš tą perteklių tiesiog nupjausčiau. Tačiau jau turėjau mintį liejinį panaudoti kaip kabašoną sagei ir mąsčiau, ką padarius, kad matytųsi jo skaidrumas ir viduje esantys įvairiaspalviai augalai (balti, raudoni, rusvai gelsvi). Kaip žinia, norint padaryti atsiuvinėtą sagę, kabašoną reikia klijuoti prie filco. Jeigu būčiau klijavusi ant tamsaus filco - pvz. juodo, manau, kad kabašono grožio nesimatytų, nes apačioje persišviestų juoda filco spalva. Balta atrodė geriausiai, tačiau jeigu būčiau siuvinėjusi taip, kad nesimatytų nė lopinėlio filco, gal ir būtų galima pasirinkti kitus spalvų derinius, o ne raudoną, baltą ir sendintą žalvarį, bet norėjosi, kad spalvos derėtų prie kabašone įlietų augalų spalvų ir neatrodytų kontrastingai matomame balto filco fone. Štai kodėl buvo priimano spalvų derinys, tačiau jos gi nesipjauna, o eksperimentas su kabašonu išėjo toks, koks išėjo :-)