Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Astaite1 @ 2012 05 02, 12:19)
Nuo tos juodos agroplėvelės anksčiau suvešėjo braškės, vieną radau jau žydinčią, o ir kitos jau su pumpurais. O dabar dar šalnos prasidėjo, nežinau gal nakčiai uždengti paprasta agroplėvele, ar palikti natūraliai, kas iššals tas?

ir pas mane braskes su pumpurais. Visas dengiau agroplevele. Man gaila kiekvieno nusalusio ziedelio..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 02, 13:03)
ir pas mane braskes su pumpurais. Visas dengiau agroplevele. Man gaila kiekvieno nusalusio ziedelio..

o jie nera zied, nereikia pleveles? nes nieko nedengiu, bet ir pumpuru neturiu g.gif
Atsakyti
merginos, va kokia šiandien akcija:
braskiu akcija

tik jus man nepatyrusiai pasakykit kokios braskes yra kokios?
kurios saldziausios? kurios skaniausios?
skambinau pardavejui ale is jo aisku neisgausi tokiso info.. sake visos skanios. tik velyvuma nupasakojo..

laukiu jusu komentaru ir eisiu pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2012 05 04, 10:25)
braskiu akcija

skambinau pardavejui ale is jo aisku neisgausi tokiso info.. sake visos skanios. tik velyvuma nupasakojo..

labai giria sonata ir honeyoe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 04 30, 11:10)
Na va, nupjove veja tai pabaigiau su savo braskem tvarkytis smile.gif.
Kaip ir planavau- pernykstes apmulciavau zole, o naujos pleveleje auga pabandymui smile.gif Ziuresiu kaip bus geriau.
user posted image

as uzdengiau plevele padariau skylutes, pritvirtinau akmenim plevele, bet vejas nupute, tai kaip man db daryt?ar geriau ir nedet tos pleveles ar zole apdet? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Atidela @ 2012 05 04, 11:25)
braskiu akcija

labai skani honeyou ar kaip ten, as siais metais irgi sodinau sia veisle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 02, 20:40)
o jie nera zied, nereikia pleveles? nes nieko nedengiu, bet ir pumpuru neturiu  g.gif

ne, nereikia. Tik nuo šalnų pumpurus ar žiedus dengiu. Arba tam, kad kiek anksčiau braškių sulaukčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 gegužės 2012 - 10:36
QUOTE(Atidela @ 2012 05 04, 11:25)
braskiu akcija

Aš už tokias daigyklas "žalioje stotelėje" mokėjau 9,99 lito (už 10 vnt.), tai jei už atsiuntimą dar reikės mokėti, pigiau nesigauna. Juokas ima kai pirma pakelia kainą o paskui tiek pat nuleidžia biggrin.gif
Atsakyti
už siuntimą čia nereiks mokėt.
aš internete radau kad sonata tipo labai saldžios, o apie honeoye tik kad sultingos smile.gif tai svarstau imt sonata.. tik kad jos vidutiniskai ankstyvos.. o tai gal zinot kada tipo ju buna? birzeli? liepa? rugpjuti?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2012 05 04, 12:26)
už siuntimą čia nereiks mokėt.
aš internete radau kad sonata tipo labai saldžios, o apie honeoye tik kad sultingos smile.gif tai svarstau imt sonata.. tik kad jos vidutiniskai ankstyvos.. o tai gal zinot kada tipo ju buna? birzeli? liepa? rugpjuti?

Uz siuntima moket nereiks,bet kainuoja tarpbankinis pavedimas-tai kaina ne kiek nepigesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 05 04, 11:27)
labai giria sonata ir honeyoe smile.gif

tai kad Sonatos jau nuo pat ryto nebuvo, merginos tas pirmiausiai griebė smile.gif aš pirkau Honeyone ir Florence smile.gif dabar rūpi gražius daigelius gauti unsure.gif
o dėl pirkimo vienu ar kitu būdu, man tai pvz svarbiausia, kad kokybiškos būtų, kad derėtų, nes vistiek skanesnės bus nei iš kaimyno, kuris pardavimui augina cool.gif nežinau kaip kitur, bet pas mus Žalia stotelė maža, prigrūsta visko, nepatinka man tokios apkrautos parduotuvės doh.gif na pasirodysim kai jau turėsim savo daigelius smile.gif
Atsakyti
Šiandien pasiėmiau Sonatą iš ankstesnio užsakymo - daigeliai atrodo gyvi, žiūrėsim kas ten viduj kai sodinsiu bigsmile.gif . Užsisakiau Honey blush2.gif .
Moterys ėmė dėžėm thumbup.gif
Atsakyti
As auginu Florence-velyvos ir, jei gerai pamenu, saldziarugstes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 gegužės 2012 - 22:50